חומוס

חומוס

אז ככה. הייתי שלשום בחומוסייה ב ר ע נ נ ה. תשמעו, פשוט מצויין. נתחיל בזה שהתור בכניסה מפה ועד לחמש וחצי. ולא מספיק שאנשים שכבר יושבים ואוכלים, הם גומרים ומבקשים עוד - רבאק יש עוד שרוצים גם... בכל אופן התחלתי בסביח בשביל שלא נגיד שיצאנו רעבים. המשכתי לעיקרית - צלחת חומוס, פול, ביצה, חמוצים(עגבניה, זיתים, בצל) ופיתות. החומוס היה מצויין, נימוח, משחתי וישב יופי עם הפול שבכלל מבושל במעין כד מדליק כזה באמצע המקום. יש עוד כל מיני מנות עם פטריות וכאלה, תגלו בעצמכם. היה סבבה ואני אחזור. הא? איפה זה? אחוזה 131, רעננה. חפשו פינה קטנה, החומוס של תנעמי. חג שמח לכולם.

גידי42

New member
כהמשך... וכחובב חומוס גורמה

אנא שרשרו היכן יש\ אכלתם את החומוס הטוב בארץ? לפי המצב הכלכלי השורה עלינו לאחרונה, זה יהפוך למידע שימושי הרבה יותר מהמסעדות הצרפתיות עבור הרבה מאיתנו!!!

מיכלי56

New member
האחים קלבוני..

ביפו ,ליד מה שהיה פעם "הבית-הירוק" למי שזוכר... חומוס מעולה בצרוף פאלאפלים אמיתיים וסלט עם רוטב לימוני . החומוס הכי טוב בעולם .(טוב אולי לא אבל מה שבטוח ,זה שמעורר הכי הרבה זכרונות מתקופת הצבא ,שזה כבר שווה...)

Arfilit

New member
מסכימה ביחס לקלבוני -

ויש עוד מקום אחד מעולה ביפו - שבצהריים יש אליו תמיד תמיד תמיד תור - ושאני בשום אופן לא מצליחה להיזכר בשם שלו. אוף!

meravbr

New member
אצל אבא שלי ז"ל אבל גם אמא שלי

עושה לא רע (כמו כל סוגי האוכל האחרים שהיא עושה!)

liti

New member
יש כמה ../images/Emo26.gif

אבו רמי בנהריה
אווזי
"פול מקום" ברמת השרון שמביא את החומוס מיפו
חומוס גבעתיים

חומוס עיסא בעכו בעיר העתיקה

ובמיוחד המשושה, וביפי החומוס של עלי קרוואן

פומפיה

New member
לא סטנדרטי

החומוס ב"מוזה בכפר" שבמושב גת רימון. החומוס סמיך במיוחד ומוגש עם שלל תבלינים בלמ"זים ועם לחם תוצרת הבית.

SigurRos

New member
איך שכחתם??

את החומוס הנפלא והאותנטי שנמצא בפינת הרחובות ווצלב ה-III וורמיס 54 אשר בוורשה בצמוד לכיכר העיר?! עשוי בטוב טעם,משיי,חמאתי ומלא ארומה.... כל הכבוד ויישר כוח..

למעלה