חוסה.. אביב.. סליחה..

the iron fairy1

New member
חוסה.. אביב.. סליחה..

חוסה - הנה מה שביקשת.. אביב - בקשר לאביב.. סליחה - אל תתיחסו לזה.. פשוט לא היה לנו איך להעביר את זה.. Date : 07/06/2004 Time : 09:07 To : DidjiT© It starts with big anxiety that become songs. It starts with a show in "roxen" in 6 in the morning. It starts with some tears in the audience. And it starts to be floods that become violent. And i gat frighten. I am raiding this letter from my on will. I am fainting for the freedom, but still i fell trapped. I won't be hypocrite, cuz it's really impressive to see thousands of teenagers singing my songs, but do those all understand the meaning of my songs? I am not an idol as all of u here, (and maybe even less...). The same depression the same dreams and we all have eyes and we all see , and we all have a moth , but what can I do that my moth open a little early? And I am not a star, cuz stars can fall down, And im sick ant tired of my fen club, cuz it’s only another flock of walking with the flow. I won't to be alone, to come back to the desert of elusion. To right some songs, to slaughter some saint cows. Those who really love me will love me also with silent. Those who really hate me will hate me also with silent. And all the rest who loves the famous one the well known, Will get tired and move to next thing. Love, Aviv gefen.

booly16

New member
שום סיבות אישיות כוסאמק..

ואין לחץ, אזזזזזזזז ששששששששששששששששששששש!!!

אממ לא את לא....

איך את יכולה להיות רצינית?? בלופ שווינג גררררררר בלעעע זה רציני? שווינג לא ולא חחח עזבי כולי.... עזבי :)

booly16

New member
אני לא ארגיע כוסאמק

אני במצב רוח קרבי ונבחרת להתקפה. סאמק עם ההודעות המטומטמות האלו נמאס כבר.. לא קשור, אל תשימו יש 1001 דרכים אחרים שיכולתן לעשות את זה אבל לא.. עכשיו את באה עם העצבים שלך, בכיף שלי, אני נהנה :) תתעצבני ותעלי את הסעיף מצידי כמה שהוא יכול..

sHotZy M

New member
אויש ../images/Emo70.gif מה קורה לכם אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

צאו מהלחץ!!! אף אחד לא מת! חוץ מזה, מה זה המריבות האלה- כולנו אחים... כולנו בני אדם!
MAKE LOVE

pompii

New member
הופה הופה?!

מה קורה שוצי מאמי?!
כמה טוב לראות אותך פה מנסה לעשות שלום עולמי... תמיד ידעתי שטמון בך יצר דוגמני סתאאאם כפרע, אאא!!!! חברים, אנשים טובים ושוטים, אל תריבו, חבל על האנרגיות! peace!

sHotZy M

New member
יצור יפה שלי!!!!

אאא
אניעושה שלום עולמי.... זה ייעודי בחיים... ומה איתך? רוצה לעזור... נשכור מטוס ונחלק אוכל לילדים רעבים...

pompii

New member
מוכר לי מאיפשהו...:)

תגידי, אם כבר פה, איפה "שוב אני, שוב את, שוב העיניים שלך"?

sHotZy M

New member
היייייייייי!

רציתי לעשות להם הפתעה! למה גילית??? רוע לב!!!!!! אבל אני עדיין חולה עלייך!!!!!!

pompii

New member
ואיך שלא?...

טוב, שוצי וכולם, מחר צבא צריך ללכת לישון! שיהיה לכולם לילה קסום
שוצי, תחלמי על יחזקאל ועליי

Kremboim

New member
יאלללה תומר!

כול אחד לפחות אחד! לרשום את הדרך לעביר את המסרים בפרטי אמממממ... פקס טלפון צעקות מהחלון טלגרף מה עוד... קופסאות של אשל! :) .... להמשיך את הרשימה.............

sHotZy M

New member
לי יש...

יונת דואר מדורות (עשן..) אייסיקיו מטוס קטן שמאחוריו הוא מושך שלט(כמו בים....
) לכתוב בשמיים עם מטוס סילון לקעקע על הגוף פתקים לכתוב על החול.....

edlessme

New member
גם לי יש!

לכתוב על שטר של 20 שקל ולחכות עד שזה יגיע אליו לעשות לזה פירסמת בערוץ שתיים (אם הצנזורה לא תוריד..) לעשות מזה משחק מחשב (זה יהיה ממש מגניב.. או אפילו סתם לבולי מסתובב ומעצבן אנשים.. ואז מתחילות יריות... ואז קוראים לג'ק..איזה ג'ק? מה זה משנה? העיקר ג'ק מגניב..) להעביר לו את זה ברמזים מיניים להלחין מזה שיר ולהוציא לרדיו לשלוח שליח שירוץ אליו הביתה עם הודעה לפתוח מלחמה עם יהודה ושומרון כדי שגם הם יבינו את המסר לשלוח לו אי מייל (ולקוות שלא יבואו וירוסטים קטנים ויתחבאו בתוך הדואל.. חלאטרונים קטנים...) ולכתוב על שלט חוצות... וכל דרך אחר ותהיה ראווטנית ומטופשת מידיי!

למעלה