חומצה מאלית

rshilo

New member
חומצה מאלית

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חומצה מאלית תודה שי

IRISEL2

New member
נאוה האם חומצה מלית יכולה לגרום ל..

שינויים הורמונליים? אני מבקשת לשלול עקב ירידה בבלוטת המגן. לתשובתך אודה, בברכה חמה ובבריאות טובה, איריסל'.

IRISEL2

New member
בהמשך לשאלתי נאוה תוצאת הבדיקה...

TSH 0.01 - נמוך! T3 1.22 - תקין T4 15.3 - תקין סליחה על ההפרעה ומודה על התשובה בכבוד רב, איריסל'

דיתי3

New member
איריסל....לידיעה../images/Emo65.gif

אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומקבלת אלטרוקסין באופן קבוע. ולקחתי את המוצר (חומצה מלית) ולא היה שום שינוי בערכים עקב כך. כידוע לערכים של הבלוטה אין עיקביות הם משתנים כל הזמן ולכן את צריכה לעקוב באופן קבוע על ה- TSH . ולפי התוצאות לשנות את המינון, כמובן ע"י רופא המטפל בך.אך אולי לנאוה יש ידיעות נוספות לתת לך תשובתי לא באה במקום, אלא מנסיון של שנים עם בעית הבלוטה. עם תרצי עוד אינפורמציה על כך אשמח לתת לך. דיתי

IRISEL2

New member
תודה רבה דיתי על התשובה. עלי לחזור

על הבדיקה שנית. מקווה לשמוע בשורות טובות. הרבה בריאות טובה ושוב תודה על ההתיחסות הכנה, הרצון לעזור, להקשיב, לייעץ, לתת כתף איריסל'.

IRISEL2

New member
דיתי, נראה לי...

שלאור מה שקראתי בפורום, יש קשר חזק בין EBV לבלוטת מגן. מישהי ציינה שגניקולוג אמר לה שכל פעם שיש וירוס בסביבה הרמה של ה-TSH משתגעת!!! מחלת הנשיקה התפרצה אצלי בצורה מאוד חזקה, ועד שלא קיבלתי זריקות סינקטן-סוג של סטרואידים טיבעיים, הEBV לא התחיל לרדת. לאחר 4 זריקות התחיל רמסיה=נסיגה. הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר לי להמשיך את הזריקות וכל שבוע שיעבור ארגיש יותר טוב. חזרתי על בדיקת ה TSH והרמה עלתה ל 1.77. זה מחזק שבאמת לוירוס היה תפקיד מכריע בדבר. אני מאוד מודה לך על ההתיחסות לבעיה שלי מאחלת לך בריאות טובה שלך איריסל'

למעלה