חומר על הנושא

ll191

New member
חומר על הנושא

אחותי חושבת שהיא מכשפה היא רוצה לדעת איפה אפשר למצוא חומר על זה או על כל מיני דברים שקשורים לזה... אבל למתחילים

nepthys

New member
למה היא חושבת שהיא מכשפה?

איזה סוג של מכשפה היא? מה הידע שלה בתחום? פשוט תתחיל לפרט.

ll191

New member
אחותי פה

היא אומרת: יש לי כוחות ואני מסוגלת להשפיע על דברים בסביבה הקרובה (עדיף דברים שאני מעורבת בהם רגשית רוצה או לא רוצה שהם יקרו) בעבר שהייתי יותר מחוברת לתחום הייתי רואה חזיונות שהכילו דברים מן העבר שלא היו בתחום ידיעתי ומסוגלת להרגיש מקומות בהם ארעו מקרים קיצוניים. אין לי ידע בנושא אבל אני יודעת שאם הייתה לי דרך לפתח זאת הייתי מסוגלת להרחיב את טווח הכוחות שלי. התרחקתי מהתחום משום שחלק מהדברים נהייו ממשיים ולא ידעתי איך להתמודד איתם ועם האחריות שבידיעה של דברים שמעבר לתחום שליטתי.

nepthys

New member
כנראה יש לה פשוט

כוח רצון מאוד חזק, ויכולת טובה להקרין רגשות. זה לא שהיא "נולדה" מכשפה, אלא פשוט היא איכשהו הצליחה ללמוד לשחרר אנרגיה. כולנו נולדים עם אותו פוטנציאל, חלקנו פשוט מפתחים אותו בלא ידיעתנו. היא כזו. אני מניחה שכישוף מבחינתה זה לא עניין דתי, כך שאין לי מה להגיד לה, לגבי פגאניים. איזה סוג הדרכה היא רוצה בעצם? היא רוצה ללמוד להשתמש בפולחנים, או ללמוד לפתח תפיסה על חושית טובה יותר?

CAT4

New member
הז לא כישוף זה קסם

היחול להרות מעל ומעבר למימד והזמן. במילים אחרות היא יכולה לראות מה קרה ומה יקרה בעתיד ולשנות אותו על פי דעתה האישית שלה. אני חושב שהיא צרכה ליות מודעת כוחות שלה ולדעת להישתמש בהם. אבל עדין זה דבר נחמד Y.G.A the CAT

Justin Angel

New member
"המקשוף"

לידע למתחילים בנושא עבודה במקשוף אפשר לקרוא את הספר "מקשוף - הבסיס". ניתן להוריד את הספר באתר האינטרנט של סדרת הספרים.

למעלה