חומר למחשבה...

מאדמאן

New member
חומר למחשבה...

הנה קצת חומר למחשבה - מי שחשב שארגוני השלום עוסקים בשלום ילמד קצת על האמת... מי שחלם שהשמאל עוסק לחלשים - ילמד עוד על האמת...

צרפת

New member
אז.... ../images/Emo3.gif

מה חדש??? מה נתגלה לך שלא ידעת קודם?? מה מפתיע אותך הכתבה???

מאדמאן

New member
נגלה לי סיפור על אדם בשם חיים שור

האם מישהו מחברינו המכובדים גילה שיש יצור כזה שמכה על חטא ובא בפה מלא ומתוודה שעבדו עליו ? שרימו אותו ? רק פתח עיתון של היום וראה איך הכל קורה מחדש..

ומה בדבר המחבלים מהמייקס פלייס?

הם השתתפו במספר הפגנות למען ה"שלום". האם אין לראות במפגינים עימם התרועעו משום מסייעים עקיפים למחבלים הנ"ל? האם יתכן שגילו למישהו מאותם מפגינים (לא היהודים. איני מאמין שיהודי יעשה כדבר הזה) את אשר הם מתכוונים לעשות והוא החריש? לעולם לא נדע.

רונאל1

New member
המתנחלים מאדורה עוסקים ביישוב הגבעה

לא חלילה מוכרים תחמושת לטרוריסטים פלסטינים. צדיקי הדור - איפה התחקיר של מקור ראשון על המתנחלים האדיולוגיים שתמורת כמה לירות מוכרים את המדינה? טוב בעצם, מי זה מקור ראשון בכלל. עוד עתון לא רלוונטי.

מאדמאן

New member
רונאל - רק בשביל האינפרמציה

למה אתה עוקף את השאלות שבכתבה ? מה הקשר בין אחד לשני ? ואם הכתבה גורמת לך לכעסים סימן שהעיתון הצליח לעשות לך את זה - דהיינו, להוציא אותך משלוותך וזה ככל הנראה בגלל שבכל זאת אתה עוד רגיש למה שנכתב - אז העיתון טוב , מה הסיפור ? צריך להסביר מהיכן הכעס נובע - קשה לי להבין, זו לא שנאה סתם לכל מה שיסמן את השמאל כחולני לא ?

רונאל1

New member
איפה ראית כעס?"מקוראשון לא רלוונטי"

זה כל מה שאמרתי. אני לא עוקף כלום כי לא מעניין אותי לקרוא את השעמום הימני נטול הרייטינג הזה שנקרא "מקור ראשון". עתון ימני קטן ונטול חשיבות שכותב על פרומיל אחוז מהשמאל הישראלי ועושה מזה כותרות זה עתון יני קטן ונטול חשיבות.

למעלה