חומר למחשבה!!!!!!!!!!!!

חומר למחשבה!!!!!!!!!!!!

לאחר מעקב ארוך וממושך עדיין לא הבנתי את מהותה של עמותת רוכבי השטח. שאלה? האם עמותת רוכבי השטח זה גן ילדים? או מוסד לילדים מגודלים? לדעתי אתם ואני אומרת כולכם כולל יושב\ת הראש מחטיאים את המטרה בגדול! לכן כל משחקי המילים התככנויות והליכלוכים מיותרים!

שאלה לא קשורה..

למה את מסתתרת מאחורי כינוי שהמצאת במיוחד כדי להעביר ביקורת? אני מתארת לעצמי שיתיחסו אלייך ביתר רצינות עם תכתבי את אותה הערה תחת הכינוי הרגיל שלך או שמך האמיתי.. ותחשבי על זה..
אופנוברית שחושבת שדווקא אנשים שמעלים הודעות פרובוקטיביות תחת כינויים מפוברקים הם ילדותיים ופחדנים לא יותר מזה..

../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif לך תדע !!!

ההודעה נשארת רק בשביל זופאפנה, חליל , יועצת ודני שועלי לעיונם קולרגול

theshark

New member
שושנה ברוכה הבאה לפרדס

שבי לך בנחת, התרבחי ותקשיבי לדברי החוכמה של באיי הפורום. ככה רק באת וכבר תככים וליכלוכים תיתבישי לך. קבלי
מהכריש.

שושנה שלום../images/Emo67.gif

התשובה לשאלתך הראשונה היא : כן. התשובה לשאלתך הנוספת ,היא:אכן כן. לגבי המסקנה שהגעת אליה : דעתך נכונה - אנחנו או למען הדיוק , אני , דני שועלי , מחטיא את המטרה, לצערי , עדיין לא הגעתי לרמה של להחטיא בגדול , אבל אני- שושקלה שלי, נצליח וב ג ד ו ל.

../images/Emo67.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

לאחר מעקב ארוך וממושך אחרי הודעתך שושקה , עדיין לא הבין האורח את מהותך. מהכינוי שבחרת אפשר למשל להסיק שאת - תימניה. ממה שכתבת עולה ניחוח - פולני. והניחוח הפולני המוכר של : "....אחת המומחיות בארץ בארץ בכל הקשור למירוצים של אופנועי שטח" אז האורח מצטרף לשירה בציבור : ככככככללללללננננננננייייייותתתתתתתתת.... ככככככככככככככככלללללנננננניייות, כככללללניייות אדמדמות פולניות... גן ילדים ועוד איך! ילדים מגודלים ועוד איך! למה לא?

בתי... את בוכה או צוחקת ?

יפה ירקוני צרודה וחסרת קול. יפה ירקוני בודדה וערירית. יפה ירקוני שותקת. חמודה, הכלנית שלך נבלה מזמן כפי הנראה... 1.אם ערכת מעקב ממושך - כנראה שיש לך עניין רב בנו או עודף זמן משווע או חוסר עניין או יכולת להעסיק עצמך בדברים ראויים יותר. 2.אם לאחר מעקב ארוך וממושך לא הבנת - כנראה שיש לך גם בעיות נוספות. אני מכיר ויכול להמליץ על רופא טוב. 3.אם לא הבנת את מהותה של העמותה - איך זה שאת קובעת שמישהו מחטיא כאן את המטרה? הבנת מהן המטרות ללא שהבנת את המהות? 4.אני אישית אשמח להמשיך ולטפח את הילד שבי כל עוד נפשי בי ונדרתי לעצמי ולמשפחתי נדר שכזה. אני גם מאחל לכל עמיתי וחברי לשמור על הילד שבהם, וכל מי שלא מבין על מה אני מדבר - אינו רוכב שטח ! גן ילדים או ילדים מגודלים הם פרפרזות על אותו עניין שכנראה רק "מומחים למרוצי שטח" מבינים בהם... 5. מישהו כנראה נפגע כאן מ"משחקי מילים, תככנויות וליכלוכים". מעניין מי? לי אישית המלל הזה נשמע מוכר בהקשר עצוב ממש מלפני מספר ימים... ח.
בשמי, בשם סוהא והראיס ובשם יפה ירקוני...

../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif בואנה חליל אתה משתפר

מיום ליום הגיל אה?? קולרגול ( מתעצבן שניתק את הכבלים )

XtReme

New member
ירחמיאל שאלה לי ..

כמדומני שאתה רוכב עם מגן גוף (צבי צב)מלא כולל מגיני מרפקים וחגורת גב מחובר עם רשת, Am I Correct? איך המגן הנ´ל בהשוואה לצבי קשיח רגיל ?

XtReme סבאח אל חיר ...

נוח יותר במובן שזה הכל ביחד ובחתיכה אחת (כליות, שריון גוף עליון, ומרפקים), הדבר הכי נוח ללבישה מתחת, הוא לוחץ קצת את הגוף ומחייב לבישת חולצה או גופיה מתחתיו כך שבמזג אויר חם הוא מחמם לא מעט, וזהו בערך.... צבי חיצוני נוח יותר פיסית ומשאיר גוף משוחרר יותר בד"כ, ישנם חלקים בכתפיים ובחלק הגוף העליון שמכוסים טוב יותר עם הצבי, ואחרי הכל הוא גם קשיח יותר, לדעתי האישית הגנת עמוד השידרה עדיפה עם הרשת... זה עניין של טעם ובמוקדם או במאוחר יהיה לך את שניהם... ח.
שמתכונן נפשית לרענון הרשת שלו מהנפטלין...

XtReme

New member
סבח אל נור, יא מועלם !!!

ושאלה נוספת לי... מה היתרונות של רגליות רחבות (FOOTPEGS) ?

...Xtreme my dear child

1.חלוקת משקל (בעמידה) על שטח פנים גדול יותר... וכתוצאה מכך נוחות גדולה יותר. 2.כתוצאה מהגדלת שטח הפנים עולה גם האחיזה של המגף ברגלית. 3.זהו זה בערך. הרגליות של מקס הן חיקוי ביצור עצמי של המצאת הגלגל בתחום: רגלית שטוחה לחלוטין, אליה מוברגים ברגים שנותרים בולטים גבוה גבוה מעל לרגלית. הברגים הבולטים יוצרים אחיזה... אחושרמוטה אחיזה... עד כדי כך שהם קורעים את סוליות המגף בקצב היסטרי ובלתי סביר. הברגים גם ניתנים להברגה והחלפה. רעיון מעניין וטרי מלפני שנה, אך כפי הנראה עדיין לא בשל. עד כאן להיום. ח.
מנהל פדגוגי מכללת חליל

אחותך חליל ...בוכה +צוחקת../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

בוכה מרוב צחוק (ולמזלה של היועצת היא לא שותה קפה עכשיו ולא לועסת בורקס...) "...הכלנית שלך נבלה מזמן כפי הנראה..." - המשפט מוסגר , והופץ ע"י שליחים בהולים (ממוגנים) בכל רחבי הרשות. היועצת מגישה לאחיה (הנודר)
,במידה וימשיך יקבל זר. היועצת הבוכה וצוחקת גם יחד

למעלה