חוסר איזון מוחלט

מיכל בב1

New member
חוסר איזון מוחלט

שלום..

אין לי מושג מה אני יכולה עוד לעשות על מנת להשיג איזון טוב יותר..

בדיקות הדם שלי חזרו היום ואני לא מצליחה לרדת מA1C 13 הקטונים נמצאים בערך גבוהה בקביעות בשתן ובדם..

בחילות שלי נוראיות כבר כמה חודשים ככה שאת האוכל אני ממש לא יכולה להאשים..אינסולין אני מזריקה בכמויות של פיל בעוד שירדתי כבר 27 ק"ג ..ואם אמורים לקבל [ככה אמרו לי פעם] יחידת אינסולין לק"ג אני מקבלת יותר מפי 3...

הרמתי ידים מיאוש..אבל גם זה לא עוזר..

אשמח לחוות דעתך
מיכל

והסטרואידים?

ירדת במשקל כנראה בגלל הסוכרת שמשתוללת. אין פתרון מלבד עוד ועוד אינסולין. את משתמשת ב-U500 נכון? זה מה שצריך, אין הצעה אחרת, לצערי. אבל אולי כדאי שתגיעי בכל זאת לבית חוים לקצת טיפול לתוך הוריד, בבחינת reboot של המערכת. מיסכנונת. מה אני יכולה להציע כאן? רק להגיד לך שיש שיאנים יותר גרועים ממך ב-A1c, לא נחמה, אבל יש. . יש גם פטנט שהוא פיתוח ישראלי, לא יודעת באיזה שלב של פיתוח/שיווק זה נמצא. דבר שנקרא Insupad. זו מין כרית שעל העור, נדבקת ויוצרת חום במקום, וספיגת האינסולין יותר טובה. לא יודעת אם זה עשוי לחולל שינוי גדול, אבל אולי לפחות הספיגה תהיה יותר יעילה.

מיכל בב1

New member
תודה

נכון אני מחוברת למשאבה עם אקטרפיד ואת הבולוסים אני נותנת מU 500..
כרגע [יותר נכון בשנה באחרונה] בגלל שהפיסטולה מתה לגמרי [ולפי חודש נתגלה גם קרישיות יתר שכנראה היא היתה הבעיה לכל הסתימות] אני נעה בין 80 ל70 מ"ג סטרואידים ביום..

מקווה שפעם הדברים יראו אחרת..

תודה גדולה כל כל התשובות והאכפתיות,
מיכל

למעלה