חומר למכירה.

חומר למכירה.

שלום לכם :) אני מעוניינת למכור חומר של המורדים וקטנטנות [בעיקר המורדים]: -קלסר מפוצץ חומר על שתי הסדרות- רוב החומר הוא על המורדים, על קטנטנות יש שם ממש מעט. -חוברת מדבקות מלאה כמעט לגמרי [חוץ מ3 או 4 מתוך 195 מדבקות נראה לי]. -חוברת מדבקות של קטנטנות, מלאה חלקית. -פוסטרים. -ספר זכרונות של המורדים. -ספר זכרונות של קטנטנות. -ספר טלפונים של קטנטנות. -תמונות מההופעה הראשונה של המורדים בארץ. -תמונות מהשידור בערוץ הילדים של נדיה וסבסטיאן [ממש ממש קרוב]. וזהו. אם מישהו מעוניין במשהו, צרו קשר- מסנג'ר: [email protected]. חבל שזה יזרק לפח

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifנ"ש../images/Emo34.gifלא רוצההההההההה

בצפררררררררררררררררררר יואו!!! עד כיתה י"א (שזה עכשיו) הייתי ילדה שמחה ואופטימית! ואפילו אהבתי ללכת לבצפר.... אבל השנה הכל השתנה
אני שונאת ללכת לבצפר.....שונאת
שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo7.gifלא רוצהה../images/Emo70.gif

גם לי אין כוח מחר לחזור למבחנים,בחנים,עבודות....
דווקא אני השנה נהנת ללכת לביצפרר (מבחינת החברים והחברות)קצת יותר מבשנים קודמות... ממש התגבשנו כולם...
דווקא בשנה האחרונה
עצובב...

נצל"ש - כנסו בבקשה... ../images/Emo9.gif

לילה טוב לכולכם
רציתי לשאול,ואני יודעת שהסיכויים קלושים אבל אני חייבת לשאול כי לא מצאתי באף מקום (
) למי יש אולי את הפרסומת של מקדונאלס? שקמי ובנחה לבושים ירוק ופלי ולו לבושים אדום
והם מתווכחים איזה צבע יותר שולט
מקווה שהבנתם לאיזה פרסומת התכוונתי. (כי אף פעם לא הייתי טובה בלהסביר, אז אני מצרפת תמונה של פלי מתוך הפרסומת
) ואם כן, למישהו מכם יש את הפרסומת ויכול/ה בבקשה להעלות אותה כתגובה אליי?
או לשלוח לי אותה? האיי סיי שלי הוא
237022336 והמסנג'ר שלי הוא
[email protected] תודה רבה לכל מי שיעזור
שיהיה לכם לילה נפלא

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני אחפש

נראה לי ראיתי את זה לפני כמה ימים

וואוו תודה זה יהיה מעולה אם תמצאי!

אם תמצאי את תעלי לכאן או תשלחי לי בפרטי?

עוד משהו...

שכחתי להוסיף שהחומר שיש לי הוא מלפני שנתיים או יותר, מה שהופך אותו כמובן לשווה יותר. זהו. סיימתי את תפקידי בפורום הזה :)

למעלה