חומר למחשבה

mga-abir

New member
חומר למחשבה

כתבתי ממש בקצרה כחומר לעיון ומחשבה. כל עולמנו אנרגיה. האם נוכל להפרידה באמצעות חשיבה ממטענה השלילי? או לקלוט רק אנרגיה חיובית ?רבים רבים טוענים שאין אנרגיה שלילית האומנם? (ללמוד) יש האומרים שינוי מתחולל בעולמנו, אנרגיות חיוביות מגיעות, האם כלל זה מדעי? ומה עם מטענם השלילי (הישויות המתוקשרות והמלאכים יפרידו וירחיקו?) תדרים של אהבה. מינוח אנושי תכונתי לאנרגיה חופשית, שיש המתיימרים שבאפשרותם לקולטה. המרפאים למיניהם. קולטים אנרגיית ריפוי ומעבירים אנרגיית רפוי, האומנם? בעת שארגיה נקלטת בגוף (נספגת) תהודתה משתנה (התדר) ואין ביכולתנו לשחזרה. באוויר אין תכונות אנושיות לאנרגיה, ואנרגיה חופשית אין בכוחנו לעצבה ולהשפיע עליה באמצעות גופנו, למעט התפרקותה או אגירתה. כל תדרי האהבה למיניהם הנם תוצרי גירוי שמקורם חיצוני או פנימי. אין ביכולתנו להעביר תדר מאחד לשני אלא, להביעו באמצעות ביטוי הגוף כרגש למרות שהמחשבה תוצר אנרגטי אין הוכחה שתבניתה (אם נוצרה) נשמרת מחוץ לגופינו כמתכונתה. אבוד האנרגיה באדם יכולה לכלול בתוכה את כל התדרים. אשמח לדיון בנושאים אלו. אם הטענות יהיו רוחניות הווה אומר שאין הן נכונות בהכרח לדעתי האם אנו משלים את עצמינו במודע או שיש דברים בגו? המחשבה יוצרת הכל ומשפיעה על התחושות והרגשות בצורת גירוי האם יש יותר מכך? האם הנחותינו מקורם בתסכול ופיצוי? בברכה אביר

mga-abir

New member
חשוב

אזהרה מפני נוכלות שלום חברה הנה העתק ממכתב שקיבלתי בו יש אזהרה נגד נוכלות. העתיקו והעבירו לחברה ברישות התפוצה שלם. > שלום לכולם. > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה מטעם > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם כי במידה ואינכם מעוניינים בשרות עליכם > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם . יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם > !!!!!!!!!!!!!!!!!! > לחיצה על על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו !!!!!!!! > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאוד בעלי טלפונים ונחקר בימים > אלו ביחידה לחקירות מיוחדות של המשטרה !!!! > ראו הוזהרתם . צריך פשוט לנתק במקום !!! > אודה לכם אם תפיצו את המסר החשוב הזה דרך רשימת התפוצה שלכם ! בברכה גילה האם מישהו נתקל בדבר הזה?

Tal_Ya_Tal

New member
´טוב´ ו´רע´ עניין של השקפה.../images/Emo42.gif

אלוהים לא ברא את העולם כפי שאנו חווים אותו. אנו בראנו אותו בעצמנו. אדם וחווה הכניסו "רע" לחייהם, על מנת שלא ישעמם להם. במובן זה שחילקו ברגע שאכלו מעץ הדעת "טוב" ו"רע" את עולמם ל´טוב ורע´ ´מותר ואסור´. בגלל עולם הניגודים, אנו זקוקים להשוואה. אין ביכולתנו להאמין שיתכן עולם שאין בו סבל, ואין סבל בלי פחדים. היות שהרגשנו שהתקפנו את אלוהים, אנו פוחדים להיות מאושרים, כדי שלא ניענש על כך.
וכפי שישנו שיפוט לגבי הסבל, או ´רע´ כך קיים גם שיפוט לגבי ה´טוב´ כי אהבה אוניברסלית, אינה ´טובה´ או ´רעה´. אהבה בלתי מותנית, זוהי אנרגיה הכוללת בתוכה את כל הקיים. מפני שרק היא יכולה לברוא. זהו מאפין של האלוהות. זהו הכח היצירתי. נתינה מוחלטת. מכלול מחשבותיו של האלוהים כבורא. זה מה שהשכינה, רוצה שיהיה לנצח. הבריאה נוצרה על ידי האהבה ובצלמה. כי רק האהבה בוראת. הבריאה, היא היפוך האשליות. ואתה אכן צודק, מי אשר רוצה להתעלם מאמונת העולם בסבל, רואה ´תדרים של אהבה´ או מפרש אותם ככאלה, על פי תחושותיו. אבל, ברגע התחושה, אתה כבר בנפרדות. למעשה, אין אנו יודעים כלל כיצד חשה האהבה המוחלטת. אין לנו מושג על אהבה אוניברסלית. אנו יכולים רק להכיר בהיותינו הנשאים שלה!!! בלא שיפוט, בלא משוא פנים, בלא אבחנה. L&L TALYA

mga-abir

New member
אני מודע לכך א...

לא יכולתי לכתוב את הדברים בצורה אחרת בכדי שיובנו. בברכה אביר

desert water

New member
השאלה הזו

מעמידה אותך בפרספקטיבה האמתית שלך... מה קורה פה בכלל?...אחרי כל התאוריות, וכל האמונות...אנו איננו יודעים, רק ניתן לומר זאת, בכל דבר יש גרעין קטן של אמת, השאלה איפה הוא מתבטא בכל האמונות הללו... אולי אפשר להאחז בזה איפשהו... בכל מקרה, קשה לור האם אנו משלים את עצמינו או שמא לא...אבל אנו יכולים ללכת בעקבות הרגש שלנו בדברים אלה...ולפי ניסוין ותוצאה... ועד שלא נחלוף מן העולם...אולי לא נדע... אבל...הבעיה בכל התחום הזה שהתפתח של מיסטיקה ואנרגיות ועל מה מורכב העולם...לעיתים לא רחוקות סחף אנשים לתוכו מעבר לאיזון הבריא והם שכחו כלל מן העולם הזה...ויהיה כה חבל אם ישכחו מהעולם הזה...כי לפני שאנו מתקינים יעדים בעולמות הבאים...לא כדאי לנו לתקן את העולם הזה? ובהקשר לתאוריה שלך טליה...על אדם וחווה...ועץ הדעת... אפשר גם להביט מזווית אחרת ולומר שהיה רוע...למשל...הנחש...אבל מפני שאדם וחווה לא ידעו את ההבדל בין טוב ורע...הם כלל לא הבחינו ברוע של הנחש, והתפתו לו. :) ימים טובים לכולנו.

Tal_Ya_Tal

New member
היי desert water ../images/Emo42.gifהתיאוריה שלי../images/Emo9.gif

התיאוריה שלי
איננה כלל תיאוריה. מפני שכל לדבר מתקיים בכמה רבדים וברובד מסוים, התנ"ך הוא בהחלט מטאפורה
והיא איננה כלל שלי. אלאגםשלי. היא קודם כל של הקורס בניסים ושל כל התורות האיזוטריות בוריאציה זו או אחרת. והנחש, אינו מסמל רק ´רוע´. הנחש הוא סמל הרפואה, הנחש הוא הסמל של הקונדליני, כח העקלתון הנח בבסיס עמוד השדרה שלנו. הנחש מייצג את האלה. הנחש מייצג את התחייה. (השלת העור) הנחש מסמל את הזוחלים שחיו על הפלנטה לפני בואו של האדם.
א-ב-ל מי בכלל שם לב?! HAPPY NEW YEAR Love & Light TALYA

desert water

New member
ט-ל-י-ה!!!!!

אני מודעת לסימולים האלה!!!!! אבל, אבל, אבל, התיחסתי לסיפור הבריאה התנכי...ותו לא!!!! את רוצה להתחיל את הדיון מחדש עם הנחש בתור נחש הנחושת? מקובל עלי! מה שתגידי....:)

Tal_Ya_Tal

New member
desert water ../images/Emo25.gifמוווווואאאאאה

כמובן שלא, יקירה, רק ש... את יודעת, בלהט הדיון, עלה גם הנושא של ´טוב´ ו´רע´ א-ב-ל, אני אשמח מאד אם תרצי להעלות את הנושאים של הנחש.
והרעיון של ´התיאוריה´..... L&L TALYA

desert water

New member
"התאוריה" (מוהא הא הא הא)

מפחיד ככל שזה נשמע אני לא הולכת להשתלט על העולם... אבל מעבר לכל הדיונים הרוחניים פילוסופיים עטירי האמונות השונות, אני יצאתי עם מסקנה אחת ויחידה...:) מאוד קשה לא להאמין במשהו...ואני למרות ה-תאוריה שלי...:) מאמינה אף אני באנרגיות ובישויות וכיוצא בזה, אני מאמינה כי האינטואיציה שלי נוטעת בי תחושה שזה נכון... ואם לא אסתמך על חושי אלו...על מה כן אסתמך? עובדות? לכל עובדה יש עובדה נוגדת וכך הלאה... העניין הוא, שכאשר יורדים לעומק העניין, למרות כל מה שרואים, למרות כל מה שמרגישים... עדיין! איננו יודעים מה מקיף אותנו, איננו יודעים חלק ממה אנחנו, לומר משהו כמו הישות האוניברסאלית לדעתי זה להתחמק באלגנטיות מהשאלה ולהביא עוד דמות חסרת כל סימן מזהה, כלומר, להאשים את הנטראלי. :) הבעיה היא, עם כל הכבוד למיסטיקה ורוחניות... שמפני שאנו איננו יודעים היכן אנו קובעים דגל בעולם האחרי, אל לנו לשכוח את העולם כאן, את המגרעות שיש לתקן, את הדברים שיש להעריך...ואת האנשים שיש לאהוב... מפני שאם נרוץ מהר מדי לעולמות הבאים ולדברים שמעל מהר מדי ולא ניתן לעצמינו ללמוד כל דבר בזמנו, אנו עלולים לפספס רבות כאן.וזה לא רק ברוחניות זה בכל דבר בחיים...כל דבר בעיתו, טוב ללמוד דברים אלה, מעניין ולבטח מוסיף לנפשו של האדם... אבל לא לשכוח מה מעבר לזה. וזו לדעתי, ואולי קטונתי מלדעת.

Tal_Ya_Tal

New member
היי desert water ../images/Emo42.gif

אכן, המציאות שאנו חווים, גורמת לציניות רבה. לתחושת פיקחון ואמונה בקיים. אינני מנסה ליפות את ´המציאות הנחווית´ וגם אינני חומקת ממנה. היא מאד אמיתית עבורי. אני רק משתדלת להשאר נייטרלית ולא להסחף ולהבלע בה. כפי שרבים מאתנו נוהגים לעשות. אני זוכרת את מפתח היסוד: * מה שאנו נותנים, אנו מקבלים * מה שאנו מקרינים, משתקף בחזרה אלינו * כל מחשבה שאנו חושבים, יוצרת את עתידנו * מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורנו וכשאני זוכרת זאת, אני יודעת שכל מה שאני מאמינה בו, הופך להיות המציאות שלי. לכן, אנשים מוכנים ללחום על אמונתם. כי היא מוכחת להם שוב ושוב בחייהם. אינני אוהבת את ההגדרה ´מיסטיקה´ כי היא מדברת על משהו ערטילאי ומסתורי. ואין זה כך. גם רוחניות, הפכה כמעט לשם גנאי היום.וזה משהו שאנשים נוהגים לנופף בו בנפרד מחיי היומיום שלהם. אבל, רוחניות, היא תכונה, שאיננה נפרדת מאתנו ואינה קשורה לשום ישות זו או חרת, שהיא בעצם היבט או השתקפות של רבדים שונים שלנו. חבל רק, שאיננו יכולים לראות את ההשתקפויות שלנו, ב´עולם´ הקרוב יותר אלינו. את אלו שאת טוענת שיש לתקן. וכשאנו אומרים, שאיננו יודעים, אנחנו משתמטים מאחריות. כי כולנו יודעים. בפנימיותנו. אנו מכירים היטב את טבענו האמיתי. אולם אנו מעדיפים לעסוק בתיאוריות ולומר שאיננו יודעים. מחי אשר מפנה לעצמו זמן כל יום להתבונן פנימה, מגלה במה דברים אמורים. כל אלו שעשו זאת, הגיעו לאותן מסקנות. רק שכל אחד אמר אותן בשפתו שלו. אז הרבה פעמים, כשאני אומרת את אשראני אומרת, זה מתוך ידיעה פנימית. ידיעה שכזאת, שאיש אינו יכול לסתור. זהו ידע הלב, הנחשף כאשר הופכים קשובים לו. L&L TALYA

desert water

New member
אני מסכימה בקשר

של הרגשה פנימית..ואני אפילו חושבת שציינתי את אמונתי בזה. אבל, אני עדיין טוענת כל עוד יש את העולם כאן...הוא יותר חשוב... וזה מסכם בפשטות אם מה שהסתבכתי בלהעביר.

צ ל

New member
../images/Emo121.gif

אביר שלום אנרגיה אינה שלילית או חיובית. לאנרגיה יש תדר וזהו. אנחנו אלו שקולטים אותה ומפרשים את טיבה. אתה יכול לומר אני לא מגיב טוב לאנרגיה זו או אחרת, או להתענג על שטף אנרגטי אקראי שנתקלת בו במקרה. אך כל תחושה שתחווה הינה חוויה אינדיבידואלית וסובייקטיבית. הרי יש אנשים שפורחים ומשגשגים בכאוס ואופל, ומבחינתם הם חווים אנרגיות חיוביות אשר תואמות את הקארמה האישית שלהם. אם תטען ותאמר שזו אנרגיה שלילית אז אומר לך שאנו בפורום "ברוחניות" ולא "בסוציולוגיה". נכון מבחינה חברתית אדם הנ"ל שלילי, אך מבחינה קוסמית הוא ממלא את הקארמה שלו ולכן הוא אדם חיובי. (פה יש דיון של טוב ורע, שלא אכנס אליו) לגבי האם הכל קיים? אנו מודעים לקיום שלנו על ידי חמש חושים: ראיה, שמיעה, טעם, ריח ,מישוש. ישנם עוד אך אלו הראשיים. בכל רגע נתון, כל אחד מהחושים הנ"ל מחדיר אינפורמציה אל המוח, ובכל רגע נתון, ניתנה לנו האפשרות לשלוף אותו מהמאגר. בואו נגיד שאני רוצה לראות שוב את בית הספר הישן שלי, כל מה שעלי לעשות הוא לעצום את עייני (זה בשבילי, כל אחד והשיטות שלו) ולראות את בית הספר הישן והטוב שלי מילדות בעיני רוחי. ולמרות שאני רואה אותו אני מודע לסביבה שלי, מעין מנגנון טבעי בראש. אך קרה (וזה קורה) שאותו מנגנון, שמגן עלינו ודואג לכך שנהייה מודעים לכן שאנחנו בקיום הזה, קורס. ואנו מאבדים כל הבחנה בין מציאות לדמיון. בתי החולים הפסיכיאטרים מלאים כאלו. ואולי אני כרגע נמצא במקום כזה, מוקף קירות מרופדים, ומדמיין שאני כותב לכם את זה.
אין מי שיכול לומר אחרת, כשם שאי אפשר להוכיח שיש/אין אלוהים וכול דבר אחר, אנחנו יכולים להאמין באנרגיות, נשמות, וכו´, וזהו רק ל ה א מ י ן.

mga-abir

New member
לא טענתי כך אולם מטען אנרגטי

מורכב מחיובי ושלילי. כתבתי ממש בקצרה כחומר לעיון ומחשבה. כל עולמנו אנרגיה. האם נוכל להפרידה באמצעות חשיבה ממטענה השלילי? או לקלוט רק מטען חיובי? רבים רבים טוענים שאין אנרגיה שלילית האומנם? (ללמוד) יש האומרים שינוי מתחולל בעולמנו, אנרגיות חיוביות מגיעות, האם כלל זה מדעי? ומה עם מטענם השלילי (הישויות המתוקשרות והמלאכים יפרידו וירחיקו?) תדרים של אהבה. מינוח אנושי תכונתי לאנרגיה חופשית, שיש המתיימרים שבאפשרותם לקולטה. המרפאים למיניהם. קולטים אנרגיית ריפוי ומעבירים אנרגיית רפוי, האומנם? בעת שארגיה נקלטת בגוף (נספגת) תהודתה משתנה (התדר) ואין ביכולתנו לשחזרה. באוויר אין תכונות אנושיות לאנרגיה, ואנרגיה חופשית אין בכוחנו לעצבה ולהשפיע עליה באמצעות גופנו, למעט התפרקותה או אגירתה. כל תדרי האהבה למיניהם הנם תוצרי גירוי שמקורם חיצוני או פנימי. אין ביכולתנו להעביר תדר מאחד לשני אלא, להביעו באמצעות ביטוי הגוף כרגש למרות שהמחשבה תוצר אנרגטי אין הוכחה שתבניתה (אם נוצרה) נשמרת מחוץ לגופינו כמתכונתה. אבוד האנרגיה באדם יכולה לכלול בתוכה את כל התדרים. אשמח לדיון בנושאים אלו. אם הטענות יהיו רוחניות הווה אומר שאין הן נכונות בהכרח לדעתי האם אנו משלים את עצמינו במודע או שיש דברים בגו? המחשבה יוצרת הכל ומשפיעה על התחושות והרגשות בצורת גירוי האם יש יותר מכך? האם הנחותינו מקורם בתסכול ופיצוי? בברכה אביר

צ ל

New member
שלילי או חיובי, זאת השאלה?

אתה כן טוען כך:"האם נוכל להפרידה באמצעות חשיבה ממטענה השלילי? או לקלוט רק מטען חיובי? " אתה טוען שהאנרגיה היא זו האחראית על החיובי והשלילי. נכון אנרגיה מורכבת מחיובי ושלילי, אך אני ציינתי "שאנרגיה היא רק אנרגיה וזהו". אנרגיה אינה שלילית או חיובית. לאנרגיה יש תדר והוא יכול להשפיע אליך בצורה חיובית או שלילית. וזו (לדעתי) הטעות שלך. אתה לוקח אנרגיה כמו שאתה מכיר מחברת חשמל ומשליח אותה על המקרה הזה. תחשוב ברמת התדר ולא ברמת החשמל.

mga-abir

New member
אותה אדרת כמו "צל" ו- "לץ" (כמליצה)

ברור שאין מדובר באנרגיה זו וקיימת מגבלת מינוח. אך ממש כדוגמת השם כך גם המשמעות וההשפעה מאותו גורם מחולל הנקרא "אנרגיה" "חיות" "מניע" וכן הלאה והלאה. התפתחות רוחנית נותנת הבנה שאין טוב ורע והכל יחסי. מבחינה פיזית אומנם קיימות התחושות והרגשות הלא נעימות אולם נוצרות הן בגלל התיחסותינו למעט כאב גופני פיזי. כשם שאין מציאות טובה או רעה,הכל על פי המשקיף,כך גם בענין אנרגיות.אנרגיות משתנות. היבט נוסף הוא השימוש באנרגיות-דוגמא פיזית) רוח יכולה להשיט ספינת מפרש או לנפצה אל סלים.אש יכולה להציל ממות אדם קפוא,או לשרוף אותו.אדמה יכולה להניב לחם,אדמה יכולה להתפרץ (געש)לרעוד ולהרוס. מים מהווים מקור מחיה,מים יכולים להטביע ולהרוס.שני צדדים לאתני הטבע אף אם נאמין שחד הם. כך גם האנרגיות בידי האדם יכולת לנתב אנרגיות ולהבנות מכך,האדם יכול גם לנתב אנרגיות לשם פגיעה והרס.וכונתי כל סוגי האנרגיות.החיפוש אחר "משאבים" מחוץ לעולמינו הפיסי והרוחני מחטיא קמעה את יעודו.אנו בני האדם מתוך נקיטת עמדה של חשיבות יתר הכוללת בתוכה אמונה ואמינות נקלענו לחיפוש חיצוני.החיפוש הפנימי העצמי מנותב כלפי קשר חיצוני.לדעתי יש בענין משום החמצה.הכל נמצא כאן אם נדע "להתבונן" ולהבחין נגלה שאין צורך לחפש אי שם הכל נמצא כאן ועכשיו.הכל מגיע אלינו.אנו קולטים מכל היקום ואנו חלק ממנו.אנו יוצרים כאן מציאויות לכן את הפתרונים לשאלות נמצא כאן במצאויות שיצרנו. בברכה אביר

desert water

New member
credando vidas

האמונה מקדימה את הנס. ואמונה זה מספיק יותר מהכל... מפני שאם היא יכולה להחזיק מישהו...ואמונה חזקה מספיק...נתון לה כבוד. אולי עסקינו באמת בשקיעה בשכנוע עצמי... אבל מצד שני, אולי לכל אחד מהאמונות יש גרעים אמת קטן שמישהו פעם ידע בוודעות? מן הצד השני של המתרס אינך יודע גם את זה...:) וזה בערך כאין סוף שאלות... שב עם עצמך בחוץ, מתחת לשמי הכוכבים ונסה לשאול את עצמך...מה אנחנו? מה אנחנו עושים כאן? במה אנחנו מוקפים? מה מעבר לזה?...וכו´ ובלי לפתור את זה בדברים ששמעת...רק לצאת מהנחה שאינך יודע כלום... למען האמת, זו הרגשה די קשה, מאוד קשה מבחינה פסיכולוגית להיות תלויים כך. ללא יכולת פיענוח. דבר שאנחנו כבני אדם טובים בו עד מאוד. עד שנמות יקירי! עד אז...תהנו ממה שיש.

למעלה