חומרי סיכה..

seagate

New member
חומרי סיכה..

יש לי שאלה שסיקרנה אותי כבר זמן מה: למה אסור להשתמש בשמן במין אנאלי, אלא רק על בסיס מים? זה לא בריא לתוסיק?

גם מזיק בעיקר אם הוא נקרע אך לא רק

שמן בתוך הואגינה עלול לגרום לדלקות, זיהומים וכ'ו... יתרה מכך כשא קונדום נקרע, מי יודע מה יכול להיות לשניכם ומי מכם יחיזק לאחר ... או בכלל מה כל אחד נושא עימו ועלול להפיץ
בכל אופן למה לקשקש בקש כשאפשר לקנות באותה המידה חומר סיכה שמיועד לזה? למה להתגרות ?

התעלמתי../images/Emo67.gif

בקיצור אותו הדבר רק בטוסיק !!! אותן תגובות רק הפוך ! צד הפוך !

חופ שיה

New member
חומרים שלא על בסיס טיבעי

עלולים ליצור בעיות עור באיזור המדובר. קשה לדעת בוודאות אם זה יזיק או לא ,היות ולכל אחד/ת יש את הרגישות שלו, מה גם שזה מאוד תלוי בתדירות שעושים זאת , בגודל האיבר החודר לעומת קוטן/גודל פי הטבעת המוחדר. הרופאים לא ממליצים על שימוש בחומרי סיכה שלא על בסיס טיבעי ומיימי ובגלל שזה עלול ליצור בעיות.

חומרים טבעיים

זה כולל גם על בסיס שמן. עד עידן האיידס הומואים היו משתמשים בשמן צמחי לסקס אנאלי, פיסטינג אנאלי וכו' הסיבה העיקרית לפופולריות של חומרי סיכה על בסיס מים (או סיליקון) זה ששמן הורס לטקס וקונדומים עשויים מלטקס. אגב - הבעיה היחידה עם זיון אנאלי ללא קונדום היא מחלות. לא קורה כלום אם גומרים בפנים. יש כ"כ הרבה מיתוסים סביב מין אנאלי... עוד בעיה עם שמן - מלכלכך. מכתים בצורה שקשה להסיר מהסדינים וכו' ועוד טיפ לסיום - קונדומי אוואנטי של דורקס - עמידים בשמן (לא עשויים מלטקס). מוליכים חום מצויין (תחושה מהותית יותר נעימה). יותר יקרים ולא מתאימים לכל זין - פחות גמישים. אם יש לך ממוצע + סביר שתסתדר אבל אין לדעת.

seagate

New member
תודה על הפירוט :)

דווקא ניסיתי פעם אוואנטי, הם לא גמישים בכלל, אבל כשמסתדרים איתם הם אחלה :)

toys1

New member
חומרי סיכה

חומרי סיכה על בסיס מים הם עדינים יותר ולא יוצרים כאשר הם מתייבשים מין דביקות שכזו על הגוף. לעומתם שמנים על בסיס סיליקון מסככים טוב יותר אולם לעיתים הם משאירים קטע דביק כזה על הגוף וזה ההבדל העיקרי. לכן אם בכוונתכם לחדור יותר מפעם אחת עדיף בשמן על בסיס מים כי לאחר שזה מתייבש אז עדיין האזור לא דביק. אולם למי שיש כאבים מיוחדים בסקס אנאלי כדאי להשמתמש לפחות בפעם הראשונה בנוזל על בסיס סיליקון. אפשר למצוא ב GOOGLE אחת מהחנויות שמתמחות באביזרי מין. תוכלו למצוא אין ספור חנויות מצורפות שתי חנויות לדוגמא.

eh beh

New member
כשלא משתמשים בקונדום

שמן זה אחלה ... זה מגרה אותי רצח. וגם את בן זוגי ...

למעלה