חומר חדש, מתי??

Brombit

New member
~ ואם כבר החלפות... ../images/Emo115.gif

קראתי מתישהו בויקיפדיה שמרטין |-שם מסובך-
| היה חולה או משהו ולא היה יכול להיות בלהקה, א החליפו אותו במרטין אחר... מתי זה היה?
 
מרטיין וסטרהולט, אח של רוברט.

אני לא זוכרת מתי אבל נראה לי שזה היה לפני סיבוב הופעות כלשהו, אולי של ME, ואז הביאו את מרטיין ספירנבורג, הקלידן הנוכחי.
 

ZuLi90

New member
מזתומרת? לוויטין היו שינויים בהרכב?

תמיד חשבתי שהם להקה ממש מגובשת :p מישו יכול להסביר לי ככה בשכמה מילים מה עבר על הלהקה הזאת מבחינת הרכבה? אגב סתם שאלה... מי בעיקר עוסק בהלחנה , בכתיבה וכו'
 
ובכן../images/Emo3.gif

אני עושה את זה פה מהראש אז סלח לי על חוסר דיוקים קלים או חוסר בפרטים, מקסימום ישלימו אותי. XD ההרכב הראשוני היה שארון, רוברט, אח של רוברט מרטיין בתור קלידן, מיקייל אחד בתור גיטריסט, איוור משהו בתור מתופף, וירואן. נראה לי שישר אחרי מיקייל בא רוד, לא יודעת מתי. :X את מרטיין וסטרהולט החליף מרטיין ספירנברג, ואת איוור החליף סטפן. יש מצב שהיה עוד מישהו באמצע, נראה לי שלא. את ההלחנה והכתיבה עושים בעיקר שארון ורוברט. יש כמה שירים שלא הם מלחינים אלא אנשים מחוץ ללהקה (כמו אקווריוס, למשל), ומדי פעם גם מרטיין מלחין. זה עד כמה שידוע לי.
 

אזירפאל

New member
אני אדייק יותר בנוגע לכתיבת השירים

את הרוב המוחלט של המילים כותבים יחד שרון ורוברט. בתקופת אנטר ודה דאנס בהלחנה השתתף גם מרטיין ווסטרהולט (אח של רוברט), מ-ME והלאה גם מרטיין ספירנבורג והחל מ-TSF מדי פעם גם דניאל גיבסון, שהפיק את TSF ו-THOE.
 

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifלכולם על הפירוט-

ידעתי רק שהיו שינויים, והבנתי את זה גם מתמונות שראיתי כשחיפשתי חומרים להכנת רקעים. אבל לא ידעתי במדוייק מי-מה-מו...
 

אזירפאל

New member
גם אני הייתי מקליט מהרדיו

אבל זה היה ככה כי הייתי קטן ולא ידעתי מה המשמעות של זה... בכל מקרה, כתבתי כבר איפשהו למעלה - העובדה שאפשר להכיר המון מוזיקה חדשה דרך האינטרנט מבורכת - ככה גם אני הכרתי לא מעט מהמוזיקה שאני שומע היום - אבל אם כבר אפשר להשתמש באמצעיים החוקיים יותר, כמו יוטיוב ומייספייס, ובמקרה הפחות טוב להוריד כמה שירים, להתרשם ואז לקנות.
 

Fairywitch

New member
מסכימה../images/Emo45.gif ולגבי הקלטות-

אני לא הייתי קטנה
אבל- כאן חשוב לציין, שהקלטה לשימוש היא אישי היא קודם כל חוקית, ובנוסף- שלא כמו הורדת קבצים- שיר מוקלט מהרדיו הוא לא באותה איכות כמו החומר המקורי.
 

UV radiation

New member
נקודה בקשר להורדות השירים

לפי מה שאני חושב, היום אתה פשוט לא יכול שלא להוריד שירים. ולא משנה עד כמה אתה מעריך להקה מסויימת, הכל היום מותאם לMP3. וכך, למרות שיש לי את כל הדיסקוגרפיה של ווית'ין בדיסקים מקוריים פרט לאנטר (ושיהיה ברור, אני לא מחשיב את זה כהישג, במיוחד לא בפורום הזה), בגלל שהפלאפון והMP3 שלי לא מותאמים לקבצי דיסק, לא היה לי מנוס מלהוריד אותה גם בפורמט MP3. ועוד משהו, בעקבות הורדות השירים, הוזלו המחירים של הדיסקים, והדיסקים עצמם הפכו לאטרקטיביים יותר כאשר הם מלווים בד"כ בתמונות בלעדיות, ראיונות, קליפים וכו'.
 

Liquid Dreams

New member
למה אתה אומר סתם?

אתה לא חייב להוריד שיר כדי שהוא יהיה בפורמט MP3, יש גם תוכנות שממירות לMP3 וגם כאלה שמעתיקות מהדיסק ישר בפורמט MP3.
 

Learn To Fly

New member
זה בזבוז זמן

אם הוא כבר קונה דיסק אז לא יקרה כלום אם הוא גם יוריד אותו במקום להעביר ולהמיר
 
קשה לדעת עדיין.

כמו שאלה אמרה, הלהקה באמת "הבטיחה" להתחיל לעבוד על חומר חדש עוד בחורף, אבל אי אפשר לדעת כמה הם התקדמו בזה. בכל אופן, בהתחשב בזה שהדיוידי הבא עומד לצאת רק בסוף 2008, אני חושב שאפשר להגיד בביטחון שלא נקבל אלבום חדש עד לפחות תחילת 2010
ובקשר להופעה שלהם, זה כבר פשוט חדשות ישנות בשביל הפורום
כשזה הוכרז בפעם הראשונה, הייתה פה יותר מסתם התלהבות
. וד"א, אם מישהו מכם שוב שואל את עצמו מה אני עושה פה בשעות כאלה (
גם אני שואל את עצמי><), אז המחנכת השנה החליטה שכל הכיתה יהיו דגלנים בטקס יום הזיכרון
ויש חזרות ><
 

Liquid Dreams

New member
אני היחידה שלא חושבת ש6.15 זה מוקדם מדי? ../images/Emo3.gif

מה ז"א דגלנים? :X
 
למעלה