חומצה פולית

חומצה פולית

שאלה לי אליכן, חברות יקרות. ממתי צריכה הפונדקאית לקחת חומצה פולית? באיזו תדירות? האם צריך לקנות ולהביא לה? שתפו אותי מנסיונכן.

מה זה חומצה פולית?

אני לא זוכרת מה זה
אני רק זוכרת שהזרקתי לעצמי עד שבוע 15 משהו לירך לא זוכרת מזה זה היה, משהו לחיזוק ההריון.

היי אוריתוש ../images/Emo8.gif

לשאלתך... את החומצה פולית,רצוי לקחת בטרם הפונדקאית בהריון. את החומצה פולית צריך לקחת יום יום במשך 3 חודשים לפחות!! את החומצה את אמורה לקנות לפונדקאית.

MAMALY

New member
3 חודשים לפני כניסה להריון

מומלץ ליטול כדורי חומצה פולית בערך של 200 (יש גם של 400) לא קריטי אם מתחילים יותר מאוחר אבל חשוב מאוד ליטול אותה לאורך כל ההריון בעיקר בשליש הראשון של ההריון וכמה חודשים לפני כן. החומצה הפולית חשובה ע"מ למנוע מומים במערכת העצביםשל העובר לכן החשיבותש לה היא לםפני כניסה להריון ובשבועות הראשונים בהם נוצר העובר.

waizman1

New member
כמו שציינת , מלפניי ההריון ועד סופו

הפונדקאית יכולה לקנות אבל את משלמת את זה.. בהצלחה

תודה חברות ../images/Emo99.gif

לפי דבריכן, אם אנחנו עכשו בהמתנה לועדה כדאי שהיא תתחיל כבר לקחת? או אולי לחכות לחתימה?

מיקי1212

New member
אוריתוש יקרה

המינון הוא 400 מיקרוגרם אבל בהחלט יש רופאים שממליצים לקחת גם 5 מ"ג. שיהיה המון בהצלחה מיקי

need1

New member
חומצה פולית

לפי הרפואה הקונבנציונאלית מומלץ לאישה לקחת מהרגע שהיא מתכננת הריון לפי הרופאה הסינית שלנו כדאי לצרוך מוצרים "טיבעיים" ולא את הכדורים (היא טענה שיש לזה השלכות לעתיד אם לוקחים את זה יותר מידי זמן) אנחנו החלטנו שהפונדקאית תיקח מהתחלת הטיפול עד התשובה לביתא ואחר כך הפסקה (מן שילוב שלנו)

חומצה פולית

ככל הזכור לי....המטרה של לקיחת התרופה לפני ההריון היא למנוע מומים במערכת העצבים של העובר. לא שחלילה מי שלא תקח יקרה לה משהו,אבל הטענה היא שהחומצה עוזרת. הרעיון הוא לקחת לפני ההריון, לעלות את הרמה של החומצה הפולית בדם, 400 מקרוגום מספיק, 5 מג" גם טוב כי העודפים יוצאים בשתן, אין צבירה עודפת של החומצה.

אני לא לקחתי בכל ארבעת הריונותיי

שלושת ילדי בריאים, וגם תינוק הפונדקאות בריא. למען האמת פעם ראשונה שאני שומעת על החומצה פולית בכלל.

האמת.....

גם אני לא לקחתי , ולפונדקאית שלי , קניתי, אבל כל הזמן היא שוכחת מזה.. היא חושבת שזה ויטמינים וזה לא חשוב. למרות שהסברתי לה.. נו טוב..אני לא כועסת, פרוגינובה ונרות היא לוקחת, תודה לאל. הצעתי לה לשים את זה ליד הפרוגינובה כדי לא לשכוח..אבל לדעתי עד שהיא תתרגל זה כבר לא יהיה רלוונטי. יאלה נסמוך על ה" שיעזור לעבור הכל בשלום.

למעלה