חומר למחשבה...

ReiKo

New member
חומר למחשבה...

משהו ששלחו לי באימייל: נוסעים במטוס ממתינים שהטיסה תצא. הדלת נפתחת ושני אנשים לבושים בחליפות טייסים נכנסים פנימה. שניהם מרכיבים משקפיים כהים. אחד מובל ע "י כלב הנחייה והשני ממשש את דרכו במעבר, בעזרת מקל עיוורים. צחקוקים עצבניים נשמעים פה ושם, אך שני האנשים נכנסים לתא הטייס וסוגרים את הדלת. המנועים מתחילים לפעול. הנוסעים מחפשים סימנים למתיחה כלשהי, אך לשווא .. המטוס מתחיל לרוץ על המסלול, והאנשים בחלונות מבינים, שהוא רץ הישר אל תוך האגם שבקצה המסלול... כאשר מתחיל להיות ברור שהמטוס לא ימריא, ושהם עומדים לצלול לתוך המים, זעקות היסטריות ממלאות את חלל תא הנוסעים... בדיוק באותו הרגע, המטוס מתנתק מן המסלול וברכות ממריא אל על. בתא הטייס, טייס המשנה פונה לטייס הראשי ואומר: " אני אומר לך בוב, יום אחד הם יצרחו מאוחר מדי, ואנחנו כולנו נלך לעזאזל..." כמו במטוס , כך גם במדינה- תדמיינו עכשיו את אולמרט ופרץ ותקראו שוב.....

Jan22

New member
אתה מתחיל לדעוך ,זה לא טוב

איפה ה"זדיינו" ? איפה ה"אפסים" ? אולי אתה צריך קצת רענון ..! כנס ל"חיפוש מתקדם" ותחזור על עקבותיך , אולי תיזכר באוצר המילים העשיר שלך .

אזרח111

New member
פאק

לא יודע אם הבנת נכון או לא, אבל הסיפור הזה בא להגיד שכל העם סתם נמצא בפאניקה ואולמרט ופרץ, למרות שהם לא נראים מוכשרים, יובילו אותנו בדרך הנכונה???????? ואתה שם לנו את זה כאן?

לא נכון....

זה אומר שהטייסים היו עיוורים, ורק שהם שמעו את הצעקות הם הבינו שהם צריכים להמריא...

אזרח111

New member
את צודקת.

אבל הפירוש שלי גם עובד (אם משתדלים להסתכל על זה מנקודת מבט שונה)

nisanil

New member
לא הבנת

זה אומר שהציבור צריך "לצעוק" כדי להעיר את אולמרט ופרץ "העיוורים" שלא יודעים מה הם עושים ולא להישאר אדישים

למעלה