חומר לקריאה :

tvfreak

New member
חומר לקריאה :

טוב אז הפעם אני לא אעסוק באירועי השבוע, מכוון שבשעה זאת אני נמצאת בחו"ל ואין לי מושג מי מת (אמן ולורה, סלסט, סוזן, סטפניכס ועופרה), מי התחתן (אין לי בקשות בקטגוריה הזו) ואיזה סידרה נוראה יביאו הפעם (כולי תפילה שלא עושים עוד סידרה בארץ). למרות זאת ההיתי רוצה להמליץ לכם על טנלובלה חדשה "פנינה שחורה", המשודרת במקום קפה בניחוח אישה. העלילה קצת בדיונית אבל בעיקרון זאת סידרה נחמדה(עם שחקנים שיודעים לשחק!) עוד משהו שלפני שנסעתי מאוד התרגשתי לפתוח מעריב לנוער ולקרוא מכתב שינאה מרגש על לגעת באושר, אני חייבת להציין הסכמתי עם כול מילה (הייתי בשוק נשארו לנו עדיין בני אדם במדינה שלא רואים את הזבל הזה שנקרא לגעת בזבל) אז הפעם אני יפרסם פרוייקט מיוחד: "10 בתי העסק הכי הכי בסבוניה" אז נתחיל ממקום עשירי: בית האריזה (בשם האהבה): בהתחלה ההיתי בטוחה שזה מפעל אריזה, אך פתאום מתברר שזה מפעל לאיזה פירות ים (עוד אחת מהחברות שלא החליטו מה מייצרים שם- יש הרבה כאלו בסבוניה). המקום מנוהל בידי ניקולאס (כעיקרון יש לו שתי בנות מבוגרות,אבל הוא נראה בן 35) וביתו סיאלו (שבאה לחברה כמו לחוף הים - עוד דבר מעניין בסבוניה אין כללי לבוש במקומות העבודה). כמו כן המפעל ממוקם בעיירה באמצע שום מקום ובכל זאת הוא נחשב למאוד מצליח(נו טוב). מקום תשיעי: טיטן (ימי חיינו): עוד חברה שעדיין לא הבנתי במה הם עוסקים, שם גם אף אחד לא מגיע לעבודה וכולם מקודמים לתפקידים בכירים (ככה זה בסאלם, עיר של בטלנים). החברה בעיקרון שייכת לויקטור (זה שצמח, למי ששכח) אבל קייט (זונה לשעבר) מנהלת את החברה. גם וויואן (כן זאתי שמראה בדיוק את הרמה בסידרה הזו) יש חלק שם ואפילו התברר פעם שלכריסטן גם יש מניות. כעיקרון כולם שוכחים מהחברה הזאתי עד שזוג מאוהב נפרד (ואז ימציאו להם מסע עסקים), בילי לוקחת סמים (ואז יפרסמו ברדיו שהיא מנהלת בכירה כמובן) וכדומה. מקום שמיני: קרמיקה ברצ´ו (המתחזה): אני בטוחה שאם היו בודקים את התסריט של המתחזה היה יוצא שחצי מהמילים שם היו: לפבליקה ברצ´ו (בתרגום מספרדית: מפעל ברצ´ו). כולה המיפעל המגוחך הזה מיצר קרמיקה, אבל בעיני הדמויות בסידרה אפשר לחשוב שזה סמל לאומי! במפעל הזה היה הכול, זה התחיל כשפועלת ניקיון החליטה להפוך למנהלת (על זה כבר דיברנו בהשכלה שאין בסבוניה) ונמשך לפועלים פתטיים שכמותם לא תראו בשום מקום אחר. הערה חשובה לבנות: לפני שאתן באות לעבוד שם קחו קורס בהגנה עצמית ,כי שיאנסו אותכם שם הנהלת החברה תאשים אותכן ותפטר אותכן (איפה התנועה הפמיניסטית שצריך אותה? כנראה עדיין לא הקימו אותה במקסיקו). מקום שביעי: תעשיות ניומן בע"מ (צעירים חסרי מנוח): בצעירים חסרי מנוח הדמיות מתחלקות לשתיים: בטלים ועובדי תעשיות ניומן. אף אחד לא יודע מה החברה הזאתי בכלל מייצרת אבל כל אזרח שני מסתובב שם ומציין "אני מנהל בתעשיות ניומן" (יש בחברה הזאתי תפקיד שהוא לא מנהל?) כמובן את המקום מנהל "מאפיונר" הקרוי "ויקטור ניומן" שהוא ההכול יכול בסידרה. להשתלט על חברה? בלי בעיה. לנהל את מערכת המשפט? בקלות. לרדוף אחרי 50 אחוז מאכלוסית הנשים? תמיד. מקום שישי: לואסינה דובל (הזכות לאהוב): לא יודעת מה איתכם , שאני ניזכרת בזכות לאהוב (טנלובלה מקסיקנית לא משהו) אני תמיד נזכרת בלואסינה דובל נכנסת למשרד המפואר (שיש לו דלת שנפתחת עם שלט וכנראה גם את המחשב היחיד במקסיקו). החברה הזו היא חברת אופנה.יש לה מעצב שחושב שהוא בקרקס, דוגמניות לא משהו, מנהלת ששוכחת מאיפה היא באה וכמובן סיפור הכותרת: יתומה שתוך יום מחליטה להיות דוגמנית ותקשיבו טוב בלי לקחת רבע קורס בציור הופכת למעצבת אופנה בלילה אחד(על הרמת העלילות במקסיקו גם כבר דיברתי פעם). מקום חמישי: ספקטרה (היפים והאמיצים): למרות שפורסטר (תראו בהמשך) היא החברה השולטת "בהיפים" ספקטרה תמיד היו גם חשובים... אז נכון שתמיד לספקטרה היו בעיות כלכליות ונכון שאת רוב הדגמים שלהם הם גנבו בפוסטר.. אבל בכל זאת הליצן של הסידרה ובעלת התיספורת הכי גדולה (מבחינת גודל) בסבוניה נמצאת שם. מקום רביעי: קפספורט (קפה בניחוח אישה): דבר ראשון הייתי רוצה להבין מה זה השם הזה? זה נשמע לי כמו איזה תחרות ולא כמו חברה ליצוא קפה! בחברה הזו היתה עובדת מוכשרת אחת (קרולינה, גביוטה טרסה או איך שהיא לא קוראת לעצמה- היא עזבה את החברה ובשכל) והרבה אנשים שאוהבים לעשות עיסקאות מלוכלוכות (לכן החברה נהרסה)... הכי אהבתי בחברה הזאתי שאחת לכמה פרקים כל הבטלנים שיש להם מניות היו באים לישיבה (אין לי מושג אם הם דנו שם במשהו, לדעתי הם סתם באו בשביל האוכל). מקום שלישי: חברת דקרלו (בובה פראית): כבר הזכרתי את העובדה שבסבוניה באים לעבודה כמו לחוף הים, גם כאן לא שמעו על כללי לבוש בישיבות של החברה כל העובדים עם משקפי שמש על העניים. כמו כן היו שם המון עיסקאות מלוכלות(שאף אחד לא גילה), המון בעיות ובעיקר רצון לצאת מיליונרים.. היתה שם מזכירה ששכבה סביר להניח עם כל זכר שעבד בחברה. אבל הכי מעניין זה הקלות שאפשר להשיג מניות בחברה, כל מה שצריך זה למצוא איזה שטות על מישהו ולהתחיל לסחוט (לא משנה אם אתה דמות טובה או רעה). מקום שני: פורסטר (היפים והאמיצים): אמפריית האופנה של הסבוניה, מה אין שם: יש להם מנכ"לית שיכולה להיות דוגמנית (היא גם אמא חד הורית, יפיפיה ומדענית כמובן). יש שם את משפחת פורסטר: אריק האדיוט, סטפניכס, רידג´ רודף השמלות, ת´ורן הקנאי ועוד שתי בנות שבניו יורק. כמו כן עוד מישהי שתמיד בחברה (למרות שהיא לא עובדת שם), זאת "דוקטור" טילור פורסטר. הא ויש גם את החקיינית (הלא מוצלחת) של שילה: מורגן דוויט. ובמקום הראשון: אקומודה(אני בטי המכוערת): אני לא מאמינה ישנה חברה בסבוניה (או בכלל בטלויזיה) שהעובדים בה באמת עובדים (ומעירים להם על תילבושת, איחורים וחיסורים). אתם בטח חושבים שזאת חברה משעממם? טעיתם.. מה אין שם: שני מנהלים מצוא´ים ששכבו עם כל הדוגמניות(עוד חברת אופנה), עוזרת מנכ"ל מכוערת ואיתה צוות של המכוערת(או בשפת הסידרה: מטה המכוערות), מנהלת חטטנית, מזכירה טיפשה (ובלונדינית), מעצב הומו מבדר, שליח מהודר, דוגמניות מסלול ללא כבוד ודוגמנית מדידות פרחחה. בקיצור הכול, מה הפלא שב90 אחוז מהפרקים מראים את החברה? זה הדבר הכי מבדר בסידרה הזאתי. אז זהו להשבוע שאני יחזור אני מבטיחה לכתוב טור על "ילדות בסבוניה" או במילים אחרות חלום בלהות. ועד אז שבוע טוב. וחג סוכות שמח. הילה תור. * לקוח מתוך האתר : TVfreak.co.il *

אני מצטערת אבל....

מזההההההההההה אין לי כוח לקרוא את כל זה עכשיו.. כבד עליי ~ במיוחד בשעות שכאלו... אולי בפעם אחרת......

אוקיי, עשיתי מאמצים רבים ו....

קראתי את כל זה!!!! הייתם מאמינים????? תנו לי מ´ תמו לי ע´ תנו לי י´ תנו לי י´ תנו לי י´ תנו לי ן´ תנו לי ו´ תנו לי י´ תנו לי כ´ תנו לי ת´ תנו לי ס´ מה יצא???? מעיין.... טוב את השאר תצטרכו לפענח...
לעניינו... קראתי עד הסוף! כן כן בלי רמאות!! ובמשפט אחד: א~ה~ב~ת~י

noa_wo

New member
קראת מה כתבתי לך ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ומה זה היה המשחק הזה לא הבנתי

למעלה