חומר למחשבה

Sommers

New member
חומר למחשבה

במקרה עברתי פה , כדי לראות מה עם אנסטסיה אם הוציאה סינגל או משהו מעניין. גיליתי שזה בעצם פורום תיכונסטים ,בגרויות בשם אנסטסיה. לא נראה לי שיש פה שרשור אחד שקשור לזמרת. אז בהצלחה לכולם בבגרויות, אם מישהו מאיזור חיפה ומחפש שיעורים פרטיים במתמטיקה 3 4 או 5 יח"ל אפשר לפנות אליי...:)

FreakOfNature

New member
אתה מציג פה משהו שידוע לכולנו...

לצערי (ואני מאמין שרבים פה שותפים לדעה שלי), אנסטסיה כבר הרבה זמן לא חידשה ולא עשתה דברים ודי קשה לשמור על פורום פעיל כאשר אין דברים חדשים לגבי אנסטסיה. אז מדברים ומספרים, עד שהיובש יעבור. אני מקווה שבקרוב הפורום יעבור ריענון (והמבין יבין) ויחד איתו גם באמת יחזור להיות יותר רלוונטי. אז לשאלתך, האם יש סינגל חדש או משהו כזה: עד לא מזמן צעד ברוב אירופה השיר I Belong To You מתוך האוסף של אנסטסיה, שהוא דואט עם ארוס רמאזוטי (זמר איטלקי די מפורסם). בעיקרון, אמור להיות סינגל נוסף שישוחרר בקרוב ואף צולם לו קליפ, אבל לגבי תאריך שחרור עדיין לאפאחד אין מושג. אנסטסיה לוקחת כעת פסק זמן מעולם המוזיקה, והיא תשוב לא לפני סוף 2007, כך שתקופת הבצורת רק החלה. עם זאת, ידוע שאנסטסיה חתמה על חוזה עם איזו חברת רכב גרמנית (לא אמרו איזו...) והיא אמורה (או לפחות הייתה אמורה) להקליט שיר חדש במסגרת החוזה איתם, שישמש בקמפיין די נרחב. ויש שמועות לא מבוססות על סרטים וכאלה. בנוסף, עכשיו בחלק מארצות אירופה מושקת קולקציה של S. Oliver (שהוא כנראה מעצב מפורסם) שאנסטסיה שימשה לה השראה ובלה בלה בלה...

טוב אני רוצה להגיד משהו ולהוסיף...

נכון שהיא לא עושה כמעט כלום מבחינת קריירת הזמרה שלה,אבל זה לא אומר שאנחנו לא מדברים עליה! אנחנו מדברים עליה כמעט תמיד אבל אני לא מכחישה שיש כאן הודעות על כל המבחנים של כולם(לא שזה משהו רע אבל אלה החיים אז על זה נדבר)והם יגמרו בקרוב... ואני רוצה להוסיף כמה דברים לגבי מה שיגאל אמר: היא תוציא ב1.9.06 שזה היום הראשון לחזרה לבצפר בושם...לא ידוע כלום אבל זה בושם שהיא תשווק ויקראו לו אנסטסיה... היא הופיעה לא מזמן בלייף בול באוסטריה...והיה יפה! והיא הופיעה לא מזמן גם בפסטיבל רוק אין ריו בפורטוגל והיתה לה הופעה פצצה!!! כדאי לראות...

נשמע לי יותר הגיוני

כי זה יותר קשור אליה. היא זמרת שהחלימה מסרטן השד.

רובע

New member
זה איידס...

הסמל של איידס וסרטן השד הוא אותו דבר רק שסרטן השד זה בורוד ואיידס זה באדום...וזה היה אירוע לאיידס..

טוב לדעת...אבל מה זה משנה אם זה

איידס או סרטן השד
אנה חמודה בכל מקרה תסכימו איתי

מישהי 111

New member
אמרתי לכם שאתם משעממים!

גם אם יש אנשים שכבר תיכננו להיכנס לפה, אין להם הרבה טעם. קחו לתשומת לבכם. כנראה שהשירשור שהיה לפניי שבוע וחצי לא תרם הרבה.

לא הבנתי מה הבעיה...

לא מדברים יותר על בגרויות כמעט ואם כן אז זה בכללי אבל לא נכנסים לפרטים הקטנים של תאריכים וציונים. וכן מדברים על אנה... SO WHAT IS THE PROBLAM ?

למעלה