חוסר אונים....

naama78

New member
חוסר אונים....

נשאלה כבר שאלה בעניין לפני כמה זמן. אתמול בערב, והחיילת שלי בטלפון, ממררת בבכי. עומדת בטרמפיאדה עם טירונים כבר כמה שעות. כוננות... חם, מעייף, קשה.... חברותיה, יצאו הבייתה מבלי לומר לה ולקחו עימן את מפתח החדר. לא יכולה להתקלח, אין איפה לישון, אין בגדים.... "אמא, למה הן עשו לי את זה?".... היום, מקבלת טירונים והיא סחוטה... " אמא, יאללה...יהיה בסדר". אני בטוחה בזה.. אבל, אמא לא הייתה בסדר כל הלילה. אמא התהפכה על משכבה, שומעת את בכייה של בתה ומזילה דמעה. אמא חסרת אונים.

חוסר אונים בהחלט לא נעים

כשרוצים לעזור ולא יכולים.. אבל היא תחזיק מעמד כנראה שממצבים כאלה גדלים טוב יותר היא כבר אמרה לך שיהיה בסדר

naama78

New member
../images/Emo140.gif

היא מחזיקה... היום, כבר מאוששת,נשמעת אחרת אני פשוט גאה בה!

את יודעת מה

לא מכירה אותה אישית אלא מכיתובים שלך והייתי בטוחה שתכתבי את זה היום! גאה בה איתך

blonda3

New member
אמא....../images/Emo24.gif

ככה זה כשהם רחוקים מאיתנו אבל את רואה שבסוף הם מסתדרים שהטלפון אלייך הרגיע אותה ושהיום היא כבר בסדר-הסתדרה ואת אמא דואגת.... בפעם הבאה שהיא תתקשר לבכות לך תדעי שאת שם בעצם כדי להקשיב לה ולעודד ולהרגיע ותזכרי שבסוף היא מסתדרת גם אם היא בוכה לפעמים אז תוכלי אולי להמשיך לישון בשקט מנסיון...

אווייש...איזה מעצבן זה!

הדבר הכי הכי קשה -בהורות- זה הרגעים שאנחנו רואים את ילדינו מתמודדים (בכל מיניי קשיים)- ואין לנו את היכולת להושיט שם יד לעזרה. יחד עם זאת- תמיד לזכור שרק מהמצבים האלה היא הופכת להיות אדם טוב יותר וחזק יותר. מחבקת אותך!

למעלה