כנראה פיספסתי את זה אני צריכה משקפיים חדשות!
ס סתם חתול10 New member 30/5/12 #6 קדח בכל גזע 4 חורים בעומק 10 ס"מ וברוחב מספיק שיאפשר לך להכניס לכל חור 10 סמ"'ק ראונדאפ לא מדולל. כל גדם צריך לקבל 40 סמ"ק ראונדאפ לא מדולל. כסה את הגדמים בגיגית/ניילון כדי שהחומר לא יתייבש במהירות. בהצלחה!
קדח בכל גזע 4 חורים בעומק 10 ס"מ וברוחב מספיק שיאפשר לך להכניס לכל חור 10 סמ"'ק ראונדאפ לא מדולל. כל גדם צריך לקבל 40 סמ"ק ראונדאפ לא מדולל. כסה את הגדמים בגיגית/ניילון כדי שהחומר לא יתייבש במהירות. בהצלחה!
B BSMerchandise New member 30/5/12 #15 נצל"ש שרשור אם כבר, מה אתם ממליצים לשתול? אחרי הכל... מדובר בחלקה באורך של 20 מטר, רוחב של אולי 40 סנטימטר בין הגדר לבטון. זה בעצם מהווה גדר על שכנים. אני מעוניין שתהיה התפרסות ושהגדר תהיה גבוהה, כמו כן נשירה בהחלט מפריעה לאורח חיינו. תודה רבה.
נצל"ש שרשור אם כבר, מה אתם ממליצים לשתול? אחרי הכל... מדובר בחלקה באורך של 20 מטר, רוחב של אולי 40 סנטימטר בין הגדר לבטון. זה בעצם מהווה גדר על שכנים. אני מעוניין שתהיה התפרסות ושהגדר תהיה גבוהה, כמו כן נשירה בהחלט מפריעה לאורח חיינו. תודה רבה.
S sagilgul New member 30/5/12 #24 הכי טוב לעבור לדירה בקומה 5. שמעת פעם על עץ בגובה כזה שלא נושר ביכלל ?