חומרים להסרת כתמים

חומרים להסרת כתמים

מצאתי, בארון החומרים של אשתי שנפטרה, את החומרים הבאים: 1] אסטוניש 2] SEPTIL 3] OQYGEN 4] פנטסטיק 5] סנוקל אשמח לדעת מהו נסיונכם עם כל אחד מחומרים אלה ואת מה ניתן להעיף. תודה, גרשון.

בבולה

New member
תשובות

1. נוזל או משחה? בד"כ משמש לניקוי כיריים ותנורים. אפשר גם סירים ובכלל כלים. בעבר הייתי מרוצה מאוד. 2. לא מכירה, מצאתי כמה מוצרים באינטרנט אחד מהם הוא מסיר כתמים. 3. כנראה סנו אוקסיג'ן. משמש כמסיר כתמים ומלבין. 4. נוזל ניקוי כללי או לשטיפת רצפות. 5. מסיר כתמים. בעיקר טוב לצווארונים של חולצות. אני רואה שהרוב אלו מסירי כתמים, הייתי מציעה לעבור לסבון כלים פשוט במקום (תופס פחות מקום ויותר זול) אליי הביתה אף אחד מהחומרים הנ"ל לא נכנס (עקב ילדים קטנים ועקב מחיר) אבל אם אתה מוצא להם שימוש לפי הפירוט הנ"ל מה טוב. המוצרים הנ"ל אינם מתכלים ונשמרים לתקופה ארוכה ופרט למקום שהם תופסים אין מניעה לשמור אותם. נ.ב. תנחומיי

חן חן בבולה ועוד

1 האסטוניש שיש לנו הוא אבקה. 2 SEPTIL קניתי רק לפני כמה ימים בסופר. יש בו מברשת ואשתי השתמשה בו לניקוי צוורונים לפני הכביסה. 3 האוקסיג'ן הוא אכן של סנו. סבון כלים ודאי יש לנו. אבל: א. לאיזה סבון את מתכוונת. ב. הוא תחליף למה? ודאי לא תשתמשי בו לצווארונים. ולענין זה לא ברור לי ההבדל בין ספטיל ל- אוקסיג'ן. חיים קשים. אבל אני מוכרח ללמוד. ושוב תודה.

נועם@בת

New member
ספטיל מיועד להסרת כתמים

בעיקר כאלה שלא ירדו בדרך אחרת. סנו אוקסיג'ן במיכל גדול או בתרסיס מיועד להסרת כתמים. מרססים את הכתם וכניסים לכביסה, או מוסיפים נוזל למגירת חומרי הכביסה, בתא שמאחורי המרכך. בתיה

בנות

האם אני זקוק לכל הקופסאות הצבעוניות האלה, או אני יכל להעיף משהו. מטבעי, אני מת להעיף. אינני אוהב לצבור סתם. לכן שאלתי מלכתחלה מה הייעוד של כל חומר ועל מה ניתן לוותר. שבוע טוב.

אוזי2

New member
אני לא הייתי זורקת,

כולם חומרים מעולים, לדעתי תשתמש בהם לפי הייעוד שלהם, עד שייגמרו ואז אל תקנה חדש. תנחומי

אסטוניש הוא מצויין לניקוי כיריים, ואותו

בוודאי לא הייתי זורקת ואפילו קונה חדש (אבל במשחה) כשיה נגמר. אני אוהבת את פנטסטיק - הוא נוזל מצויין לניקוי של.... כל דבר - החל מהשיש, ארונות מטבח, מקררים וכו'. וגם אותו הייתי מחדשת אחרי שנגמר. את כל האחרים אני לא מכירה. ותנחומי. שלא תדעו עוד צער.

ולידיעתכן: ה- ESTONISH שאצלי מיועד לכביסה

הנה מהכיתוב: "להוסיף 1 כף מידה לכל כביסה לבנה וגם צבעונית. מוסיף כוח ניקוי לכל אבקת כביסה. מנקהע ביסודיות, מסיר כתמים..." וזה באבקה.

בבולה

New member
אני בהחלט משתמשת בסבון כלים לצווארונים

המשותף לכל החומרים היא היכולת לפרק שומן ואת זה גם סבון כלים יכול לעשות. גם אני לא אוהבת לצבור ולכן הייתי משאירה את הפנסטסטיק בלבד.

לכאורה קצת מוזר

קשה לי להאמין שדבר אחד - כגון סבון - טוב לכל מטרה, גם אם יש להם בסיס משותף. וכיצד את מקשה צוורונים?

למעלה