חומר למחשבה

חומר למחשבה

דמיינו לעצמכם פורים אתם במחסום והישראלים שעוברים אפילו לא מתייחסים אליך כאילו אתה לא קיים ובידיעה שהיציאה הבאה שלך עוד 21 יום בנוסף חברה שלך זרקה אותך לפני יומיים אז למה אכלתי אמא

מובחרת

New member
שיט.

מזמן בעד חברויות חד מיניות. עזוב אותך בחורות. בשביל מה?

ילמדנו רבנו

"אז למה אכלתי אמא" מה פשרו? * אני מציע לך ללמוד משניות בע"פ ולהגיד תהילים. הזמן ירוץ (-:

כשהיית קטן וצרכן דייסה פוטנציאלי

אימא שלך לא הזהירה אותך שאם לא תסיים את הצלחת לא יגייסו אותך לצבא? או שהיא אמרה שלא יהיה לך לעבוד את ה`? או שלא תסופח לצבא ה`?

לא, לא ולא (-:

כשהייתי קטן הייתי מפונק מאד באוכל ואמא שלי הייתה אומרת שהיא לא מכריחה. במקרים קיצוניים היא הייתה אומרת שבביאפרה לילדים אין מה לאכול. וגם במקרים כאלו היא הייתה מסתפקת בסיפור בלי לפרט את הלקח שרצתה שאלמד ממנו. * אגב- שאלות שמנוסחות בשלילה שהתשובה אליהן כן או לא. לדוגמה: "אימא שלך לא הזהירה אותך שאם לא תסיים את הצלחת לא יגייסו אותך לצבא?" אם אענה ב"כן", לא ידעו האם כוונתי ל"כן. היא הזהירה אותי.", או ל"כן. היא לא הזהירה אותי". ואם אענה ב"לא", גם כן לא יוכלו לדעת האם כוונתי ל"לא. היא לא הזהירה אותי.", או ל"לא. היא כן הזהירה אותי.".

אלוהים מרחם על ילדי הגן/עמיחי

אלהים מרחם על ילדי הגן, פחות מזה על ילדי בית הספר. ועל הגדולים לא ירחם עוד, ישאירם לבדם, ולפעמים יצטרכו לזחול על ארבע בחול הלוהט כדי להגיע לתחנת האסוף והם שותתי דם. אולי על האוהבים באמת יתן רחמים ויחוס ויצל כאילן על הישן בספסל שבשדרה הציבורית. אולי להם גם אנחנו נוציא את מטבעות החסד האחרונות שהורישה לנו אמא, כדי שאשרם יגן עלינו עכשיו ובימים האחרים. המשמר יכתף את נשקו, הכתף-שק!! המשמר יבור לנוע, עמוד-נוע!

boten d

New member
הנה לך שיר שהייתי שר הרבה בשמירות

All Along The Watchtower \ Bob Dylan There must be some kind of way out of here Said the joker to the theif There's too much confusion I can't get no relief Business men they drink my wine Plowmen dig my earth None will level on the wine Nobody of it is worth No reason to get exited The thief he kindly spoke There are many here among us Who feel that life is but a joke But you and I we've been through that And this is not our fate So let us talk falsely now The hour's getting late All along the watchtower The princess kept the view While all the women came And went bare feet servants too Outside in the cold distance A wild cat did growl Two riders were aproaching And the wind began to howl בביצועו הנהדר של ג'ימי הנדריקס זצ"ל זי"ע. שמעתי גם ביצוע ענק של קלפטון שליט"א פעם.

למעלה