חומצה פולית

דבי 8

New member
חומצה פולית

רציתי לשאול אם צריך כל פעם מרשם לקנות חומצה פולית או שאפשר לקנות בלי ואיזה סוג לקנות??? תודה

קובולט

New member
לפי מה שאני יודעת

לא צריך מרשם יש חומצה פולית שנקראת פוליק 400 המינון מספיק יש שם 30 כדורים והמחיר נע בין 10 ש"ח בבתי המרקחת של קופת חטלים ל25 ש"ח בסופר פארם. ממולץ לקחת כ- 3 חודשים לפני הכניסה להריון ו3 חודשים בהריון (שליש ראשון). המון בהצלחה

קרן 25

New member
חומצה פולית

את יכולה להיכנס לכל סופר פארם ולקנות חומצה ללא מרשם. אני משתמשת בחומצה פולית של כצט-מינון של 0.4 . חומצה פולית היא בגדר תוסף תזונה ולכן היא ללא מרשם

mayashu

New member
חומצה פולית

אני קיבלתי מהרופא מרשם למינון של 5 מ"ג. נשמע לכן הרבה מדי?

זוג חדש

New member
גם אני !

הייתי אצלו ביום חמישי והוא נתן לי מרשם ל 5 מ"ג, הוא טוען שעשו מחקרים חדשים שאומרים שהמינון הזה עדיף. אני מאמינה לו!

זוג חדש

New member
../images/Emo32.gif מבקשת המלצה לרופא

אני לא מצליחה למצוא את הקישורים של ההמלצות לרופאים ולכן אני מבקשת את עזרתכם: חברה שלי מבקשת המלצה לרופא בקופ"ח כללית שמקבל במרכז אם המושבות בפתח תקוה תודה

פּוֹנְג

New member
אלא אם יש שינוי שלא עודכן באתר

אז משרד הבריאות ממליץ על 0.4 מג'. אני חייבת לומר לכן שגם אני האמנתי לרופא המשפחה שלי, אבל מסתבר שהוא לא ממש ידע. 4 מג, זה מה שהרופאין נותנים ולזה באמת צריך מרשם, וזה מה שלקחתי. מייד התחילו לי תופעות של נימול ביד לקח לי הרבה זמן עד שעשיתי אחד ועוד אחד ואכן ברגע שעברתי למינון הנכון הכל עבר. אז לא צריך למהר ולקחת כדורים במינון גבוה יותר. מינון גבוה נותנים לאנשים עם בעיות בלב (אני חושבת שמדובר בלב)

Mylight

New member
היי פונג מה זה תופעת נימול ביד ?

אני סובלת בתקופה האחרונה, מכאב שריר בזרוע או גיד ביד שמואל זה חופף גם לתקופת הכדורים האלה. חשבתי לפנות לאורטופד, אבל זה לא כזה כאב משתק, רק מרגיז אז.. אולי זה קשור ?

עד כמה שידוע לי

4 מ"ג אפשר לקנות בכל מקום בלי מרשם רופא - אבל שני רופאים שמלווים אותי עכשיו בנסיונות הכניסה להריון, רשמו לי מרשם ל-5 מ"ג!!!! לזה באמת צריך מרשם....

פּוֹנְג

New member
נימול ביד הכוונה שהרגשתי כאילו היד

נרדמת לי אבל יותר בהתחלה של ההרדמות, מן עיקצוצים כאילו הולכות עלי נמלים.
לפני שאת פונה לאורטופד הייתי מציעה לך לעשות הפסקה על החומצה במינון הגבוה לשבוע ולראות אם יש הקלה.

28קטנה

New member
הי מיילייט!

נימול בגפיים הוא לפעמים תוצאה של אנמיה. (ואז יש גם לפעמים סחרחורות חולשה וחיוורון...) כדאי לך לפנות לרופא שלך ולעשות ספירת דם פשוטה , הרבה פעמים יש מחסור של ברזל או כדוריות דם וזה נפתר די בקלות אם לוקחים ברזל.

הי אני משתמשת בחוצמה פולית 5 מ"ג

אז רציתי לשאול כמה פעמים לבלוע כדור פעם ביום או מה? תשובה

זוג חדש

New member
על סמך מה את לוקחת 5 מ"ג

אם הרופא נתן לך (וכנראה שזה מה שקרה כי חייבים מרשם), אז הוא אמור להגיד לך באיזה מינון לקחת. לפי מה שידוע לי לוקחים כדור אחד ביום, לא משנה מתי.

למעלה