חומר למחשבה...

מיטל225

New member
חומר למחשבה...

חשבתן פעם, מה אתן מביאות לעולם...? אם נניח לא הייתן, מה היה חסר? אז כדי שלא אגרום לכן להרגיש לא בנוח להחמיא לעצמכן
חשבתי על דרך נחמדה יותר. כל אחת מוזמנת לכתוב על מישהי אחרת בפורום- מההכרות איתה, מה היא מביאה לעולם? מה היא תורמת? מה מיוחד בדרך שלה? אם היא לא היתה מה היה חסר?
טלטל ביקשת שאני אאתגר אותך- בהצלחה

אכן חומר למחשבה...

כי אני כל הזמן חושבת מה אני מעניקה לעולם... לסובבים אותי... לאהוביי.. ואז חשבתי על נשות הפורום.. והראשונה שקפצה לי לראש היא פאמקי... שכל פעם מחדש מדהימה אותי עם יכולתה לקבל.. עם יכולתה חנהוג באיפוק ולנסות להבין את האדם שמולה... העולם צריך ללמוד את זה... אני צריכה ללמוד את זה עוד... תודה לך!

באת לי בזמן

בדיוק הציפו אותי מחשבות כאלה. מה היא מביאה לעולם? פתיחות. בכל מקום בו היא מצאת היא יוצרת אווירה שמעודדת להיפתח ולשתף. אני חושבת שזאת תכונה מדהימה! חושבת שכל אחת נפתחת במגבלות של המטען איתו היא הגיעה, אבל היכולת להכיל ולפרק כמעט כל דבר זה משהו ממש גדול. כשהכרתי אותה, הייתי אחד האנשים הכי סגורים. לא דברתי עם אף אחד, אף פעם לא שיתפתי. היו לי הרבה חברים מאוד טובים, אבל איך שהוא הייתי מוצאת דרך להתחמק מלדבר על הדברים העמוקים והכואבים. כשנפגשנו, היא לימדה אותי לדבר (יודעת שזה נשמע מוזר, הרי את מיומנות השפה רכשתי הרבה קודם) אבל כנראה שזה תלוי על מה מדברים. מה היא תורמת? אני חושבת שבדרך שלה היא יודעת לתת את התחושה הנכונה על מנת שדברים יקרו. היא יודעת לפרגן, לתמוך, להיות כשצריך. מישהו צריך יותר מזה? מה מיוחד בדרך שלה? מה שכל כך מיוחד בדרך שלה זה שלדרך שלה יש שביל אפל וכואב, שביל שהיה יכול לגרום לה להיות במקום אחר לגמרי, לבחור בדרך אחרת לגמרי, לבחור בדרך של כאב ויסורים. אבל היא ידעה למצוא את השביל הנכון על מנת שיוציא אותה משם, היא מצאה את הדרך שבה העולם מוצא חן בעיניה. אם היא לא היתה מה היה חסר? כרגע? הכל! אין לי מי שיקשיב - כי רק איתה למדתי לדבר. אין מי שיגיד מילה טובה - כי רק לה האמנתי. אין מי שיחבק בלילה וישמור עלי מהחושך. אין מי שידע להכיל את הימים ה"הפוכים" שלי. אין מי שיקבל אותי, בדיוק כמו שאני. תודה על שהיית תקופה כל כך ארוכה.

מיטל225

New member
סתם אחת מבולבלת...

וואו... כל כך נגעת בי.. כל כך עצוב ומרגש.. הצלחת להשאיר אותי בלי מילים............

פאמקי

New member
קסם, תודה../images/Emo9.gif

מצד אחד מרגש לקרוא, ומצד שני מביך
. כשקראתי את השרשור, היה ברור לי על מי אני כותבת. היא הקדימה אותי. ועל אף שאני ידועה בהתרחקותי מ'דביקות', (וברור לי שאני מסתכנת בה) ולמרות שאני במצב אחר משהייתי לפני 5 דקות, אשתדל. ועל אף קשיי ה"ראייה"... בוחרת בה! (מקווה שתסלחו לי). אני בוחרת לכתוב על 'סתם אחת מבולבלת', ראשית, אומר זאת שוב- היא האדם הרחוק ביותר מ'סתם אחת'! ואני ממש לא כותבת ממקום של זוגיות. אני כותבת עליה כאשה, כחווה, כחברה... היא מביאה לעולם כל כך הרבה טוּב וטוהר. יכולת הנתינה שלה היא אין סופית, האמפתיה שלה, יכולת הלמידה, ההקשבה, הצניעות... משהו שרק ניתן ללמוד ממנו. לעיתים הרגשתי שכבר אין אנשים כמוה! לא יכולה לחשוב על עולמי בלעדיה, אך כל מה שיש בה, גם מרחיק אותה ממני. היא כך עם כולם- לצערי, עוד לפני טובתה שלה. תודה על שהיית (ועודך, בדרך זו או אחרת), חלק מחיי!

בזוקה9

New member
תודה לאישה שבישלה את הפסטה עם הטונה במפגש

היה כל כך טעים אין ספק שהיא תרמה לי ולקיבה שלי אושר גדול באותו יום

kivsadoingmee

New member
גם אני ... מממההההה

אם היא לא הייתה... אני לא הייתי בחיים... או שבטח הייתי עדיין חיה באומללות... אז תודה לך יפה שלי... שהצלת אותי...

טורטיתת

New member
מחשבה שלי

רוצה להתחיל בזה שאומר שאני מביאה לכאן (לפורום) את עצמי האמיתית בלבד. זה חדש לי, נעים לי, כואב לי, עצוב לי, שקט לי, מרגש לי, מצחיק לי, עושה לי טוב בפנים בנפש, ומקווה שבסופו של דבר יהיה לי האומץ והכוח להיות אני עצמי גם בחוץ בעולם האמיתי. אני בוחרת לכתוב עליך מיטל225 כי את תורמת לי באופן אישי (ולדעתי לעוד רבות אחרות גם) אני מרגישה שאת "גונבת" לי את המחשבות ומעלה אותם על כתב בצורה ברורה מובנת וקלה יותר, אצלי הן פשוט המחשבות, באי-סדר, בבלאגן נוראי, יש מצב גם שהן המחשבות שלי פוחדות מהאמת של עצמי ואת בקלילות כותבת את האמת שלך שהיא זהה לאמת שלי בצורה שלא משאירה את העין יבשה - הרבה דומעת בגללך, (גם בפרטי את הרי יודעת) וזה עושה לי טוב מנקה ומשחרר מחזק מאוד. אז תמשיכי לתרום לכתוב לשחרר להוציא זה מקל זה עוזר זאת האמת של כולנו. הדרך שלך היא קלה נעימה אמיתית יוצאת מהלב זה מה שמרגישה זה מה שעושה לי טוב. (
וירטואלי בשלב זה חכי חכי גם האמיתי ישתחרר בסוף)

nuritpm

New member
אז ככה...

אני חושבת שאני לא יכולה לבחור במישהי מסויימת מהפורום, אני רוצה לבחור בכולכן... לא רוצה להשמע קיצ'ית, אבל אני בוחרת בכולכן כי אתן החיבור שלי לעולם הפנימי שלי, לשלם שלי, לאמת שלי. (וכמובן גם החברה המקסימה שלי אבל היא לא כאן בפורום אז לא יכולה לבחור בה לפי בכללים של מיטל...). בלעדיכן קודם כל היה לי משעמם!!! וברצינות... לא הייתי מממשת את ההוויה שלי בצורה כל כך אמיתית, ברורה ומהנה! אז תודה לכל אחת ואחת מכן שנותנת מעצמה את האמת שלה כאן ובונה עבור כולנו עולם וירטואלי תומך ונעים. וגם כבר לא וירטואלי... איזה כיף לנו!! שולחת גם,
חיבוק ענק... וטורטיתת.... וואו!!! את באמת משתבחת... חיבוק אמיתי?!? את השיחרור הזה אני צריכה לראות...

פאמקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדיין לא,

אך כמעט הצלחנו! בקרוב, בקרוב... לא קרה שלא הצלחתי- אז איתכן? בטוח נצליח! טורטיתת, צפי חיבוק
! (בחום, באהבה, בהסכמה...).

נורית ../images/Emo140.gif

מיטלטל (אה? איך הבאתי לך אותה?
) סיבכת אותי לגמרי נתחיל מזה שאני חדשה יחסית ולא מכירה את כל נשות הפורום נמשיך מזה שקשה מאוד לבחור רק אחת מכל הנשים המדהימות שהספקתי להכיר יותר או פחות ובכל זאת - אני בוחרת לכתוב על נורית את נורית יצא לי להכיר יותר לעומק וקל לי לכתוב עליה נורית יקרה - את אופטימית חסרת תקנה את מקבלת ומחבקת את מבינה ומזדהה את סבלנית ורגישה את רגועה ומרגיעה את אמיתית ומרגשת בזכותך למדתי המון על עצמי וההתמודדות שלי לא היתה אותו דבר בלעדייך וגם לא תהיה את חברה אמיתית! תודה שאת כאן!

nuritpm

New member
ווווואו!!!

תודה יקירה!!! ועוד כתבנו באותו הזמן, כמעט על הדקה אה?!? ריגשת אותי מאד מאד. מעריכה את מה שכתבת ואת הדרך המדהימה שלך שמעוררת השראה. אוהבת
ותודה לך, לך שאת כאן!

וואו ממ אני מנסה...

ונראה לי שאבחר בכיבשה היקרה! כי רק היא גורמת לי להתרגשות שרק היא יכולה לגרום לי בכתיבתה הייחודית לה!

kivsadoingmee

New member
תראי מה גרמת לי ...

עכשיו אני ... מסמיקה (חיפשתי פרצוף סמוק ומסתבר שאין ... )

למעלה