חומנים

summer55

New member
חומנים

זה לא כל כך קשור לכאן אבל למישהו יש רעיון איך נפתרים מהחומינם הגוקים המעופפים האלו?? חושך במרפסת לא עוזר הם באים לחלונות יש לכם רעיון להדברה תודה

mstolar

New member
חומני זה לא ג'וק

ויש לו דווקא הרבה יתרונות, הכי חשוב זה שהוא אוכל יתושים. כך שאולי הוא מגעיל אבל הוא לא מזיק כמו יתוש. אז כדאי לחשוב פעמיים לפני לפגוע בהם. לגבי ריסוס: הכי פשוט ויחסית זול זה לשים חומר נגד פרעושים לכלבים. אני לא זוכר בדיוק את השם (אולי פולריס 100), מה שבטוח שזה מתחיל ב- "פ", ויש לו גם מספר בשם. חבל, פשוט השארתי את החומר אצל חברה שלי, כדי לרסס. זה פשוט מדהים כמה טוב זה עובד. זה נגד רוב המזיקים. רק לא לאלה שאוכלים צמחים (בטח שלא לזוחלים שאכלו לי את הרוקה). האמת שלא ניסית לרסס על הצמחים, לא נראה לי שזה יעשה להם טוב. אם מישהו מכיר וניסה אשמח לקבל מידע.

eyalhefetz

New member
מאיפה הבאת את ההנחה הזאת?!

למיטב ידיעתי חומייני הינו מזיק לצימחייה, ניזון משורשים (למיטב ידיעתי) והוא בהחלט שווה להשמדה, אין ריסוסים יעודיים נגד המנוול אבל אני משתמש בשיא העונה ב"מאסטר" או "פירינקס" ורובם מתים.

mstolar

New member
ההנחה מתבססת על:

זה שאין בטבע (עד כמה שאני יודע) בע"ח שאוכלים גם צומח וגם חי (מלבד בני אדם). או שאנו מדברים על חיות שונות. החומייני שאני מכיר אוכל יתושים. הוא קטן ואיטי, נראה כמו כדור שתמיד מואף עם האצבע. אפשר למצוא אותו קרוב יחסית לזבל. עם זאת לא יודע איך הוא טורף יתושים. אני מודה מעולם לא ראיתי אותו טורף יתוש. אבל גם לא ראיתי אותו אוכל ירק (למעשה לא ראיתי אותו אוכל). אם בג'וקים עסקינן, מה באמת אוכל ג'וק?

oh yes

New member
ג'וקים אוכלים הכל, בעיקר פסולת

והחומיינים אוכלים לי את ניצני הורדים! ואני לא יודע על משהו שטוב נגדם...

ruven46

New member
השנה ראיתי רק 'חומיני' אחד !

במגש של ה"קטלן" ! מה הם אוכלים ? בשנים קודמות הם אכלו לתיאבון את העלים הלבנים של המרגנייות..... מאוד הרגיזו אותי... השנה הם לא הגיעו ! ג'וק, זה מאוד כללי ! אם אתה מתכוון ל"תיקן אמריקאי" הגדול שעף...ו....איכסה וכולי, הוא פשוט אוכל הכל ! בתוך הבית ! הצמחים לא כל כך בראש שלו !

למעלה