חומוס "מופחת שומן"

restסF

New member
חומוס "מופחת שומן"

היי לכם, השבוע הסתובבתי לתומי בסופר יחד עם כל עם ישראל וכמובן הייתה חגיגה ליד איזור הסלטים [יום העצמאות..], אחת הדיילות של חברת "צבר" הציעה לי "חומוס של פעם" שמוגדר כמופחת שומן, התרגשתי מאוד [אני אוהבת חומוס ותמיד מעדיפה לחסוך בשומן] והחלטתי לבדוק את כמות השומנים בחומוס הרגיל ובחומוס המופחת. גיליתי שבחומוס הרגיל של צבר יש 30 אחוזי שומן ובחומוס ה"מופחת" יש 15 אחוזי שומן, בהברקה של רגע החלטתי לבדוק עוד כמה חברות וגיליתי שברובן הכמות הרגילה של השומן נעה בין 15 ל17 אחוז שומן גם ככה, בלי הפחתה ובלי תוויות מפוצצות שמגדירות אותם כ"מופחתי שומן". .[בחומוס "אחלה" למשל יש 16.5 גרם שומן ב100 גרם]. בקיצור, שווה לשים לב לתוויות, למה שאנחנו אוכלים ולמה שמוכרים לנו...

noa555555

New member
טריק שיווקי ידוע. זה בדיוק כמו להעלות מחיר

ואז להוריד אותו עלק במבצע. או לכתוב על מרגרינה שאין בה כולסטרול. נו קידינג, גם אין בה סטייקים. ברור שאין בשום מוצר שאינו מהחי - כולסטרול. מה הקטע שלכם, מה נסגר פה?? אולי ביום שאנשים יפסיקו לרוץ אחרי כל כותרת מפוצצת, יבוא לנו מרגוע מכל הסיסמאות הנבובות והזלזול באינטליגנציה של הצרכן (לפעמים בצדק). יפה שבדקת, אני בהחלט בעד. ולעשות קניות בנחת וסבלנות ולהקצות לזה זמן , דורש זמן לבדוק את כל זה וללמוד. כל הזמן צריך יד על הדופק. כלכבוד.

../images/Emo6.gif היום קניתי משחת שיניים בסופר

שלישייה ארוזה בניילון - עולה 24.99 ש"ח. משחה אחת עולה 7.99 ש"ח. מיותר לציין שהקופאית לא הבינה למה זה לא הגיוני

פברואר2

New member
לפני חודשיים, משהו כזה, הייתה כתבה

על אחוזי השומן הגסובים בחומוס מוכן אם אני לא טועה זה הסתובב סביב ה- 30 בתגובות היצרנים הם הבטיחו להוריד את אחוזי השומן, הם כנראה הורידו (לפי הבדיקה שעשית) וחוגגים את זה

פנומן 72

New member
צבר לא הורידה

29% היה ונשאר. אגב, פעם ניסיתי חומוס של חברה לא מוכרת. היה שם 13%. טעמו היה בהתאם - 13% טעים ...

kdr

New member
זו למעשה הודאה בכתב !

יש בחומוס הכל, וגם חומוס. יש לי עדים ששנים אני מכין חומוס שמכיל חומוס וטחינה בלבד, מאיפה צץ פה שמן פתאום ? עכשיו יגלו לנו על אבקת קליפות השקדים שעלותה 0 אבל נותנת נפח נהדר , ועוד הפתעות.

noa555555

New member
גם שומשום (טחינה) מוסיף אחוזי שומן.

לא לשכוח . אבל ברור שהם מוסיפים מרגרינה (טראנסית). גם ברור לפי הטעם, ולא ברור למה.

למעלה