חומר למחשבה

בחשכת הלילה

Active member
ואללה, איזה ניתוח מעמיק

הפוסל במומו פוסל.

הגיגים של אבנרי אינם מצריכים ניתוח כלל ועיקר

אבל לבקשתך אתמצת את הטור האידוטי התורן שהוא כתב: יש לנו חילוקי דעות עם הערבים, אבל השלום מעל הכול, בואו נעשה שלום.

כפי שאמרתי, האיש הוא יקה פוץ במלוא מובן המילה המתעלם מתולדות העם היהודי לדורותיו, מתולדותיה של מדינת ישראל ומהיגיון פשוט. בערך כמוך.

בחשכת הלילה

Active member
ההגיגים שלך על האישה הראשונה בחלל יותר משכנעים

בינתיים פשוט אישרתָ את דבריו של אורי אבנרי

השאלה שהוא הציב היתה בדיוק, האם אנחנו שואפים בכלל לשלום. ואתה פשוט מאשר את דבריו

אני באמת לא מסוגל להבין אותך ואת השמאל

איך אפשר לקרוא לרצח בת ארצך ועמך פשוט "עובדות". נימת הלעג במודעה של "גוש שלום" פשוט מקוממת, והם עוד מעיזים (אל תתפוס אותי במילה, אין פה התייחסות לשום עיזים!) לקרוא לעצמם "תנועת שלום"! הם אוהדים את הצד השני הרבה יותר מארצם שלהם, איך אדם נורמלי יכול להתייחס להפלצות שלהם?

beatman

Member
ואם היו קוראים ליהודים בשואה "צעירים חדורי מוטיבציה"

ולרוצחים הנאצים גם בשם "חדורי מוטיבציה"
&nbsp
היית "מבין" ?

בחשכת הלילה

Active member
תסלח לי, אבל

היגיון זה לא הצד החזק שלך. ההשוואה בכלל לא לטובתך!

איזו "מוטיבציה" היתה ליהודים שנרצחו?
ליהודים שנלחמו נגד הנאצים, אם בגיטאות, אם בפרטיזנים ואם בצבאות בנות הברית, בוודאי היתה מוטיבציה!
למרבית הצער, גם לאנשי בנדרה היתה מוטיבציה משלהם לשתף פעולה עם הנאצים. מה שאני האמת לא מבין, זה את המוטיבציה של יהודים לתמוך בהם!
לבחורה שנרצחה היתה מוטיבציה לשרת את הכיבוש, ולרוצחיה היתה בהחלט מוטיבציה להאבק נגד הכיבוש.
"מוטיבציה" זה לא אומר שמצדיקים מישהו. רק כמה חבר'ה כאן בפורום, אולי הרוב, מצדיקים את המוטיבציה של אנשי בנדרה, OUN, סקטור ימני, גדוד אזוב וכד'. גם מבינים בהחלט את המוטיבציה לרצח ראש ממשלה נבחר בישראל.

beatman

Member
מוטיבציה להיות יהודים ולהגן על משפחתם

מה שאני לא מבין זה את ההתעלמות שלך מאותם מחבלי פלסטלינה שתמכו בהיטלר בדיוק כמו הבנדראים, חאג' אמין אל חוסייני ימח שמו וזכרו אף נפגש לא פעם עם הצורר ותכנן כיצד יתבצע הרצח(ע"י הערבים כמובן) כאשר הגרמנים יכבשו את ארץ ישראל.

כיבוש כיבוש כיבוש, הכיבוש היחידי בבירה הוא של האויב המוסלמי שכבש את הר הבית ובנה בו מסגדים ובנייני תפארת תוך יריקה מוחלטת על העובדה שמקום זה קדוש ליהודים.

אתה מתלונן על הפאשיסטים האוקראיינים, אבל תומך בפאשיסטיים הערבים בארץ ישראל.

beatman

Member
ואתה חוזר על סיסמאות מוכרות של השמאל

מנקודת ההשקפה השמאלנית-שקרית-אוטופית.

למעלה