חומר למחשבה

La Gamba

New member
חומר למחשבה

והפעם- מדוע סמים ממריצי נירונים במוח אינם חוקיים, כלומר אם הם היוא חוקיים סביר להניח שרובינו היו הרבה יותר חכמים וחלק גדול מהבעיות ביקום היו נפתרות! סתם, זה לא היה הרעיון. עכשיו, הטענה הרווחת היא שהתקשורת שמאלנית (מעריב, ידיעות, הארץ), אנא הסבירו לי, אם לעם נמאס מהשמאל והוא נוטה ימינה, מדוע העיתונים הגדולים הם שמשאלנים? הםא לא הגיוני שהקהל יקבל את מה שהוא אוהב, למה העיתונות הימנית אינה כה נפוצה? זה רק רעיון בוסר, לא ממש חשבתי עליו המון, צפוי שיהיובו המון חורים.

אריאל1

New member
מי אמר שהיא שמאלנית...

תשאל את רוב השמאלנים כאן והם יגידו לך שהיא ימנית. לדעתי היא די ממורכזת.

Moledet972

New member
התקשורת הממשלתית היא שמאלנית.

רשת ב´ והערוץ הראשון הם מעוזי השמאל. ערוץ 10 ו2 הם מעוזי המרכז. כדי להקשיב לימין אתה צריך ללמוד רוסית, או להאזין לרדיו לא חוקי.

אריאל1

New member
ערוץ שבע

הוא חוקי. הוא משדר מבית-אל לים ומשם בחזרה לישראל. ושוב זה עניין של נקודת מבט...

Moledet972

New member
אם להחשיב את ערוץ 7, אז באמת

העניין הוא דיי מאוזן. הבעיה היא שמי שנחשף לערוץ 7 נחשף לרוב גם לערוץ 1 ולרשת ב´, אבל זה לא קורה להפך.

EverMan

New member
הערוץ הרוסי אינו ימני

מספיק עם השטויות האלה. אז ראית מהדורת חדשות שפורשה לשמחתך... זה לא מעיד על הערוץ. מה עוד שהערוץ הראשון הוא מאוד ממורכז ! אין שם דבר שמאלני ! ואם אתה חושב שאיכות=שמאל ... אז מה אני אגיד לך ...

iKilledKenny

New member
אהמ

ואתה ראית את הערוץ הזה? אתה יכול לקבוע שהוא לא ימני אם לא ראית אותו?

yoavl1

New member
סרגיי...מי עומד בראש רשות השידור?

ערוץ אחד הוא מעוז השמאל?? רשת ב?? שמעת על מקורבו של אריאל שרון, אורי דן שמקבל שעה נוספת ברדיו, ועל אורי פורת, המנכ"ל שהיה חבר של שרון? ועל גיל סמסונוב נציגו של ביבי במליאת רשות השידור? ועל אמנון נדב מנהל רשת ב, חבר של אריק מהמפלגה... ספר לי למה הן מעוזי השמאל!

Moledet972

New member
תגובה.

הערוצים הממשלתיים החלו ממש בזמן האחרון, בזכות קבלת שרון את השליטה בתקשורת הממשלתית, להפוך למרכזיים. כשנתנו לאורי דן זמן שידור ברשת ב´, היו הפגנות של העובדים בערוץ. התקשורת הממשלתית היא עדיין שמאלנית. תאזין טוב לתכניות כמו "בחצי היום"(לא במערכון הגששים) ותבין. הערוץ הרוסי הוקם בין השאר ע"י לב לבייב וולדימיר גוסינסקי.

yoavl1

New member
בחצי היום, זה יומן חדשות...

מר מקופחי, אתה חושב שהשמעת האמת היא שמאלנית? למה? כי לא תומכים שם ברעיונות זוועתיים שאתה תומך בהם כמו טרנספר?? אני במקרה מקשיב לתכנית בחצי היום לפחות פעם-פעמיים בחודש. מה שמאלני בה? תן דוגמה. אל תזרוק כאלה האשמות חמורות בלי לנמק.

Moledet972

New member
כי בחצי היום זה יומן חדשות שמאלני.

זה שמאלני כי הדבר היחיד שתומכים בו זה בעמדות מרצ והעבודה. במה CNN אנטי ישראלית? באותה מידה גם בחצי היום היא אנטי ישראלית. אין בה כתבה שאומרת "הפושעים המתנחלים ביצעו פשעים נגד הפלשתינים המסכנים", אבל זה מוכנס בין המילים. למשל, מדועה תמיד מזכירים את העובדה שהיהודים ביש"ע הם "מתנחלים"? גם זו הבעת דעה. לפחות שהתקשורת הממשלתית תהיה ניטראלית? הרי האנשים בה ידועים כגדולי השמאלנים.

yoavl1

New member
אולי כי באמת הם מסכנים!!

אולי כי היהודים שם הם מתנחלים??? גם כשהתקשורת מדווחת על עוני נוראי ודיכוי של הפלסטינים, אז אתה מכחיש את זה ואומר שהתקשורת שמאלנית... הפלסטינים מסכנים,ואתה כנראה לא זזת אף פעם מהמחשב שלך וראית מה קורה שם...בעצם זה בטוח שלא ראית מה קורה שם. אני ראיתי. אני שמעתי. אני אפילו הרחתי... זה נורא ואיום. התקשורת היא אובייקטיבית ולעיתים לא מביאה מספיק את העובדות של הצד השני, אבל אני לא אומר שהם עושים זאת כי הם ימניים, אלא כי זאת פאשלה שיכולה לקרות. איזה אנשים בה ידועים כשמאלנים? אורי פורת (חבר של אריק)?, אורי דן (התועמלן של אריק)?, אמנון נדב? גיל סמסונוב (חבר של ביבי)? אולי חיים יבין שבעבר שקל התמודדות בליכוד? מי?

iKilledKenny

New member
נכון הם באמת מסכנים

אבל מי אומר שהם מסכנים באשמתינו?? הם מסכנים בגלל ההנהגה המושחטת שלהם!!!!

yoavl1

New member
אההה.באמת? יש להם ממשלה?

הרי את ואחרים בימין טוענים שלעראפת אין שליטה. ואנחנו הרי החזקים, אז הם לא מסכנים בגללנו?? הטנקים שנמצאים בתוך שכונות המגורים שלהם, הם של עראפת או שלנו?

Moledet972

New member
מ 1967 עד 1993 היה להם משטר

צבאי. בשנים השקטות, לא היתה כמעט פעילות של צה"ל, והנוכחות היחידה של הצבא הייתה במפקדות, שהיוו גם בסיס של המנהל האזרחי, שטיפל בצרכי האוכלוסייה ובצמיחה הכלכלית. מ 1995 בערך(כשהם קיבלו את מכרבית האזורים המאוכלוסים שלהם), ובמיוחד בשנת 1997, עם חתימת הסכם חברון, הם שלטו על 98% מערביי יש"ע, ולא הייתה לצה"ל רשות להכנס לשטחי A.

Turquoise19

New member
תלוי איפה מסתכלים

כדי למצוא חומר שנוטה לכיוון ימין או חומר שנוטה לכיוון שמאל, הכתבות ז"א. בשלושת העיתונים הגדולים (אני מודה שבעיתון "הארץ" זה פחות מודגש) אפשר לשים לב לכתבים ועיתונאים שמאלניים וימניים למיניהם. וד"א, מה זה "תקשורת ממשלתית"? יש כזה מושג או שהמצאתם את זה בשביל השרשור הספציפי הזה? פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המושג הזה...

Moledet972

New member
תקשורת ממשלתית היא זו שאתה מממן

באגרת הטלויזיה שלך(אם אתה משלם). כמו שכבר ביקשתי מאנשי הפורום - תנו 5 שמות של עיתונאים ימניים. יש הרבה אנשים שמאלנים(המון!), יש גם הרבה מרכזים(תומכים במאבק בטרור אך בנסיגה ממרבית השטחים במשא ומתן), אבל - תראו לי אפילו כמה ימנים.

EverMan

New member
כי בשבילך כל מי שאינו

תומך בטרנספר שמאלני .. נו באמת ...

למעלה