חוסר אחריות

hilawe

New member
חוסר אחריות

הי אני כרגע רותחת מכעס. אז ככה , גנבו לבעלי היום את האוטו. העניין הוא שבעלי היקר לא ביטח את האוטו (הוא החליט שלא שווה לשלם 2500 ש"ח לאוטו ששווה 10,000 ש"ח) , בנוסף הוא השאיר את הארנק שלו באוטו (למרות שאני תמיד מפצירה ומבקשת שלא ישאיר ארנק באוטו) ובנוסף הוא השאיר 10,000 ש"ח במזומן , כסף של המשרד בו הוא עובד , מפתחות של המשרד ומסמכים חשובים כאלה ואחרים. אני רותחת ורותחת ורותחת , על חוסר האחריות , אנחנו עכשיו רכשנו דירה ומצבנו הכלכלי לחוץ. השארנו כסף בצד לקנות בשביל תחולה לדירה (אין לנו כלום) ולכן לא נוכל לקנות אוטו חדש , מה גם שאת האוטו הזה קנינו במחיר מציאה. ועוד נצטרך להחזיר באיזושהי דרך את העשרייה של הבוס. אני לא יודעת איך להגיב כי כרגע גם הוא לחוץ , ויותר חשוב אין לי מושג איך להיערך. הייתי חייבת לפרוק , תודה מראש על ההקשבה.

טיי 1

New member
אני לא יודע מה מערכת היחסים בינך לב

לבעלך, אבל אל תוציאי את זה ממש עליו. אין ספק שהוא לפחות באותה מידה של "על הפנים" כמוך. ומרגיש רע, בעיקר כי זה בגללו. והוא מצפה להוצאת עצבים ממך. את יכולה להראות לו את אי שביעות רצונך בלשון המעטה, אבל בלי עצבים ובלי כעס - זה יחמיר את המצב - במובן הזה שעם כל הצרות שיש לכם, יהיה לכם גם קצר מתח ועצבים במערכת היחסים. דברי איתנו. קחי נשימה. כדי שבפעם הבאה שתראי אותו , תוכלי לשבת איתו בצורה שקולה, להראות לו כמה המצב הזה לא טוב, אבל לא בצורה של הוצאת עצבים והפניית אצבע מאשימה, שכן דבר כזה מנתק את הצד השני ממך וגורם לחוסר הקשבה וניתוק טוטאלי. זהו. כמובן , שאני מאוד מקווה שתקבלי כאן גם הצעות הערכוּת, כמו שכתבת, שאולי טיפה ישככו את עוצמת המכה הקשה. (אפשר להגיד באמת שלא מדובר פה בפגיעה פיזית באחד מכם חלילה , וזה "רק כסף" , אבל אכן מדובר פה בסכום גדול. ואת צריכה גישה והערכות כדי להתמודד ולהרגע.

SHLOMO4

New member
לא להצטער על חלב שנישפך

גם דייל קרנגי הגדול דגל בסיסמה הזאת. את צודקת. את ראית את הנולד והזהרת. בעלך הוא פשלונר ומחדלניק. אבל מכיוון שזה כבר קרה ואי אפשר לסובב את הגלגל לאחור אז צריך להתמודד עם הבעיה. האם את רוצה להרוג אותו בשביל זה. או אולי את רוצה להתגרש? החיים ממשיכים וצריך לספוג את האבדן ולהשלים איתו. הבעל צריך להתחיל לעבוד שעות נוספות כדי לפצות את המשפחה על "הפאדיחה" או במשך כמה חודשים לקחת על עצמו עבודה נוספת וככה יוכיח שהוא מרגיש רגשי אשמה. אם תסתכלי על חצי הכוס המלאה ולא הריקה את יכולה להתנחם שיכול להיות יותר גרוע והעיקר הבריאות. אל תאכלי לעצמך את הלב כי תקבלי בסוף משהוא בגלל 10000 ש"ח וזה לא שווה את המחיר. כל טוב ויום טוב.

זה הזמן שלך לתמוך בו!!!

הלא הוא ניסה לחסוך כסף וכתוצאה אכלתם אותה. כוונות טובות היו לו וכעת הוא בוודאי מצטער שלא ביטח את האוטו. בשעת משבר- תתמכי בו.זה הרגע חהציג את חצי הכוס המלאה.

seeyou

New member
לא יודעת איך להגיב ?../images/Emo12.gif

...גבר צריך במצבים כאלה....זיון טוב! כן! בכוונה כתבתי בצורה בוטה על מנת שתאביני שאת יכולה להרוס את הזוגיות עבור סכום כסף...ולא חשוב עם אין לכם ... גבר צריך במצבי לחץ תמיכה....אישה אשר מבינה אותו גם אם הוא עושה שטויות....אחרת למה להתחתן? האם זה ברור לך? יוסי

stiki

New member
את צודקת

באמת לא אחראי מצדו לעשות זאת. אך איפה את? לא ידעתי? לא שמעתי? "אז לא בוכים על חלב שנשפך, במיוחד שגם את לא עזרת להחזיק את כוס החלב." תעודדי ותתמכי, אני בטוחה שהוא מרגיש רע, ואובד עצות כרגע בדיוק כמוך.

Y e d i d

New member
את צודקת, אז מה?

את יכולה למרוח את המלח על פצעיו ולסיים את נישואייך ואת יכולה להיות אשה תומכת המציעה להפיק לקחים אגב גילויי התמיכה. הכדור בידייך. שריקת הפתיחה נשרקה. עכשיו עליך להחליט לאיזה כיוון את מכדררת....

adam33

New member
בצדק.

רק שאני היתי נוהג אחרת. נותן לו להתבשל במיץ שלו..ולא מתערב כלל וכלל לא משתתף כי בעצם זו ההגנה שלך מלהתעצבן.. קל לומר אל תתעצבני וקל לומר יהיה בסדר כי בעצם את זאת שרואה את העתיד.. מצד שני את לא יכולה להרביץ לו על הטוסיק ולומר לו נו נונו.. ולכן.. תעזבי אותו לנפשו..תתני לו לאחות את השברים תתני לו לחשוב מה הוא עושה הלאה.. והכי חשוב.. אל תתני לו לקחת משלכם כי אז הוא לא ירגיש את האחריות שלו.. אם הוא רוצה להחזיר את הכסף שיעבוד שעות נוספות...שילך לעבוד בעבודה נוספת בכדי להחזיר את הכסף רק אם הוא יעבוד בשביל הכסף שאבד ובשביל המכונית הוא ירגיש עד כמה הוא לא היה אחראי.. ואת..תעמדי בצד..ורק תשמרי שהוא לא יגע במה שיש לכם בטוח כבר ביד. והאמיני לי שאם הוא יסע כל יום באוטובוס..והוא יצטרך להתמודד עם הבוס רק ככה הוא יבין עד כמה אפילו ילד קטן לא עושה מה שהוא עשה.. תחזיקי מעמד.. בהצלחה.

hilawe

New member
מצאנו , מצאנו ../images/Emo62.gif

הי חברה , אני קודם כל רוצה להודות לכולכם על התמיכה , החיבוקים והעצות. יש לי בשורה משמחת בהמשך לשרשור זה. מצאנו את האוטו לפני כשעה , בקצה הרחוב , פרוץ כולו וכמובן שהתכולה נגנבה. בנוסף בעלי חושב שהוא לא לקח את הכסף , אלא השאיר אותו במגירה במשרד ואני מחזיקה אצבעות שבאמת שכך .אני מאמינה שיש לנו יותר מזל משכל. בקיצור סוף טוב לסרט שעברנו היום. ושוב תודה רבה על לכולכם

meshi4

New member
שמחה בשבילך.

מקווה גם שהכסף ימצא.כשאין תקציב הדאגה גדולה. כבר מחר תזמי בעצמך לעשות ביטוח לאוטו.

הרהרנית

New member
נשמע כמו הזדמנות

להבין דברים מצד שניכם. אם הייתי דתיה הייתי אומרת שאלוהים שולח לך סימן , מכיון שאני לא. אני מזמינה אתכם לבדוק את הלחץ שנוצר ולאן שזה לקח אתכם....סוף טוב הכל טוב

אני ממש מצטערת לאמר לך

שהתגובה שלך לא נכונה. גנבןו לכם את האוטו יופי גנבו 10000 שקל יופי את יודעת כמה שווה יחס טוב בין בני זוג? מיליוני שקל. מיליוני שקל כערך כללי של אהבה אמיתי ומיליוני שקל שמגיעים מתוך יחסים טובים ללא סירוס- בפועל. מנסיון. אז פעם הבאה שדבר כזה קורה את צריכה להגיב ככה: חבל, אבל לא נורא. זו לא תאונה זה לא פיגוע טוב שזה לא משהו של בריאות תחבקי אותו והוא לא ישכח לך את זה ובפעם הבאה הוא יחשוב בצורה יותר חכמה. זה דמי לימוד זה שגיאה שלו ומגיע לו לעשות שגיאות בהצלחה

hilawe

New member
תגובה

איך בדיוק קבעת שנתתי יחס לא טוב? נכון , רתחתי , כעסתי ועדיין אני חושבת שזו התנהגות לא אחראית(לאחר שהערתי בנושא הזה אנספור פעמים) . אבל... אני לא יודעת איך הסקת שלא תמכתי בו . העובדה שכתבתי כאן היא כי לא רציתי לפרוק את התחושות שלי בפניו כשהוא היה בלחץ (גם ציינתי זאת)ורציתי להתייעץ איך להיערך בשל חוסר נסיון לשמחתי במקרים כאלה. בכל אופן , הלקח נלמד (בדרך הקשה)והעיקר שהאבידה נמצאה. תודה גם על העצה , אך לצערי זו לא היתה הנקודה. תודה

adida5

New member
עכשיו תרגעי...אם תתעצבני..יעזור?

כלום לא יעזור לך אם תתעצבני ותריבי איתו..האמיני לי שגם הוא בעצמו לחוצ מבועס ובטח מריץ מאה פעם במוח "אופ חבל שלא הקשבתי לאישתי.." למה לדאוג..? אין בעיה שאין לה פיתרון ולכן לא צריך לדאוג ואם אין לה פיתרון הלא במילא היא לא תיפתר אז למה לדאוג..? בקיצר בילבלתי לך את המוח...אל תריבי איתו...בסוף בסוף כשהכל ייגמר ותשבו בנחת תגידי לו "אמרתי לך..." :)

ואם היו שודדים אותו גם אז היית...

רותחת מאוד עליו, קודם כל הוא צודק, אין טעם לבטח נגד גניבה אוטו ששווה 10000 ש"ח, אני גם לא בטוח אם יש חברת ביטוח שמוכנה לבטח אוטו כזה מפני שאז הפרמיה שלהם מאוד נמוכה בגלל שווי הרכב הנמוך. לאדם קורים המון אסונות בחיים והאסון הזה קטן יחסית, אם זה מקרה חד פעמי שבו הוא מתרשל סילחי לו זה רק כסף. באותה מידה יש אנשים שתוך כדי שינה פורצים להם לבית בד"כ בית קרקע, וגונבים את המפתחות ואת המכוניות וכרטיסי אשראי וכו' ,כך שאין לנו שליטה על הדברים האלה וזה רק עניין של מזל.

למעלה