לא צריך מרשם יש חומצה פולית שנקראת פוליק 400 המינון מספיק יש שם 30 כדורים והמחיר נע בין 10 ש"ח בבתי המרקחת של קופת חטלים ל25 ש"ח בסופר פארם. ממולץ לקחת כ- 3 חודשים לפני הכניסה להריון ו3 חודשים בהריון (שליש ראשון). המון בהצלחה
אני לא מצליחה למצוא את הקישורים של ההמלצות לרופאים ולכן אני מבקשת את עזרתכם: חברה שלי מבקשת המלצה לרופא בקופ"ח כללית שמקבל במרכז אם המושבות בפתח תקוה תודה
אז משרד הבריאות ממליץ על 0.4 מג'. אני חייבת לומר לכן שגם אני האמנתי לרופא המשפחה שלי, אבל מסתבר שהוא לא ממש ידע. 4 מג, זה מה שהרופאין נותנים ולזה באמת צריך מרשם, וזה מה שלקחתי. מייד התחילו לי תופעות של נימול ביד לקח לי הרבה זמן עד שעשיתי אחד ועוד אחד ואכן ברגע שעברתי למינון הנכון הכל עבר. אז לא צריך למהר ולקחת כדורים במינון גבוה יותר. מינון גבוה נותנים לאנשים עם בעיות בלב (אני חושבת שמדובר בלב)
אני סובלת בתקופה האחרונה, מכאב שריר בזרוע או גיד ביד שמואל זה חופף גם לתקופת הכדורים האלה. חשבתי לפנות לאורטופד, אבל זה לא כזה כאב משתק, רק מרגיז אז.. אולי זה קשור ?
נימול בגפיים הוא לפעמים תוצאה של אנמיה. (ואז יש גם לפעמים סחרחורות חולשה וחיוורון...) כדאי לך לפנות לרופא שלך ולעשות ספירת דם פשוטה , הרבה פעמים יש מחסור של ברזל או כדוריות דם וזה נפתר די בקלות אם לוקחים ברזל.