חומר, מהו? ממה מורכב חומר בדיוק?(השאלה מופנית ל'דתיים')
L lital המקורי New member 12/2/04 #4 ../images/Emo6.gif!!! למה דתיים בגרשיים???! עכשיו תכחיש גם שקיים דבר כזה דתיים?! כאתאיסט, אני מניחה, אתה מסוגל להכחיש גם את זה... הפורום הזה באמת בית משוגעים...
../images/Emo6.gif!!! למה דתיים בגרשיים???! עכשיו תכחיש גם שקיים דבר כזה דתיים?! כאתאיסט, אני מניחה, אתה מסוגל להכחיש גם את זה... הפורום הזה באמת בית משוגעים...
L lital המקורי New member 12/2/04 #8 אני באמת לא יודעת מזה רשלב"ק!!! גם אתה לא יודע אם אתה ממשיך להתחמק מלענות לי... איך אתה רוצה שאני יגיב לביטוי שאינני מכירה?!
אני באמת לא יודעת מזה רשלב"ק!!! גם אתה לא יודע אם אתה ממשיך להתחמק מלענות לי... איך אתה רוצה שאני יגיב לביטוי שאינני מכירה?!
I Intere New member 12/2/04 #9 אוקיי, פשוט תעני על השאלה בלי להתייחס לרשלב"ק, מובן שרמת המשכל שלך נמוכה מדיי בשביל להבין.
L lital המקורי New member 12/2/04 #10 שאני ידבר איתך בשפה של מאמינים עם ביטויים שלא שמעת מימייך ואז יכתוב ש"רמת המשכל שלך נמוכה מדיי בשביל להבין"?! אני לא חושבת... לא ארד לרמתך. ואני עדיין מחכה שתסביר לי מזה רשלב"ק... עם כל התחמקות נוספת אתה רק מוכיח שאין לך מושג מה אתה כותב...
שאני ידבר איתך בשפה של מאמינים עם ביטויים שלא שמעת מימייך ואז יכתוב ש"רמת המשכל שלך נמוכה מדיי בשביל להבין"?! אני לא חושבת... לא ארד לרמתך. ואני עדיין מחכה שתסביר לי מזה רשלב"ק... עם כל התחמקות נוספת אתה רק מוכיח שאין לך מושג מה אתה כותב...
I Intere New member 12/2/04 #11 האממ. "אני ידבר"? רשלב"ק - רבי שמעון לביבוביץ קולדובסקי. ועכשיו תעני לי על שאלתי.
L lital המקורי New member 12/2/04 #12 כל הכבוד אבל למה שלא תפנה אליו בעצמך? אינני שליחה שלך... אם אתה רוצה לשאול אותו משהו פנה אליו ושאל. שבת שלום
כל הכבוד אבל למה שלא תפנה אליו בעצמך? אינני שליחה שלך... אם אתה רוצה לשאול אותו משהו פנה אליו ושאל. שבת שלום
I Intere New member 12/2/04 #13 אוקיי. הוכחת סופית את טפשותך, אין לי טענות אליך, את יכולה לצאת מהדיון. אני מחכה לדתי לגמרי, שיסביר לי ממה מורכב חומר.
אוקיי. הוכחת סופית את טפשותך, אין לי טענות אליך, את יכולה לצאת מהדיון. אני מחכה לדתי לגמרי, שיסביר לי ממה מורכב חומר.
L Lu Tze New member 12/2/04 #14 עזוב, בנאדם. אתה רוצה תשובה אמיתית? לך לפורום "שאל את הרב". רוצה להתנצח? תישאר פה. אבל תשובה לא תקבל.
עזוב, בנאדם. אתה רוצה תשובה אמיתית? לך לפורום "שאל את הרב". רוצה להתנצח? תישאר פה. אבל תשובה לא תקבל.
ב בּאהבה New member 12/2/04 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifLu Tze../images/Emo23.gif Lu Tze: "רוצה תשובה אמיתית? לך לפורום "שאל את הרב". רוצה להתנצח? תישאר פה."
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifLu Tze../images/Emo23.gif Lu Tze: "רוצה תשובה אמיתית? לך לפורום "שאל את הרב". רוצה להתנצח? תישאר פה."
ב בּאהבה New member 12/2/04 #19 ../images/Emo143.gifלא!!! Lu Tze../images/Emo23.gif אמר את זה!! פה למעלה...