חומר למחשבה...

genesis

New member
חומר למחשבה...

חברים וחברות פורום יקרים . בפורום האהוב שלנו נוצר מצב לא בריא, כשמשתמשים יורדים אחד על השני בגלל תוצאות הבחירות. חברי פורום המזוהים עם מחנה אחד נוהגים דרך קבע לרדת ולפגוע בחברי פורום המזוהים עם מחנה אחר. אני לא מבין גדול, בפסיכולוגיה אבל מה שאני יודע זה שמשתמש ימשיך להכנס לפורום אך ורק עם טוב לו, וכיף לו להיות בפורום. הוא לא יכנס, או יכנס בשם בדוי עם כל הזמן וכל תגובה שהוא כותב זוכה לביקורות קטלניות ומאוימות מהצד שכנגד. אני אישית יודע על לפחות חמישה חברי פורום שהיו די פעילים שלא נעים להם להכנס לפורום הזה בגלל ירידות אלה. אין אני בא לשפוט את שמחת המנצחים , שמחתם ראוייה ואמיתית , וגם אני אילו המועמד שאני תמכתי בו היה זוכה גם אני הייתי נוהג כך. מה שאני בא לומר , זה שחייבים ,להתעלות על עצמנו...ולהפסיק מכל ירידות הכסח מצד שני המחנות. הרי בסך הכל כולנו תושבי לוד, ואכפת לנו מהעיר, והלוואי שראש העיר בני רגב שאני לא תמכתי בו יעלה את לוד על דרך המלך.. איציק genesis

zivsb

New member
GENESIS ידידי נאה דורש../images/Emo127.gif

גם נאה מקיים? מחוק מחתימתך נגמרה לי העיר כצעד ראשון

genesis

New member
ZIVSB ידידי

החתימה הזו במקורה היה המשפט המפורסם של שר הבינוי והשיכון בממשלת רבין ז"ל שאמר לאחר הרצח " ב5 לנובמבר ניגמרה לי המדינה ". משפט זה השאיר אצלי רושם עז בעוצמתו , והחלטתי לאמץ את המשפט הזה כחתימתי כלשונו בכל פורום אני כותב בו (ויש המון כאלה). כך שאתה מבין שחתימה זו אצלי למעלה מ חמש שנים. בתקופת הבחירות החלפתי אותה זמנית ל "לוד היא המולדת שלי" באופן זמני . אולם לאחר הבחירות ולאחר שנודעו התוצאות העגומות שלהן למתמודד שתמכתי והאמנתי באמת ובלב שלם שהוא יכול להציל את העיר חשתי כי באמת נגמרה לי העיר . כך שלצערי לא אוכל להענות לבקשתך בשלב זה... מקווה שתבין איציק

genesis

New member
ברוכה השבה rachel v

אכן תוספת וכח חדש ומרענן לפורום ברוכה השבה. איציק

zivsb

New member
משחקון גרפי נחמד../images/Emo127.gif

ידידי קיבלו סידרה של משחקונים תנועו עם העכבר בילוי נעים

zivsb

New member
עוד משחקון גרפי נחמד../images/Emo96.gif

נוע עם העכבר על גבי הציור בקר טוב עולם מה שלום כולם

rachel v

New member
אמת יקירי../images/Emo8.gif

היום החיוך הפציע. תודות לאיש מיוחד, שהפיח תקווה, עם חיוך מאיר עיניים. ו
ו
.

noigl

New member
גנסיס סוף סוף אנחנו מסכימים במשהו

אני מעבירה את הכפפה אלייך דווקא כמי שמשתייכת לצד המנצח דווקא אני חושבת שיש צורך להחליף קצת נושא די מהפוליטיקה אני מעבירה לך את הכפפה הכנס קצת תוכן אחר לפורום שהאווירה תירגע מקווה שאת זה תקבל בחיוב

genesis

New member
noigl

ואני מברך את המחנה המנצח ,ואותך . הלוואי שראש העיר יצליח במה שהוא הבטיח לציבור הלודאי . הצלחתו היא הצלחתנו . וכעת לעצם העניין... מי אמר שפוליטיקה חייבת להיות מועברת בצורה כסחיסטית..? לדעתי הפוליטיקה הנקיה כפי שאני רואה אותה , היא יפה עניינית ומעניינת ותאמיני לי כי יש דרך להעביר את זה ללא ירידות או כיסוח הצד השני . בעבר ניסה כאן מנהל הפורום הנכבד , לאסור על משתתפי הפורום הזה לדבר פוליטיקה בפורום , אני חושב שזה היה יומים או שלוש לפני הבחירות . כל הודעה פוליטית הנכתבה כאן נמחקה , יהייה תוכנה אשר יהייה . התוצאה היתה כי בפורום כמעט ולא היו הודעות או חדשות , רק בדיחות ,שירים , וכמה חידות . אפשר לברר גם עם מנהלי הפורום בתפוז , כמה אנשים נכנסו באותם ימים לפורום הזה...ותאמיני לי שתופתעי מהמספר ... מה שאני רוצה לומר , שפורום רמלה לוד הוא אחד הפורומים המענינים והפוריים בתפוז , וזאת בגלל מגוון האנשים הרב גוני שיש כאן.. כמות ההודעות הנכתבות ביממה כאן , אבל לצערי הרב אנו משתלחים בהודעות הללו אלה באלה . תאמיני לי ואני מכיר דרך לכתוב בצורה נעימה ותרבותית יותר את תוכן ההודעות והמסרים שאנו רוצים לומר כאן בפורום . אני אישית מחייב להתמתן בהודעותי . איציק genesis

noigl

New member
גנסיס

אני רואה שאנחנו מתחילים להסכים במספר דברים אז כבר אנחנו בדרך הנכונה אז בואו כולנו נמשיך כך יש לנו מספיק בעיות בעיר ובארץ בכלל בשביל שגם נשתלח אחד בשני כאן בפורום אין בעיה לכתוב פוליטיקה ואין בעיה גם לפתח עימותים אבל עימותים בלשון החיובי של המלה עימותים שמחדדים את המחשבה דברים עניינים אפילו אפשרות של שכנוע הצד שכנגד אבל לא ע"י מילים וכתיבה פוגעת ומעליבה

למעלה