חומר למחשבה [?].

הר הבית מקום של ערבים?

יש לך מושג מהו באמת הר הבית? זהו המקום הכי קדוש בדת היהודית, עליו היו בנויים שני בתי המקדש. כאשר ישראל כבשה את ירושלים, נעשתה טעות וויתרו עליו - בייחוס לכותל, החומה החיצונית שסובבה את בית המקדש, קדושה יתרה. כרגע אי אפשר לפנות את הר הבית מערבים, שאגב מתפללים שם ומכוונים עצמם לכיוון מכה - בניגוד ליהודים שמתפללים לכיוון הר הבית. בע"ה יבוא יום והר הבית יהיה שוב שלנו. את ירושלים - מבחינת הערבים הם יקחו, ומבחינת מדינת ישראל - יש התומכים גם בזה. אני מציעה לך ללמוד קצת הסטוריה יהודית והסטוריה של עם ישראל בדורות האחרונים - כדי לדבר לעניין.

Cornflakes

New member
אוי, נו.

התירוץ המוכר של השמאל: הערבים נלחמים איתנו על השטחים האלה. להזכירך, ארגון אש"ף הוקם ב-1964, כשהשטחים האלה עוד לא חלמו להיות בשליטה ישראלית. גם הפיגועים התחילו לפני זה. אפילו היום מנהיגי הערבים מדברים בקול על כך שהמטרה הבאה היא ירושלים ושזו תחילת הסוף של מדינת ישראל. משום מה, השמאל שותק. כנראה שכך נוח לו. אז אני לא אפריע. אגב, למה ירושלים היא שלנו מעצם בריאתה? את לא שמה לב כמה הטענות שלך מצחיקות?

natitnt

New member
רצחתם את המדינה! ../images/Emo104.gif

משו שכתבתי על ההתנתקות!! אריק, נצחת את הטוב! אתה וכל הוגי ההתנתקות הרגתם את המדינה! תמחאו לעצמכם כפיים... (אני בכלל תושב "שדרות" ולא תושב הגוש אבל אני גאה בכם תושבי הגוש ובמה שעשיתם למען המדינה, ואני מבקש מכם מישביי הארץ הטובה, מבקש מכם סליחה על העוול בשם הממשלה המזורגגת הזאת!! סליחה!! והלוואי וכולם פה יהיו "מתנחלים" כמוכם!..) אני מסתכל על השכונה, על המקום על הגינה, הפרחים נובלים רוצים אותי איתם כאן. ושוב אותה מנגינה, איך שהצדק לא הולך פה, אז למה נכנסתי, למה נשארתי ולמה אני יוצא מפה. נכנס לבית, תופס את הקירות ומתיישב ליד הדלת, המפתח בחלון, אני צועק דמעות של שקט! ומי מבין, מי יודע, מי מרגיש איך זה לדעת, שבכל מה שעשה פתאום, אסור לו לגעת. אז החלום נשבר, הכל נשבר, דגלים אחרים מונפים מחר, על הקבר של אמא מהיום, ידרוך איש מעורער. דפיקות על הדלת, ובלב יש אכזבה, איזו חוצפה תפסו, לקחת לי את כל האהבה!! את החיים, את הרכוש, את הימים שכמעט נפלתי, את הרגעים המאושרים, שרק מכאן אני ידעתי. תמיד צעקתם "מתנחל", וגרשתם בשנאה, עכשיו אני נקרא מת, מרוצים?! אתם רצחתם ת'מדינה!
ראש הממשלה אריק שרון תפסיק להתלמד כבר על חשבוננו וחשבון דמנו תמורת סגירת תיקים פליליים!!

yuvi55

New member
צודקת במאה אחוז, כל מילה סלע

את צודקת במאה אחוז הן לגבי המתנחלים בגוש קטיף והן לגבי הפיגוע בשפרעם, ההתנהגות של המתנחלים הנחושים להשאר יצרה מצב לא נעים, לא להם ולא לכוחות הביטחון ולדעתי גם יצאו דפוקים מכל העסק, יצאו משנקרא עם המכנסיים למטה, בלי כלום. נסחבו כמו סמרטוט לאוטובוסים ללא חפציהם האישיים ורכושם היקר. לגבי הפיגוע בשפרעם, המטורף הזה יכול לגרום לפיגוע שיגרום לנפגעים והרוגים מצדנו, בנוסף בא מטורף שני שהרג 4 אנשים חפים מפשע שעבדו איתו במפעל. וכולנו עלולים להיות הנפגעים הבאים של הפיגוע שכבר מתוכנן ומחכים לשעת כושר לבצעו.

למעלה