חומר למחשבה!

DoronHerman

New member
חומר למחשבה!

חברה, אנשים רבים פונים אלי ואומרים לי שהפורום הזה בתפוז אולי יותר נוח, אבל נוחות אנחנו מחפשים?!? - תראו אנשים, לנוער מר"צ ולנוער העובד והלומד קיימים פורומים בקהילת הפרומים של תפוז. יש לנו הזדמנות לפורום "כחול לבן", לוגו משלנו ובכך בעצם כבר נצחנו את המערכה באינטרנט. למה שנחפש נוחות שבעצם כבר מצאנו מצוינות? צחי, צור איתי קשר בבקשה בבפלאפון.

תקשיבו לי עכשיו!!!

טוב ,יש 2 פורמים כמו שאנחנו יודעים. עכשיו מספיק לריב ולהגיד למי יש את הפורם כי נוח ולמי יש את הפורם טוב! יש לנו את שניהם ואנחנו צריכים לנצל אותם . אז מספיק לריב כי זה יגרום למצב לא נעים כאשר יהיה כנס או משהו ואנשים יראו אחד את השני ויעשו פרוץ חמוץ זה לזה. יש מבין? נ.ב צחי ודורון יש לך אחלה של פורמים אולי תשתפו פעולה ועל תריבו?!

Zack DA

New member
לא ברור לי על מה העניין

אם אתה רוצה, אתה יכול לתפוס אותי. לא ברור לי מה כבר אפשר לומר. צחי

Zack DA

New member
את יודעת, את קצת מגזימה ../images/Emo13.gif

אני באמת לא מבין מה הבעיה. אני לא במלחמה. בסה"כ רציתי להקים פורום טוב יותר ונוח יותר. באמת. הכל מכוונות תמימות. אין לי שום דבר נגד דורון ואני מודה לו על תרומתו. אני לא מרגיש צורך להתנצל על כך שפתחתי פורום נוסף. צחי

אני מצטערת אם הגזמתי אבל...

תן קצת קרדיט לאחרים. הקמת פורמים או כל דבר אחר באינטרנט לא מראה את כל התרומה שצריך לתת.

Zack DA

New member
צודקת

יתכן שאני לא אומר את זה מספיק, אבל אני מעריך מאוד את דורון ואת העבודה שלו בנוגע לפורום הישן. בואו ננסה לשים את הויכוח הזה מאחורינו. מה את אומרת ? צחי

למעלה