חומש

דיאנה?

דיאנה רציתי להגיד לך כמה דברים קטנים.. קודם כל אין לי בעיה לעזור לך בכל דבר שתירצי.. כי אני תמיד פה בשבילך!!! ואם א צריכה משהו אל תיתביישי ביכלל.. וגם: "אהבה..אהבה היא הכל ..היא החיים והיא המוות ...אהבה בשבילי זה לתת הכל בלי גבולות , לעשות הכל בלי גבולות , אהבה בשבילי היא הדבר הכי חזק שקיים...היא הופכת אותי לאדם אחר..מאושר לאין ערוך ..לאדם הכי שלם שקיים עלי אדמות , היא האלוהות בהתגלמותה " .. דיאנה .. התינשאי לי?!

קודם כל אני מתרגשת!=]

מיכאל, נשמה שילי, חחח זה ה-דבר הכי יאפה שאי פעם אמרו לי כתבו לי הציעו לי וכו'... חח שוב תודה על העזרהה!=] וכןןן!כןןן!מעכשיו אנחנו נשואים רשמיתת! --את ההזמנות תקבלו בהמשך--

!!!!!!!!!!!

ייייייייייייישששש!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחולה עליך!!!! מה הזמנות?? אהה כם שחכתי להגיד לך זה היה באותיות הקטנות.. זה שהסכמת להיתחתן איתי זה אומר שאת באה איתי לירח דבש.. :הודו תילאנד דרום אמריקה ואולי עוד כמה.. וזהו.. את באה איתי מחר בלילה לשדה תעופה של ציפי.. ואנחנו לוקחים לה מטוס.. קיצור אין הזמנות ואין חתונה אנחנו נשואים כבר ואם לא ניתחתן שוב .. או על המטוס או שיהיה זמן.. ושוב בבקשה על הכל מאמי מתי שאת צריכה..

לזחי השקרן

אתה בגדת בי ושיקרת אין לך מילה ואני לא יפתח פה עליך כאן!! אתה יודע בידיוק מי ערבי

עוד משהו

עוד משהו בוגד שקרן.. [חזי] אני אוהב אותה כמו שהיא אז על תיתערב ועל תנסה לשנות אותה!! תודה

חח

הכי טוב הישתלטות.. ככה אם בוגדים בך אתה יכול לעשות משהו.. ואני דוד אחיטוב

מיכאל כל הכבוד לך!!

אהבתי את המראה של 3 הדגלים החוברים להם יחדיו למקל אחד... ישר כח על הייצוג... ומיכאל פעם הבאה אתה תשרוד את החום הכבד עם החולצה המכופתרת... :) (לא שאני הייתי בסדר בקטע הזה- אבל חפיף) ומי זה השלישי שהיה?

כמה דברים

1 בישי לא היתייחבת לגביי אלחנןן טלנבאום הנרקומן 2 תודה דיאנה.. ולא יודע עדיין אולי שבוע הבא..? 3תודה צופיה... לא הייתי שורד והשלישי זה אחד מהחולניקים שהיו בשבת בחברון...

בישי89

New member
לא היה לי מה להתייחס....

יש הבדל בין טננבאום לפולארד. זה לא שטננבאום שווה יותר, אבל טננבאום היה מסוכן לנו בידיים של הערבים. טננבאום ידע כל מיני דברים מסווגים על המדינה והמדינה פחדה שהערבים עלולים להוציא ממנו כל מיני סודות. בגלל זה היה לחץ להחזיר אותו לארץ כמה שיותר מהר. בנוסף... טננבאום לא נכלא. הוא נשבה. ולמדינת ישראל יש מחוייבות להחזיר את השבויים שלה מבלי לשפוט את טיבם והאם הם ראויים. לעומת זאת בנוגע לפולארד אין לנו שום מחוייבות. העסקה עם טננבאום כללה לא רק אותו אלא גם גופות של חיילינו שהבאנו ארצה. לדעתי העסקה עם טננבאום לא התרחשה כמו שצריך וויתרנו הרבה יותר מהרצוי... אבל את טננבאום היינו חייבים להחזיר מסיבות ביטחוניות ורשמיות. פולארד גרם הרבה צרות וסיקל (במודע או שלא במודע) כל ניסיון של המדינה להוציא אותו מהכלא.

למעלה