חומרה

nimrodma

New member
חומרה

אני מוזיקאי מתחיל בעריכת סאונד.רכשתי כרטיס קול שמיועד להקלטת סאונד וגיטרות של MAUDIO.‎רציתי לדעת איזה חומרה צריך על מנת שקיוביס יעבוד בצורה חלקה במחשב הביתי.תודה

nimrodma

New member
המחשב שלי

פנטיום 4 1500 עם 512DDR לוח אם של ASUS ושתי הארד דיסקים של 40 ו80 גיגה.

Mike A

New member
קשה

אתה חייב משהו יותר חזק אם אתה רוצה לעבוד ברצינות

Idan Katz

New member
זה מעלה שאלה...

מחשבים זה דבר שמתפתח ומתקדם בלי סוף. עד לפני בוא נגיד....שלוש שנים? זה היה נחשב לאחד מהמחשבים החזקים שיכולת לרכוש, אם אני לא טועה. באותה תקופה אנשים יצרו מוזיקה במחשב יופי טופי. איך זה שעכשיו זה כבר נעשה בלתי אפשרי לעבוד "ברצינות" עם מחשב כזה? ז"א, מה הולך? אם תקנה את המחשב הכי חזק שאתה יכול, עוד 5 שנים לא תוכל לעבוד איתו? [שאלה חצי רטורית...]

Mike A

New member
אממ

תשווה את המוזיקה של לפני 5 והיום מבחינת הפקה. תבין לבד.
מה גם, פעם השתמשו בחומרה. הכל היה ברזלים. היום הרבה פחות.

Idan Katz

New member
בשנת 2002 בוא נגיד, ההפקות היו עד

כדי כך פחות מפותחות מהיום? לא יודע נשמע לי מוזר כל הסיפור הזה, אני לא כ"כ מתמצא, אבל יש משהו שאני לא תופס. לא לא רגע, אני יודע איך אני אנסח את זה! בוא נגיד ככה, עזוב לפני 4 שנים לעומת היום. מה רע במוזיקה שעשו לפני 4 שנים? עם מחשב מלפני 4 שנים אפשר לעשות את אותו הדבר, זה לא פוסל את האפשרות לעשות מוזיקה...זה לא שלפני 4 שנים אף אחד לא עשה מוזיקה במחשב, נכון? זה שקשה לעשות כמה שטיקים שיש היום...זה מה שעושה את כל ההבדל? אתה חושב?

Mike A

New member
יש הבדל

אני לא מדבר על איכות המוזיקה. יש דברים מלפני 50 שנה שאני אוהב יותר מדברים של היום. אני מדבר על הסאונד. וכן, תשמע מוזיקה מ-2002 ותשמע מוזיקה מ-2006 ותראה שבדרך כלל, המוזיקה החדשה יותר, מבחינת סאונד ואיכות, תשמע יותר טוב.

kundara

New member
על מה אתה מדבר?

אם ההתעסקות היא בהקלטות לרוב, אז לא תיהיה שום בעיה. אם אתה הולך להשתמש במעבד לצורך סינטזה או המון אפקטים מבוססי VST תצטרך לשדרג.

למעלה