חומר למחשבה II

חומר למחשבה II ../images/Emo132.gif

שלום לכולם! אז אחרי המתמטיקה בין אם אתם חוזרים על זה בקיץ או לא, אני מניח שרובכם כבר נכנסים יותר לענייני הכנת פעולות וחומרים שונים לקראת המחנה. לכן, אני רוצה לכתוב בפניכם כמה משפטים: - מעולם לא עשינו כך... - זה לא יעבוד - אין לנו מספיק זמן - אין לנו את כח האדם הנדרש - כבר ניסינו זאת - עדיין זה לא נוסה - אנו לא מוכנים לכך עדיין - מאוחר מדי - בתיאוריה זה יפה אבל... - אם זה היה כל כך טוב, מישהו כבר היה מציע זאת - יותר מדי חדשני - יותר מדי מיושן - בוא נדון בכך בפעם אחרת - אנו קטנים מדי - אנו גדולים מדי - נשמע יותר מדי טוב כדי שזה יעבוד - יש לנו יותר מדי פרוייקטים כעט - המשמעות של זה היא יחותר עבודה - למה משהו חדש? המכירות שלנו עדיין גדולות - נחכה ונראה - הנהלים הקיימים אינם מאפשרים זאת אלו משפטים שנהוג לכנות אותם "דרכים להרוג מחשבה יצירתית" אני בטוח שכל אחד מאיתנו מצא את עצמו אומר יותר מפעם אחת כמה מהמשפטים האלה. לכן, עכשיו שהעבודה לקראת המחנה בעיצומה, אני מזמין אתכם לשכוח מהמשפטים האלה. הרי
אתם לא רוצים להיות רוצחי מחשבה יצירתית נכון?? כשאתם מחברים פעולה או מעמד או מעלים רעיונות ואתם מוצאים את עצמכם אומרים משפט כזה, תחשבו פעם נוספת, הפעם היפכו את המשפט למשמעותו החיובית. זה נשמע גדול מדי, רחוק מדי, באוויר מדי??? וואללה זה אחד המשפטים שצריכים לשכוח מהם על ההתחלה... אם מישהו מוצא לנכון להגיב הייתי רוצה לפתוח שרשור של המפשט שאני הכי אומר או הכי מתנגד לו, וכמובן שאני אשמח לחילוקי דעות!
המשך שבוע נעים וכיף ויצירתי דני

תוי

New member
דבר אחד ברור מההודעה הזאת

דני הוא אלוהים! אני שוקלת ברצינות להעריץ אותך.

אני לא רוצה חלילה להרוס את ההערצה..

אבל.. דני, זה קצת מוכר לי מאיפה שהו... ממממ... ליד?
אבל כל הכבוד שאתה עדין זוכר את זה ומשתמש בזה.. לוב יו

חחח נכון...

אני לא מסתפק במה שאני בתוך עצמי יודע, אני מנסה להביא כמה שיותר חומרים לצורך הרחבת אופקים וזה משהו שבליד משקיעים בו לא מעט... רואים שלא מחליפים חוברות כל שנה :) וד"א אני שמרתי את כל החוברות ויש שם הרבה דברים שאני רוצה שניישם כאן כמו הגירוי האקראי והיפוך ההנחות אולי זה מצלצל לך... אני חושב שיש הרבה מה ללמוד מזה! שבת שלום לכולם :)

תוי

New member
נשמע נפלא!

עשיתי היום מתכונת באזרחות וזה וגם ניגנתי בקונצרט הראשון בחיי- יפיי! גיטרה זה כיף :) ביום שבת הייתי בהופעה של בלאק אייד פיז מה שהיה גדול מהחיים כי גם ראיתי את חברי המכינה ה-מ-ג-נ-י-ב-י-ם בהחלט.... מי בא לרוג'ר ווטרס??? אוהבת את כולם! ובעיקר אותך דני! תישארו בקשר
ובואו לאילת

למעלה