חומר למחשבה!

LiLoOKuN

New member
חומר למחשבה!

הרבה אנשים אמרו פה שבגלל שמיוז יגיעו לארץ ידברו עליהם הרבה\יותר בשל כך..או שהם יהיו פחות אנונימיים ..אז אני שואלת Wtf מיוז ממש ידועים בעולם ובישראל,הם להקה שמשאירה אחריה "כתם",וכאילו לדעתי עדיף כמה שפחות אנשים ידעו עליהם,כדי שלא יהפכו בטעות כסוג של ג'סטין טימברלייק,ואז ישאלו אותנו איזה להקה אנחנו אוהבים ואז נגיד:"מיוז" אבל אז יחשיבו אותם כלהקה שכולם אוהבים,והיא תיהיה מעוסה..אז כדי לכם לחשוב על זה..כדי שהם יהיו להקה יחודית.. אבל לא במובן הזה שהם לא יצליחו..אבל שזה לא יעשה טירוף..במיוחד בישראל..

LiLoOKuN

New member
ומי שבאמת אוהב את הלקה ייקח את זה ברצינות..

XD אני מקווה שלא עצבנתי אנשים..כי משום מה זה תמיד קורה לי..^^

CitizenErased

New member
אני לא ממש מסכימה...

אם את אוהבת להקה, מה זה משנה אם מכירים אותה או לא?.. מה שמשנה זה המוזיקה. כל עוד הם עושים את המוזיקה מהלב ולא כותבים שירים שנועדו לרצות אנשים וכל עוד הם לא משתנים לגמרי בעקבות ההצלחה, אז מה זה משנה כמה מכירים אותם? בכללי, אני לא מבינה את הקטע של "מעריצי מיוז מעל כולם, לשאר העולם לא מגיע להכיר את הלהקה" חח בסופו של דבר, בשאר העולם הם מצליחים ברמות דיי מטורפות. בעיקר באירופה. אני שוב אומרת - 180,000 אנשים בקהל ביומיים והכרטיסים נמכרו בכזאת מהירות, זו היסטריה. לא הרבה להקות יכולות למכור ככה. אם הם במצב הזה והם עדיין מי שהם, אז מה איכפת לי שיכירו אותם קצת בארץ? שפאקצות ישמעו Starlight וערסים ישמעו Hysteria... אנערף. זה לא יוריד לי את ההנאה מהשירים. כל עוד המוזיקה היא שלהם והם לא הופכים לי לאיזה פופ עצבני או רודפים אחרי טרנד מסוים (ארמ, למשל, אימו) וכל עוד הם לא מתחילים במסחור מטורף (מוציאים שעונים של עצמם או אנערף, הרבה להקות עושות את זה וזה דיי עלוב) אז באמת שממש לא איכפת לי מי מכיר ואוהב אותם ומי לא. מבחינתי האישית הם הלהקה *שלי* חח

LiLoOKuN

New member
בדיוק על זה אני מדברת שלא יוצר מצב כזה..

כי ראיתי באתר שלהם שהם כבר מתמסחרים ,כל מיני חוצלות וכובעים.. ואני לא רוצה שהם ישתנו בגלל זה..כי זה באמת דיי עלוב..בגלל זה אני אומרת..

CitizenErased

New member
חולצות וכובעים תמיד היה.

ולרוב הלהקות יש, לפחות רוב הלהקות שאת מכירה. גם את המרצ'נדייז הרשמי הזה של מיוז מוכרים כמעט ורק באתר הרשמי ו/או בהופעות. חולצות רשמיות יש מעטות שמוצאות את דרכן לחנויות. אבל בכללי, מאוד מאוד קשה להשיג מרצ'דייז *רשמי* של מיוז אם לא קונים באינטרנט/בהופעה. מסחור בימינו זה גרוע מזה. תכנסי לחנויות דיסקים ענקיות בחו"ל כמו וירג'ין וטאוור רקורדס וHMV ואת תתעוורי מכמויות השטויות שיש להם שם. לגרין דיי, פול אאוט בוי, MCR.. מה אין? זה מתחיל מהמוני חולצות, ממשיך בחגורות, תיקים, שעונים, בובות, לוחות שנה. אנערף.

Rock Bottom

New member
חחח מתמסחרים?, חחח מתמסחרים?

אין דבר כזה היום להקה בלי חנות רשמית באתר שלה. זה ממש לא נקרא להתמסחר. זה טבעי וזה סביר. אני גם לא מבין מה רע בזה שלהקה רוצה לעשות גם קצת כסף, הם לא אמורים רק לנגן בחינם. אני זוכר לפני המון זמן המעריצים הכבדים של מטאליקה הטילו חרם ארוך על הלהקה בגלל שמטאליקה כביכול שברו מוסכמות והוציאו קליפ, נראה לי לשיר One. הם לקחו את זה מאוד קשה כי זה נחשב אצלהם כ"התמסחרות". מה זה בכלל להתמסחר? להקה נוצרת ומופיעה כי טוב לה לעשות את המוסיקה שלה וטוב לה שהיא תגיע לכל מיני יעדים ולא רק לקהל המצומצם שמכיר אותם. אני לא מוצא גם כל רע בזה שהם מנסים לעשות גם כסף בדרך, אחרי הכל זו העבודה שלהם. השימוש במילה "מתמסחרים" היא כבדה ולא מקובלת. זה נשמע כאילו הרגע טענת שהם מכרו את נשמתם לשטן או משהו., אין דבר כזה היום להקה בלי חנות רשמית באתר שלה. זה ממש לא נקרא להתמסחר. זה טבעי וזה סביר. אני גם לא מבין מה רע בזה שלהקה רוצה לעשות גם קצת כסף, הם לא אמורים רק לנגן בחינם. אני זוכר לפני המון זמן המעריצים הכבדים של מטאליקה הטילו חרם ארוך על הלהקה בגלל שמטאליקה כביכול שברו מוסכמות והוציאו קליפ, נראה לי לשיר One. הם לקחו את זה מאוד קשה כי זה נחשב אצלהם כ"התמסחרות". מה זה בכלל להתמסחר? להקה נוצרת ומופיעה כי טוב לה לעשות את המוסיקה שלה וטוב לה שהיא תגיע לכל מיני יעדים ולא רק לקהל המצומצם שמכיר אותם. אני לא מוצא גם כל רע בזה שהם מנסים לעשות גם כסף בדרך, אחרי הכל זו העבודה שלהם. השימוש במילה "מתמסחרים" היא כבדה ולא מקובלת. זה נשמע כאילו הרגע טענת שהם מכרו את נשמתם לשטן או משהו.

Rock Bottom

New member
כושילתפוז

אפילו לא השתמשתי בקופי פייסט.. O_O אפילו הכותרת יצאה פעמיים..

L A D Y B U G 2

New member
מה רע?

כמו שכבר אמרו... שוב!!! אין רע בחולצות וכובעים... ככה יש לך גם מזכרת מהלהקה/הופעה שהיית בה קנית את השטויות וכו'... אין להקה אחת שאין לה את כל זה. ות'אמת? זה נחמד! אבל עדיין, זה לא אומר שהם מתמסחרים.

C A R I S M A

New member
למי איכפת ממסחור?

כיבכול של מיוז. כל עוד המוזיקה טובה אני אקשיב להם, מצדי שיהיו חגורות ותכשיטים שמאט מצויר עליהן חח כל עוד הם עושים מוזיקה מעולה אז שיהיה להם בכיף. חוץ מזה שעוד אנשים עושים עליהם קופות בזה שהם מוכרים דברים של מיוז. מיוז בחיים לא יהיו מאוסים, לא משנה מי יקשיב להם, מבחינתי לפחות. זה לא יהרוס לי. ואם זה יהרוס לך אז זה כבר דבר אחר, את מחליטה הרי למה להקשיב. קצת חשיפה למיוז בארץ לא תזיק אף פעם.

Rock Bottom

New member
היה את הקטע הזה לא מזמן במחנה האינקיובסי

כשגלגל"צ התחילו לחרוש על Love Hurts והשיא היה ששמעתי אותו כרינגטון של איזה ערסית בבסיס כשחבר שלה התקשר אליה. בפורום אינקיובס יצאו נגד הקטע של להמאיס את הלהקה שהם כל כך אוהבים בגלגל"צ וקראו לאנשים להימנע מהתחנה ולא להצביע לאינקיובס במצעד רק בשביל שירדו ממפת המיין סטרים. אני גם לא מאמין בזה, אמנם מקרים כמו פאקצות ורינגטונים גורמים לך להרים גבה פה ושם, אבל מצד שני זה נחמד שעוד כמה אנשים נחשפים למשהו שלא רגילים ברדיו הישראלי הממוצע לשדר יותר מדי. אני דווקא בעד. כשאני קולט בטעות שיר שאני ממש אוהב ברדיו (למשל Brianstorm של המאנקיז בגלגל"צ לפני כמה ימים) אני מתלהב ומגביר כמו מטורף בלי שאף אחד יבין, וטוב לי עם זה.

CitizenErased

New member
גם כל האנשים האלה שמתאהבים בלהקה מסויימת..

בעקבות שיר שהם שמעו בתחנה כמו גלגלצ (אם הם כבר מקשיבים לגלגלצ הרבה סימן שמעריצים של מיוז הם כנראה לא באמת יהיו חח) זה בדרך כלל דבר חולף. נניח במקרה וכן יחרשו על MOTP בגלגלצ, אז אנשים יתלהבו, ישימו רינגטונים בפלאפון... וכעבור חודש ההתלהבות תעלם וישארו רק אלה שהחליטו לתת להם צ'אנס אמיתי ויקנו את האלבום/יצטרפו לפורום וככה זה מתחיל. בסופו של דבר, מאוד קל להתחבר ללהיטים של מיוז - TIRO, SMBH, Starlight, Hysteria... השירים המוכרים שכביכול איכשהו קל לשמוע וכולם מכירים. אבל ככל שאתה נפתח אליהם יותר אתה מגלה שירים מוזרים כמו Con-Science וSpiral Static חח

L A D Y B U G 2

New member
באמת שזה מה שאמרו באינקובאס?

אני בשוק עליהם!!! אני לא תומכת בהם בכלל!!! המעריצים אמורים לקדם את הלהקה ולא לדכא אותה!!!
אני כועסת על תפוז אינקובאס!!!

בריאנסטורם בגלגל"צ?! HOLY CRAP.

זה בערך השיר הכי לא גלגל"צי שקיים. אתה אוהב ארקטיק? אז למה עוד לא הצטרפת לקומונה בתפוז? :O

Rock Bottom

New member
אתה יודע כמה זמן לקח לי להצטרף לפה?

חוץ מזה, אני לא מאמין בקומונות.

Rock Bottom

New member
ובכלל

אם פותחים פורום לסרט "הסודות" כאן בתפוז (למה לעזאזל לפתוח פורום על סרט, כמה אפשר לדון על הסרט? איזה תכנים כבר יהיו שם? כלומר, למעט התמונות של הציצים של אניה בוקשטיין או משהו..), אז חייבים לפתוח פורום ללהקה ענקית כמו המאנקיז. שמנהל הקומונה שם ירים את הכפפה (ואתה חובב בייסבול, לא?), ויגיש לתפוז בקשה לפתוח פורום לארקטיק מאנקיז ולהפוך את הקומונה הקטנה שלו למשהו גדול ופורה יותר.. ואני בטוח שזה לא יהיה פורום שישקע בביובים של תפוז. יש פה בארץ מספיק אנשים שמחבבים את המאנקיז (Hell, רק מהאנשים שאני מכיר שאוהבים אותם אתה יכול לפתוח פורום לבד..).

למעלה