חומר למחשבה

GrowingMadness

New member
מצמרר אותי בכל פעם מחדש.

באמת אחד הדברים המרגשים ביותר שקראתי. מקווה שאף אחת מאיתנו לא תהפוך להיות כמו החברה שהוא כתב עליה, ושאנחנו נוכיח שלא כל הבנות כאלה ונמשיך לתמוך ולאהוב את הלוחמים שלנו

shani hadad1

New member
אני כבר הוכחתי ../images/Emo13.gif

איי רק עכשיו שמתי לב , היום אנחנו יחד 5 שנים ו 5 חודשים חחחחחחח

ענבל1693

New member
אנחנו מוכיחות ואנחנו גם נמשיך להוכיח

ואנחנו נישאר עם החיילים שלנו ונחכה להם כמה זמן שזה ייקח. זה לא משנה. כי אם באמת יש אהבה, הכל יכול להצליח. גם אם זה אומר לחכות שבועיים-שלושה-חודש. חבר שלי חזר אתמול לבסיס. סוגר 21 פעם ראשונה. כשהוא יחזור, הוא יבוא עם מד א' וכומתה טורקיז משופצרת טוב-טוב ואני אסתכל עליו ואהיה גאה- החייל הזה, כן כן, החתיך הזה..הוא שלי :) מכתב פשוט מצמרר..אך עם זאת נותן מוטיבציה. אפילו שבא לי לבכות שאני לא אראה אותו ככ הרבה זמן פעם ראשונה בכל השנה והכמה חודשים האלה שאנחנו ביחד

GrowingMadness

New member
מזדהה ומסכימה עם כל מה שכתבת~!

עשית לי חשק לחבק את החייל שלי עכשיו
כמה גאווה אבל.....

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיוו אני מכירה את המכתב הזה.

ראיתי אותו בפורום אחר לפני כמה שבועות. כלכך עצוב שיהיה אנשים כאלה שלא מעריכים את מה שיש להם.. המוןהמון בנות בפורום הזה הן ההוכחה שלא כולן ככה!

בובסי18

New member
אני חושבת...

שזה די עצוב שהמצב היום הוא כזה, הרבה בנות לא רוצות לצאת עם בחורים שמתגייסים לקרבי, רק בגלל שהן לא רוצות לחכות להם, וחבל. אין דבר ששובר יותר בחור שנמצא בשטחים, או בחור כלשהו אחר, מאשר שחברה שלו, או מישהי שהוא חושק בה בורחת לו בין האצבעות, והוא לא יכול לעשות כלום.

sv111

New member
וואי חבר שלי הראה לי את המכתב הזה ואז...

הוא לא הפסיק להגיד לי כמה הוא חשב עלי כשהקריאו להם את זה וכמה שהוא היה גאה בי ובנו ובאהבה שלנו שמחזיקה מעמד והוא אמר שהוא הכי מעריך אותי ושהוא אוהב אותע המון ושאני לא מבינה כמה זה מחזק אותו ומעודד אותו שאני לא נשברת והוא אמר שכל כך הרבה חברים שלו התחילו בטירונות עם חברה ועכשיו אחרי 10 חודשים נשארו ממש ממש מעט עם חברותת.. ואני מאמינה שבסופו של דבר כמה שחייל קרבי מרגיש נטחן ושהוא שבוז וכמה שקשה לו כל חייל קרבי גאה במה שהוא עושה וגם אם הוא לא זוכר את זה אני בטוחה שיש לפחות מישהו אחד שמזכיר לו את זה בשבילו... תמיד תזכרו שהאהבה היא הכוח המניע את העולם וכמה שזה קיטשי ורטוב זה בדיוק ככה וכמו שאנחנו זקוקות לחיילים שלנו כמו אוויר לנשימה הם צריכים אותנו וזקוקים לנו בדיוק אותו הדבר אם לא יותר תמשיכו לתמוך לעודד ולהיות חזקות כי וואלה יש מי שמעריך את זה.... אוהבת מלאן שחר:]]]]

למעלה