חוסם/תוחם דשא

mstolar

New member
חוסם/תוחם דשא

האם רצוי לשים חוסם/תוחם דשא בצמוד לגימור של הדק? האם הקרש המסיים לא מספיק? ואם הדשא פולש, דבר שממילא יקרה אחרי זמן מה, מה עושים? האם ראונד-אפ הורס עץ? תודה מראש
 

טסונמי1

New member
ראונד אפ לא מזיק לעץ- לדשא יש

אפשרות לרוץ תחת האדמה או הדק כמה מטרים ואז לצוץ למעלה- כדאי להקפיד על תיחום כזה או אחר
 

inbarm

New member
שום עץ? רציתי לחסל ככה את

הפקאן הקטן שאף אחד מהבריונים שלי לא מצליח לעקור. יש רעל אחר שטוב לעצים?
 

nony11

New member
טעות

ה"עץ" שהן מדברות עליו הוא העץ ממנו עשוי הדק.
 

nony11

New member
תני קצת פרטים על הפאקן

(ממתי אני נותן עצות איך לחסל צמחים?)
 

nony11

New member
אז ככה

את קוטמת אותו נמוך ומורחת על הגדם שמן מנוע. סוגר ענין.
 

טסונמי1

New member
הכוונה לנזק בעץ שמימנו עשוי מישטח

הישיבה ראונד אפ יהרוג לך את הפקאן הישתמשי בריכוז מעט גבוהה יותר והרטיבי את העץ עים מיברשת -יתכן שתיצטרכי לחזור על הפעולה
 

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifאיזה שיחת חרשים...... זה בדיוק

מה שהיא רוצה- לחסל את העץ הצעיר
 

ifat28

New member
תגובה על שאלה לנושא תיחום דשא

ניתן לשים תוחם בין דשא לדק עץ או כל משטח אחר שהדשא מצליח לחדור דרכו כמו משטחי טוף , חצץ או תפזורת של חלוקי נחל. קיים בשוק מוצר שניקרא יריעת BLACK JACK משווק ע"י חב' "אגרונוף" ניתן לקבל אותו באריזות כשהוא כמובן מגולגל ובאורך שבין 10-50 מטר עפ"י צורך הקונה או קבלני הגינון. האריזות באות עם חוברת הסבר על אופן הנחת המוצר בקרקע. ניתן להישתמש בירעות אגריפל למניעת עשביה , הישתלטות גדילת דשא או דשא יבליט . אם בטרם ביצעת את משטח הדק ניתן להישתמש בבד הנ"ל ולעטוף את השוליים של תחתית ריצפת הדק הגובל עם הדשא ולכסות גם את כל המשטח אשר אליו מונח קונסטרוקציית העץ של הדק.
 

mstolar

New member
למה לא חשבתי על זה קודם?

האמת שזה ממש רעיון טוב. הבעיה היחידה שאני חושב היא, שבין מרווחי הדק ממילא יפול חול/לכלוך. מכאן שבמשך השמן יהיה לדשא מצע לגדול עליו שם, ואז הוא יפרוץ גם לשם?! או שבמצב זה הדשא לא יעבור את העץ שמחובר אליו הפלריג, ואז כל האזור יהיה חסום לדשא? ושוב, איפה היית כשחשבתי לעשות דק?! סתםםם. לפעם הבאה, אני בטוח אשתמש בשיטה הזאת. טוב היה ללמוד על בשרי באופן שלא יכאב לי יותר מידי.
 
למעלה