חונכות - גאוני

חונכות - גאוני../images/Emo47.gif

ההודעה ההיא כבר לא קופצת, ורציתי לספר לכם: שזה פשוט מקסים וגאוני!!! זה ממש תהליך מובנה, ביום הראשון החונכת חיכתה ליד השער עם פרח, ליוותה אותה לכיתה, סייעה לה למצוא את מקומה (כמובן יחד איתנו) בכל הפסקה בשבוע הראשון היא מגיעה אליה לכיתה, מלווה אותה לאן שהיא רוצה/צריכה, מראה לה את חצר בית הספר, המקומות מהם הולכים, פינת הליטוף, הספריה (מיכל מכירה אבל החונכת מראה לה את כל הדרכים, ומאיפה הכי מהר לחזור לכיתה וכ') ובהדרגה, הביקורים והסיוע פוחת עד שביום האחרון של החונכות, הא' אמורים ללכת לכיתה של החונך, לבד (כי בעצם הם כבר מכירים את הדרך וכ'...) ושם הם "נפרדים" (זה במרכאות כי הבנתי שיש המון "זוגות" שנשארים בקשר, וממשיכים לבוא לראות את הצעיר מסתדר בהפסקות והצעירים שממשיכים לבוא לחפש את החונכים שלהם....)

yulilior

New member
אצלינו גם יש חונך

אורי משום מה קורא לו "מחנך" ביום הראשון הם נפגשו בשיעור הראשון , הכירו , הוא הביא לו סוכריה , אחר כך בא אליו בכל ההפסקות והראה לו את כל הדברים החשובים ואורי פשוט הוקסם ממנו. אצלינו החונכות לא נגמרת והם בעצם נשארים בקשר עד סוף השנה כשהחונך גם אמור לעזור בשיעורים אם יש צורך.

mevav1

New member
נכון!זה מה זה גאוני../images/Emo62.gif

אין לכן מושג כמה בתי מחכה ומצפה לחונכת שלה. בתי קוראת לה "החברה שלי" וסיפרה לי שהחונכת סיפרה לה שהיא בחרה אותה כי היא כזאת יפה ועדינה וידעה שיהיה להן כיף יחדיו
ואכן, שתיהן מאוד שמחות להיות אחת עם השניה. הייתי בטוחה שיהא זה רק ביום הראשון אבל התבדתי ואני רואה שעדיין זה נמשך תודה לאל. אין לי מושג כמה זמן זה יימשך אבל מקווה שלכל אורך השנה. אני רוצה להזמין את אותה נערה מתוקה אלינו הביתה אחרי שאשאל את המורה אם זה בסדר לעשות זאת ואם כן אני מקווה שזה יישאר קשר כזה שהאחת נהנית מהשניה למרות פער הגילים. היא מלווה אותה בהפסקות ומשחקת איתה בעצם במה שהן רוצות ואפילו במחבואים
גאוני כבר אמרתי?

עולם קטן - אתם לא מאמינים מי החונך של הבן שלי

החונך שלו, הוא אח של החברה הכי טובה של הסנדויצ'ית
(והבן היה מאושר, כי קיבל חונך שהוא "מכיר" ולכן לא התבייש כמעט)

למעלה