חומר נקוי לריצפה

חומר נקוי לריצפה

אני משתמש עד עכשיו עם פוליפקס עכשיו יש תסנו סופר פוליש שלפי מה שאני מבין נותן ברק יותר חזק זה נכון ? מה האבדל בין המוצרים האלו ??? ומה אתם אומרים על השילוב של שתי אלו ? אני מנקה עם הסנו פוליווקס ואז אני מעביר סמרטוט עם סנו סופר פוליש בשביל שיהיה ברק ?? זה אפשרי דבר כזה או שלא הולך ביחד ??? חוץ מי אלו יש לכם המלצה על מוצרים אחרים אולי יותר טובים ?? עם ריח טוב(!) וברקק(!) יום טוב

../images/Emo62.gif סנו סופר פוליש הוא לא חומר ניקוי!

זה חומר פלסטי שמצפה בשכבה דקה את הרצפה, ויוצר הגנה והברקה (מדהימה!). אחרי שמנקים את הרצפה עם מים, עד לאחרון גרגירי הלכלוך, ואחרי שהיא התייבשה, לוקחים סחבה לחה, ומתחילים: שופכים מהחומר שלולית קטנה ומורחים, ככה עוד שלולית ומריחות, עד שמכסים את הכל הרצפה. מחכים לייבוש מוחלט וזהו... יש לשים לב לא להשתמש בחומר עם רצפה מלוכלכת, ולא "לנקות" איתו!

תודה שאלה קטנה

עם אני קונה תפוליווקס רשום שזה עושה הברקה זה עושה הברקה כמו סופרפוליש ? או שהסופר פוליש עושה הרבה יותר ברק ?

vered73

New member
תודה על ההסבר. האם זה טוב גם לאריחי קרמיקה?

כי בזמנו כשקניתי את הדירה אמרו לי שלא לעשות פוליש. בתכל'ס המרצפות נראות בחלקן שחוקות במיוחד במטבח שם הילדים עושים הלוך ושוב והרצפה לא נראית טוב. אז אולי כך אוכל לפחות להגן קדימה לשנים הבאות? מודה לכל מי שיוכל ליעץ.

למעלה