חומר מחול - שווה כניסה

SweetDoll16

New member
חומר מחול - שווה כניסה

שלום! קוראים לי עדי ואני מוכרת כתבה של 2 עמודים על בלינק 182 מעיתון SEVENTEEN שבו רואים תמונות מהמסע הופעות שלהם!.... המחיר: 5 שח כול מי שמעוניין במשהו שיכתוב לי בבקשה לאי מיל: [email protected] האי סי קיו שלי: 168282282 עדי.

ALMIGHTY

New member
כרטיס אוטובוס הלוך וחזור

עולה קצת יותר מ-5 ש"ח. תעלי לפה את הכתבה יא מניאקית...

N e o 1 8 2

New member
תסתכלו היא מוכרת גם כתבות של

אבריל לוין וכאללה מה היא עד כדי כך חסרת אונים ואין לה כסף?????

SweetDoll16

New member
לכול מי שיש בעיה איתי!!!!!!

אני לא חזרת כסף אני דווקא מלאה בכסף תודה לאל הקטע הוא שקיבלתי המון עיתונים מחול וחבל סתם לזרוק אז עדיף למכור למעריצים שיהנו מזה! אם את לא רוצה אף אחד לא מכריח אותך ואף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש והכריח אותך לקנות! את לא רוצה אל תקני אבל למה להגיב סתם בטיפשות?! אני כתבתי את ההודעה למי שרוצה ולא למי שלא רוצה! אז אם את לא רוצה אל תגיבי בכלל! ואל תגידי על ילדים שהם חסרי כסף שאת ביכלל לא מכירה אותם! חוצפנית! ובקשר למחירים אז אם עולה קצת יותר מ5 שח כרטיס לאוטובוס אז לכי תבלי יום באוטובוסים מה אני אגיד לך?! זה המחירים שלי! מי שרוצה בבקשה מי שלא רוצה לא מכריחה אבל שלא יגיב סתם דברים שהוא לא יודע או בכלל לא מבין!!!! אני לא רוצה לריב עם אף אחד ואני לא נכנסתי לפורום הזה במטרה לריב עם אף אחד אז אל תקראי לי מנייאקית אם את לא מכירה אותי! אם היית מבקשת יפה אז הייתי מעלה את הכתבה לפה שתראו את הכתבה ותהנו אבל ההתנהגות המסריחה שלך אני לא יעלה את הכתבה! וזה לא איום כי אין לי סיבה לאיים זה לא שווה איום אני פשוט מציינת עובדה! להתראות!

למעלה