חומר למחשבה

חומר למחשבה

אמש קרה דבר בישראל. ראש הממשלה הובהל לבית החולים ופתאום הבנו שבאיזה מצב אנחנו נמצאים. ודי היה לשמוע את הפרשנים שהבהירו שהמפלגה השלטת למעשה לא קיימת.. אין מוסדות אין כלום.. אותי זה מטריד.

גל ים..

New member
שוקי הדבר היחידי שהטריד אותי היה

איך שהם חיטטו לבן אדם בנשמה,האם זה היה אירוע מוחי אולי שבץ אולי התקף לב..אולי זה מהאוכל אולי בגלל עצבים, אולי בגלל המתח וככה במשך שעות כל הערוצים הביאו מומחים ספוקלנטים ובשדות עזה ירו יריות שמחה ונתנו לכל דכפין ייטה ויחפוץ,קנאפה ובקלוואה וצעקו הרוצח שרון מת!!!! ושאלתי את עצמי האם שרון לא היה טוב לפלשתינאים?????? האם שרון לא ביצע את ההתנתקות למען שלום עם הפלשתינאים?? והאם כל המחוות ששרון נתן לפלשתינאים לא היו מספיק טובים וכך הם גומלים לאיש?? אחר כך שאלתי את עצמי אם שרון לא טוב לפלשתינאים והם קוראים לו רוצח אז מי כן טוב עבורם?? המסקנה חבל'ז על הזמן.. ואחר כך עברנו לעוד ספקולציות ועוד ספקולציות מה יהיה מה לא יהיה,והיו גם חכמים שאמרו שעכשיו אסור יהיה לדבר על המצב הבריאותי של שרון אלא יתקפו אותו בצורה אחרת..אז נכון ביבי צעיר עמיר פרץ צעיר אף אחד מהם לא קרוב לשמונים אך האם ביבי או עמיר פרץ יהיה יותר טוב לפלשתינאים משרון? מסופקני ובעיקר תמוה הדבר איך שאלו שנתתם להם מיים יורקים לבאר שממנה הם רוו צמאונם.. אז אולי שרון לא בריא ואולי גם לא יוכל להמשיך להתעסק בפוליטיקה אך אין ספק שהיום אין מנהיג בטוח לעם הזה ובטח גם לא מפלגה. שרון היה מסוגל להמשיך הלאה ולקבץ סביבו עוד ועוד אנשים ולו רק בגללו ובגלל האישיות שלו. והיום כשמתבוננים במפה הפוליטית אתה רואה מולך בעיקר עדר מפוזר שמשווע לרועה אך רועה אין. דור הולך ודור בא ופני הדור הם פני המדינה,רק שפני המדינה הם לא פני מנהיגיה השבעים העשירים ומדברים איתך לא בגובה העיניים אלא ממרומי מגדל השן. לך תסביר לביבי שהילד שלו שבע מה זה שהמקרר ריק! לך תסביר לעמיר פרץ מה זה להיות מנהיג כשהוא בכלל יודע רק לצעוק לצרוח ולהתנהג כפועל ברבר אך יודע שאיש לא יפטר אותו כי הכוח בידיו..

shy-1

New member
איננו אמריקה,אך באמריקה היו מכניסים

צלמים לתוך הבית חולים. מה שקרה לשרון, צריך לזרז אותנו לשנות את החוקה בענין בריאות ראש הממשלה, לציבור יש זכות לדעת על מצב בריאותו, נכסיו ודעותיו הפוליטיות!

גל ים..

New member
שייקה ..

לציבור יש זכות לדעת אך היכן הוא הגבול בין צנעת הפרט לבין הציבור רוצה לדעת? למה צריך לעניין אותי כמה יש לראש הממשלה בחשבון הבנק שלו.? למה צריך לעניין אותי מהם נכסיו והיכן?? מה שכן חשוב לי לדעת זה מצב בריאותו ולו רק בגלל דבר אחד קטן,עלות בחירות היא דבר יקר במחוזותינו וגם אצל שכנינו מן הסתם... כך שחשוב לי לדעת שהוא בריא וכשיר ויוכל לתפקד במשך ארבע שנים או עשר או בכלל אבל האם למישהו יש ביטוח מאלוהים לא לחלות למחרת אחרי הבחירות..? האם מישהו הוציא צו מאלוהים שאומר שלא יקרה לו דבר במשך תקופת כהונתו?? האם מישהו יודע מה יביא איתו המחר?? אדם יוצא לעבודתו בריא וטוב לבב וחוזר בארון ואת זה לא אני המצאתי אלא המציאות לא כך?! לכן כל עוד לא ניתן לקבל תעודת ביטוח מאלוהים על מצב האדם קצת קשה לי לקבל את העובדה שצריך להכנס לתוך נשמתו של ראש הממשלה או כל אדם שלוקח על עצמו תפקיד ציבורי. ולכן נאמר ונכתב בספר הספרים כי מעפר באת אל עפר תשוב ואני ורק אני אקבע כמה תחייה איך תחייה ומתיי תמות! ואל לאדם בכלל להתערב בעיניני דיומא אלו.

shy-1

New member
תסבירי לאמריקאים המטומטמים

שכך הם נוהגים כל הזמן, ואצלהם מי שנתפס פעם אחת, לא יכול לרמות את הציבור שוב. עובדה. ולידע כללי, אין מדובר בחטטנות סתם, מדובר במידע הכרחי לשקיפות.

סיפור שהיה

ההסתרה כידוע היא לא מהיום. וסיפור שהיה על מנחם בגין ז"ל. לאחר שבגין פרש לרחוב צמח כולם רצו לראות איך הוא נראה. וצלם ישב 24 שעות מול ביתו ולא הצליח לצלמו. ואז הוא אושפז בבית החולים שערי צדק בירושלים ממש מול ביתו. ושוב מעקבים מול בית החולים. ואז הדליפו לנו שמעבירים אותו לבית החולים בתל השומר. יצאתי עם צלמים והצבנו מארבים מול כל הכניסות. ואז לפתע הרכבים של השב"כ נעלמו.. הבנו שעבדו עלינו ומיד לבקשתנו הוצבו מארבים מול תל השומר ואכן אז הצליחו לצלם את התמונה הראשונה מאז פרש. הייתי חייב לדעת איך ראש הממשלה חמק ממני ואז גיליתי כי בגב בית החולים קיים אשפוז יום לקשישים.. ואכן הם אמרו כי הוא יצא מהם.. בפנה ראיתי מעלית שרות של האוכל והכביסה.. ראש הממשלה הורד במעלית זו לבית הזקנים ומשם החוצה...

טלי06

New member
שוקי תקרא את המאמר של אליצור בשישי

בידיעות, בדיוק על זה הוא כותב.

תשובה מלאה

קדימה אינה מפלגה.אין לה זהות משלה. זו אסופת אופורטוניסטים,ולא יותר. זו מהדורת ערוץ-II בפוליטיקה הישראלית. העם מתדרדר רוחנית בכל תחום. השלב הבא-הגירה לארצות הניכר.

גל ים..

New member
קדימה היא אסופה של אנשים שהתאספו

סביב אריק שרון מאמינים בדרכו ובעיקר מקבלים עליהם את מחשבתו וכו'..מפלגה של איש אחד וכשהאיש לא יהיה שם אין לו תחליף..וכל זה למה?? כי מי סובל את אהוד אולמרט את פרס או את דליה איציק?? לכן מי שברח לחסות תחת כנפיו של אריק שרון ימצא את עצמו בבעיה מחר בבוקר ואפילו הבוקר הזה כיוון שהאיש עומד לחזור הביתה לנוח הפוליטיקה כבר לא בשבילו..אם חפץ הוא בחיים ולזכות להמשיך לראות את נכדיו וניניו עוד כמה שנים..הוא עייף והמחלה הזאת היא רק התחלת הדרך..אריכות ימים אני מאחלת לו מכל הלב.

iftach

New member
לשרון היה ארוע מוחי כבר לפני שנה !

כאשר החליט לקרב את משלחי הטילים לאשקלון, שדרות ונתיבות. אתמול זה התגלה גם ! מבחינה רפואית. אני מתפלל שיבריא במהרה ויחיה חיים ארוכים וטובים עם ילדיו נכדיו וניניו. איפוא כל אלה שדיברו נגד גילו של מנהיג ש'ס ? שלושה קשישים מנהיגים את המדינה וכולם מפחדים לדבר ושותקים. צריך להבין - זו לא בדיחה, זה אחריות לחיי התושבים ורווחתם !

shy-1

New member
יעני, לפי חוכמתך כי רבה,עלינו לפלוש

חזרה ללבנון, ולהמשיך לסוריה ואיראן? סחתיין עליך.

למעלה