חומר למחשבה!

נכון..

אם פתחו פורום לסרט (ועוד ישראלי), הם יכולים לפתוח פורום למאנקיז.. אני אצטרף אליו

לא אני המנהל ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, תפוז צריכים יענו לראות שהקומונה פורה וכל זה. כרגע יש שם בערך 6 חבר'ה, וגם אין יותר מדי הודעות. יש ימים שלמים בלי הודעות. אז צריך להחיות את הקומונה עד אז.

Oukami Kun

New member
link me, please

לא מבטיח שאני אתמיד, אבל אני אכנס לראות מה הולך שם...

בריאנסטורם דווקא כן גלגל"צי

חוצמזה שהוא שיר אדיר אז למה שלא ישמיעו אותו

../images/Emo45.gif

בדיוק מה שרציתי לאמר, רק שאת ניסחת את זה טוב יותר. וגם - אני לא חושבת שמיוז ייתנו לעצמם להתדרדר לרמה של ג'סטין. יש להם קלאסה, עם כל הכבוד (ויש כבוד).

L A D Y B U G 2

New member
ואני תומכת

בעמדה של Rock Bottom (אורון) ולירון!!! זאת סתם מחשבה טיפשית (בלי לכעוס, אני לא כועסת) של לא לרצות לקדם את הלהקה בגלגל"צ או אמצעים אחרים רק כדי שהלהקה תישאר שלנו... אני מעריצה אותם כבר 10 שנים (לירון את צודקת, זה כבר 10) ואני לא חושבת שאני אתן לכל השנים האלה סתם להעלם בגלל שעוד אנשים (פאקצות, ערסים) אוהבים אותם.

../images/Emo45.gif לא חשבתי על זה ככה....

את צודקת...אם אתה באמת אוהב להקה אתה לא סתם מפסיק לאהוב אותה בגלל כמה פאקצות, וכמו שאמרו פה בסופו של דבר ההתלהבות תרד וישארו האנשים שבאמת אוהבים אותם.... אבל בכל זאת לא הייתי רוצה שהם יהפכו לMCR הבאים-כי ההתלהבות מהם פשוט מעצבנת!!

Runt

New member
איך 10 שנים? ../images/Emo2.gif

איפה שמעת עליהם לראשונה ומתי?

Runt

New member
עדיין...

אני לא חושבת שהיה אפשרי לשמוע עליהם לפני 99 בערך בישראל, אולי כן ופשוט הייתי צעירה מידי. איך שמעת עליהם?

Runt

New member
אוקיי סקאטצ' דאט

כרגע קלטתי את השרשור החדש

tigw

New member
לא ממש הבנתי את הנקודה שלך...

בכל מקרה, עם השמחה בזה שהם באים הנה (למרות שלצערי הרבה לא אזכה לראות אותם) אני ממש לא רוצה שהם יהפכו פה לאיזשהי להקת רינגטונים ויתחילו לחרוש עליהם בגלגל"צ. למען האמת אני ממש חוששת שזה יקרה. למרות שמיוז היא לא להקה מיינסטרימית מאוד ואני חושבת שרוב השרים שלה הם לא בדיוק radio friendly, זה קרה כבר בארץ עם להקות אחרות...אינקיובס לדוגמא.

נאממ

אני חושבת שלא זה לא ישנה כל כך אם יעשו "בלאגן" מהם כשהם יבואו לארץ, כי זה יהיה חד פעמי, ואחרי שהם יעזבו ואחרי כל ה"בום" כל אילו שהתלהבו מהם ברגע גם ישכחו מהם ברגע.. והתמסחרות? הייתי שמחה לאיזה חולצה של מיוז (סיכה על התיק שלי כבר יש.. חח). בכל מקרה אף אחד שלא באמת מעריץ אותם לא יילך עם חולצה שלהם. ואם כבר חלק פה דיברו על רינגטונים- אני שמתי את sober של מיוז כצלצול שלי.. ואני די מסרבת לענות לפלא כל פעם שהוא מצלצל (או פשוט עונה כשאני שרה את השיר, ואז שואלים אותי מה עובר עליי..). אבל מה שהכי טוב זה שאין אותו לאף אחד P: אבל יש גם את היסטריה וסטארלייט (אין לי כוח לאנגלית) כרינגטונים איפשהו.. כך שזה כבר התחיל בואו נגיד.. בת'כלס, לא הייתם שמחים לחודש כזה שאתם מדליקים את הרדיו ושומעים מיוז בכל מקום? אני כן..

באמת שאני לא מבינה את הסלידה של אנשים מפרסום

של להקות בתחנות רדיו ממוחסרות סטייל גלגל"צ. ההערכה שלכם כלפי להקה לא צריכה להיות מושפעת ממקומות הפרסום שלה, המוזיקה היא מה שחשוב- היא חוצה יבשות (מבחינת השפה וזה) ואין לי שמץ של ספק שמוזיקה מסוגלת לחדור גם אל ערסים/פרחות ולי אין בעיה שיאהבו את הלהקה כי בתאכלס יש מה לאהוב
(כמובן שאני ארגיש שווה יותר כי אני שומעת את הלהקה כבר כמה שנים והם חורשים רק על שיר גלגל"צי אחד
)

למעלה