חומר למחשבה

ellik9

New member
חומר למחשבה

אני פונה פה ב"ניק" של חבר לא כי אני מפחד, פשוט לא רוצה התנפלויות עלי. אנשים פה נותנים את נשמתם למען הזולת ואני בטוח שהכל נעשה מכל הלב ועל כך הערכתי הרבה. בכל זאת רוצה להפנות את שימת לבכם לזה שיש פה "קליקה" שקשה מאד לחדור אליה. לאנשים חדשים אין פה מקום. אני נסיתי להעזר פעמיים ו "חטפתי על הראש". אני חושב שחשוב ביותר שכולנו נבין ונפנים, מי שמבקש עזרה, זקוק לה, לא קל ולא פשוט לבקש עזרה. לרובינו הרבה יותר קל לתת מאשר לקבל. זיכרו זאת כשאתם נותנים או מגיבים בכתב פה.

במקום לירות באויר, ולהסתתר מאחורי ניקים

אנונימיים. אולי כדאי להגיד מה הבעיה ומה צריך ונשתדל כולנו לעזור. אף אחד פה לא בקליקות סגורות ויכול להיות שפשוט היה חוסר מזל בקשר והבנה באותה הפעם שהיית זקוק לעזרה. דניאלה

ellik9

New member
יכול להיות

יכול להיות שאת צודקת אבל זו ההרגשה שקיבלתי וקצת קשה לי להשתחרר ממנה. תודה על רצונך לעזור.

לא יודעת על מה "חטפת על הראש".

אולי לא פנית בצורה הנכונה, למשל לפנות על גבי הפורום ורק אחר כך במסרים. אולי תדבר על כך עם אחד מה"קליקה" ותבדוק מה קרה ומה היה ומה אפשר לעשות הלאה. החבר'ה פה נפלאים ועוזרים כשניתן, זאת אומרת שמישהו מבקש בגדים ויש אחר המוסר בגדים, אז מעבירים למי שצריך וכו' וכו'.

ellik9

New member
סליחה-לא התכוונתי

לא התכוונתי לפתוח פה דיון כי זה מעכיר את האוירה פה וזו לא היתה כוונתי! בפעמים שניתסיתי להעזר ונהגתי כמנהג המקום, כלומר, פניתי פה בפורום ואח"כ במסרים, משום מה למרות שפניתי ראשון פה העזרה ניתנה למי שפנה אחרי ומוכר פה בפורום. כן, אולי אני טועה אבל כשזה קורה יותר מפעם אחת אתה מתחיל לתהות. תודה על הרצון לעזור.

טליW

New member
אני גם לא אוהבת את הגישה של "יריה באוויר"

אם אתה מרגיש שיש בעיה קונקרטית - יש לי תיבת מסרים.

ellik9

New member
כך אעשה

אני יוצא לראיון עבודה אבל בערב אכתוב לך. תודה

למעלה