חומר עזר לימודי...

izackv

New member
חומר עזר לימודי...

אני לומד טווינה במכללה קטנה ורוצה להוסיף למדף הספרים שלי ספרים מקצועיים בנושאי טווינה ורפואה סינית. עדיף עברית, אבל גם הצעות לספרות באנגלית יתקבלו בברכה. קניתי בזמנו את "בין שמים וארץ" ונהנתי מהרקע הכללי, אבל אני מחפש משהו יותר ממוקד ומלא. לא ספר "על רפואה סינית" אלא ספר "רפואה סינית" או ספר טכני על טווינה או כל מה שקרוב לזה... אם אפשר לקבל המלצות בפורום זה יכול להיות נחמד. (מקווה שהיחס לספרים כאן הוא עדין יותר מאשר למוצרים. סך הכל אני מניח שכולנו לומדים כל הזמן ואמורים לעודד שיתוף בידע והתמקצעות) אם לא, אז גם מסרים פרטיים יוכלו לעזור לי להתפקס על סדרי עדיפויות והכנת רשימת קניות מסודרת
תודה וחג שמח

0 אור 0

New member
אפשר ורצוי להמליץ בפורום עצמו על ספרים

תבדוק גם בשרשורי עבר - נדמה לי שהיו כמה המלצות על ספרים לרפואה סינית (טאו???)

yamit23

New member
כתב שלא יהיה פה כמה ימים...

ממליצה בינתיים להיעזר בחיפוש המתקדם. בצורה מפתיעה, "החיפוש הישן" עובד יותר טוב מהנוכחי, אבל רק בדפדפן אינטרנט אקספלורר".

izackv

New member
שועל האש ולינוקס...

הם מה שמותקן ברוב המחשבים שלי... יכול להיות שהחיפוש כבר עובד בצורה מוצלחת יותר עליהם, אבל נסיון העבר עם חיפושים מתקדמים היה לא תמיד הכי מדהים. בכל אופן, אני אנסה גם קצת חיפושים מתקדמים. תודה.

yamit23

New member
פיצ'ר של לשונית IE בתוך שועל האש?

זה מה שאני עושה...

izackv

New member
לשונית IE מתחת למערכת הפעלה לינוקס?

יש דרך מעוותת להתקין IE מתחת ללינוקס תוך שימוש ב WINE. אני לא מעריץ גדול של השיטה. אבל לא מכיר דרך להתקין לשונית IE במערכת הפעלה של לינוקס

yamit23

New member
נכנעתי ../images/Emo8.gif

לצערי, אני עדיין עובדת עם מערכות מבוססות win (ואל תשאל למה "עדיין" ולמה "לצערי", כנראה שזה גם לא ישתנה בשנים הקרובות). לעומת זאת, זה מאפשר לי לעבור לפתרון הבא (כלומר, כשיש לי קצת זמן להשקיע...): 1. ספרים על 5 האלמנטים 2. שרשור על ספר הרפואה הפנימית של הקיסר הצהוב ותרגומיו 3. המלצות על ספרים בנושא גוף ונפש (באחד מהם ספר של מייסד הזן שיאצו). ולמטה - הקינוח
(כי בלי טאו אי אפשר
). עוד פטנט, שנזכרתי בו תוך כדי כתיבת ההודעה - לגגל דרך החיפוש המתקדם שם, ולהגביל את החיפוש לפורום הזה. עובד בכל דפדפן, עד כמה שידוע לי (ואני מקווה שהודעה זו לא תימחק בשל חשיפת סודות מקצועיים
) תהנה

izackv

New member
../images/Emo51.gif ובאמת הייתי צריך לחשוב על החיפוש דרך

גוגל.

למעלה