חומצה פולית

• פותח הנושא anath
  • פורסם בתאריך

anath

New member
חומצה פולית

שלום לכולם, בעלי ואני החלטנו להרחיב את המשפחה והיום הלכתי לסופר פארם לקנות חומצה פולית, הרוקחת עידכנה אותי שבכל החומצות הפוליות יש גלוטן! מה אנחנו אמורות לקחת במקום? האם יש מישהי שמצאה מקום שמוכר חומצה פולית ללא גלוטן? תודה! ענת

בכולם?

אם אני לא טועה, מוצרים של סולגאר אמורים להיות ללא גלוטן. בדקת אותם?

anath

New member
חומצה פולית

אין לי מושג אני גם בהלם.... אני אקבע מחר תור לרופא נשים ואעדכן אתכן בהמשך.... מוזר....

glutenfree

New member
יש חומצה פולית ללא גלוטן

שלום, זה נכון שחלק מהתרופות מכילות גלוטן. יש לבדוק מול יצרני התרופות ו / או מול רשימות התרופות שריכזה עמותת הצליאק שמותרים. אנחנו מחזיקים במלאי חומצה פולית ללא גלוטן. לשרותך תמיד, נועם www.GlutenFree.co.il

הי ענת

יש חומצה פולית ללא גלוטן, אני קניתי באוסטרליה ומצויין בפרוש שאין גלוטן. הגעתי לארץ בחודש שלישי והרופא כבר החליף לי לכדורי ברזל. כרגע אני בחודש חמישי ונותרה לי חבילה סגורה הרמטית מאוסטרליה שאין לי צורך בה. (והיא כמובן בתוקף) אם את מאזור המרכז אשמח לתת לך אותה.

anath

New member
חומצה פולית

היי נימשונית, אני אשמח לקנות/לקבל ממך את הכדורים. מספר הפלאפון שלי הוא -054-6320615 תודה רבה, ענת

יש גם חומצת כלור ללא גלוטן.

אה, זה לפורום אחר... אופס... טוב, סליחהההההה, רוח של שטות ניחתה עלי הבוקר. שיהיה לכולנו יום יפה. למישו בא להזד#$% (להזדנגף.... לא מה שחשבתם) בנחלת בניימין בשוק?

לי הרופאה נתנה 'טריויטמין'

שזה תערובת של B6, B12, וחומצה פולית בריכוז של 1 מ"ג לכמוסה. את הכדורים אני לוקח בעקבות בדיקת דם שהראתה שהחומצה פולית לא נספגת או משהו כזה.. וזה של "מכבי care" והכי חשוב, מופיע עליהם מפורש: "אינו מכיל גלוטן"..

נטלי22

New member
גם סדרת הויטמינים של NOW

שנמכרת ברשת ניו-פארם מוצהרת במפורש כ"אינו מכיל גלוטן". אני בטוחה שיש במבחר גם חומצה פולית.

Lihi05

New member
בגלל ההודעה הזו לא לקחתי חומצה

פולית כל השבת! נשמע מאוד מוזר מה שאמרה הרוקחת. התחלת גם לקחת חומצה פולית, בתחילה של חב' "מדיטק" (זה מה שנתנו לי בבית המרקחת של כללית. הרוקחת אמה לי שאין גלוטן בחומצה פולית). לאחר שקראתי כי מופיע ברכיבים עמילן, ביררתי עם הרוקחת בחברת התרופות עצמה שמסרה כי כל מוצרי החברה לא מכילים גלוטן. עכשיו אני לוקחת חומצה פולית של חברת "רקח" (הופיעה בדפים ששלחה אגודת הצליאק לפני כשנתיים כחברה שניתן ליטול את מוצרים). בעלון המצורף מופיע CORN STRACH (עמילן תירס). מאחר וכך לא טרחתי לברר עם חברת התרופות, בכל מקרה אני מתכוונת לדבר איתם מחר כדי להשקיט את החששות.

anath

New member
חומצה פולית של רקח

תראי, אני לא יודעת אם זה מכיל חומצה פולית או לא... אבל, למיטב הבנתי זה כן מכיל - הרופא שלי נתן לי מרשם לכדור זה ובקופ"ח מכבי הרוקחת אמרה לי כי מה שהם מוכרים מכיל גלוטן - יכול להיות שבבית מרקחת של הקופה מוכרים איזו תרופה גינרית אשר כן מכילה גלוטן ובעצם הכדור של רקח לא מכיל גלוטן... בכל מקרה כדאי לברר.... דרך אגב, האם מישהי יודעת על בעיתיות שקיימת אצל חולי צלייאק להיכנס להריון?

חולי צליאק לעולם לא יכנסו להריון

חולות צליאק לעומת זאת כן
הועלו כאן כמה סברות בעבר שלמיטב זכרוני לא היה להן ביסוס מדעי, שחולות צליאק שלא מקפידות על הדיאטה עלולות לסבול מבעיות פוריות. נכון לעתה יש בפורום הזה בלבד 3 אמהות טריות (ואולי יותר?) ועוד אחת שבקרוב תהיה אמא
. הם בוודאי יוכלו להרגיע אותך בצורה יותר טובה.

לא היתה פרנואידית ממני!

אני שכנעתי את עצמי מאז שהייתי ילדה קטנה שאני לא אהיה פוריה בעקבות הגלוטן שצרכתי בשוגג (או לא בשוגג
) במשך השנים. ובשנים האחרונות זה הטריד אותי יותר ויותר. הכניסה להריון היתה הפתעה מהירה ונעימה, למזלי לא חווינו שום נסיונות כושלים או משהו שייתן ספק לגבי הפוריות שלי. אני פשוט מציעה לא לחשוב על זה יותר מדי למרות שזה נורא מעסיק את מי שכן רוצה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה! וענת, אני אצור איתך קשר היום מאוחר יותר והעביר לך את החומצה הפולית (ממש ללא תשלום!) בכיף.

net the jet

New member
אז להרגעה... אני אמא ל 3, ילדתי את

שלושתם בתקופה שטרם אובחנתי. אמנם הייתי צריכה קצת "עזרים" בכניסה להריון ( בדיקות ביוץ\כדורים לזרוז ביוץ ) אבל לא משהו קריטי, ויש לי 3 ילדים מקסימים

anath

New member
תודה תודה !

אתן יודעות איך זה, כשרוצים להיכנס להריון אז רוצים את זה עכשיו לא מחר ובטח שלא מחרתיים... אני מקווה שזה יהיה מהיר וללא כל התערבות חיצונית .... אופטימיות! -פרחים- נימשונית - תודה רבה רבה רבה!! ענת

Lihi05

New member
בירור לגבי חומצה פולית של רקח-עדכון

ביררתי עם העמותה היום ונאמר כי כל מוצרי החברה ללא גלוטן. כמו כן, ביררתי את העניין עם רוקחת החברה ונמסר כי אין גלוטן בתרופות של החברה.

למעלה