חומוס גבעתיים

רומי 007

New member
חומוס גבעתיים

הזמן: היום בצהריים המיקום: חומוס גבעתיים, גבעתיים המסובין: לא משנה, לא רוצה להכביד על הקוראים בתיאורים חברתיים שיסיטו אותם מן העיקר האוכל: חומוס ועוד חומוס. חלק עם גרגרים, חלק בלי, חלק עם תוספת שום לימון ושמן זית, חלק בלי, חלק עם תבלינים חלק בלי המחירים: מצחיקים השירות: חברי ונחמד ההמלצה: כד לימונדה סחוטה טעימה מאוד גדול ובמחיר מצויין (אפשר להזמין קראף של רבע ליטר, חצי ליטר וכו'). ביקורת על החומוס: מבחינת טעם אכלתי מעולים ממנו. לא מתקרב לטעם של חומוס במסעדה ערבית טובה, אבל הוא טרי והמקום נקי מאוד. חמוצים: טובים מאוד - זיתים דפוקים סוריים ומלפפונים טעימים. פיתות: אפויות טרי במקום אבל לא מדהימות. אם אפשר היה לומר פרווה על פיתות זה היה המונח בו הייתי משתמשת. פול: לא מבריק אך גם לא מכביד לסיכום: קצת כמו לשתות קפה באפרופו - אפשרי כשנתקעים ואין מקום אחר לרפואה. במקום יש חנות של טייק אווי ועדיין עדיף המוצר הטרי על פני חומוסים תעשיתיים כמו צבר אחלה ודומיו. מומלץ למי שגר בסביבה. אין צורך להתאמץ להגיע במיוחד.

עמית@

New member
חברה (לא משנה מי) הביאה כמה

פעמים חומוס משם למפגשים (לא משנה מי השתתפו במפגשים) היה לא רע (חומוס טחינה ופול שלא טעמתי ) קפה באפרופו ממש לא טעים, ממילא יש ארומה בכל פינה

anatc

New member
טוב, כאן אנחנו חייבים להתערב../images/Emo88.gif

"חומוס גבעתיים" הוא יותר מהחומוסיה השכונתית. נכון שהפיתות לא מדהימות ("פרווה" היה די קולע) - אבל הן טריות ושמנמנות כמו שאנחנו אוהבים. נכון שהמסבחה לא מתקרבת אפילו ברמז למסבחה של "לינה" בעיר העתיקה בירושלים (בימים של טרום אינתיפאדה) או לזו של אבו שוקרי באבו גוש - אבל לא חייבים לקחת מסבחה. אפשר ואף כדאי להזמין את החומוס שהוא קטיפתי ומאוזן בטעמו - בשונה מהחומוס במסעדות הערביות - שלטעמנו מעט חמוץ ויציקתי. רצוי ואף כדאי להזמין סלט ערבי קצוץ דק-דק, שמתובל בחוכמה ונותן תחושת "בריאות". והכי כדאי להתמכר לתחושת הביתיות שנותנים צפי ואיתן, שהתחיל את המסעדה החביבה הזאת מקיוסק קטן ברחוב כצנלסון. (אני בחורה נוסטלגית, למי שלא שם לב..) האוכל טרי תמיד, המקום נקי ומעוצב, השירות יעיל ומשפחתי, ואותנו אפשר למצוא שם בדר"כ בצהרי יום שישי. ודרך אגב, גם הפול פשוט טעים. חומוס פול קומפלט (עם ביצה) - זו המנה שלי. ענת ויוסי

שח_מט

New member
גמאני

הייתי שם אתמול בצהריים... לדעתי כמו במרבית החומוסיות הנחשבות המסבחה יותר טובה מהחומוס. רצוי עם ביצה. הפול בינוני, הסלט מעולה, השירות מוזר - הרבה טעויות, קצת עצל אבל אחרי שמכירים אותי שם מקבלים יחס קצת יותר מאוזן. שימו לב שקצת יותר יקר מחומוסיות יפו (מסבחה 17 עם ביצה 19... יש גם מנה קטנה יותר ב- 12 ולפעמים זו עסקה טובה יותר לאלו שלא אוכלים הרבה. אנחנו החלפנו את מסעדות הזוועה של אזור המשרד בקפיצה של אחת ליומיים-שלושה לביקור בחומוס הזה. אנקדוטה: שמתי לב שברחבי רמת-גן - גבעתיים יש תופעה שלא ראיתי במקומות אחרים - המבורגריות מוזרות. בא בחור, לוקח קיוסק, שם פלטה ומכשיר טיגון לצ'יפס ומוכר המבורגרים די רעים. עד עתה נצפו כמה כאלה ברדיוס מאוד קטן סביב המשרד: נגבה פינת הראה, בן גוריון אחרי השלישות, כצנלסון לפני הכיכר ואחד מולו... מוזר מאוד. שח

Giggle Loop

New member
אפרופו המבורגר & ר"ג ../images/Emo18.gif

במעלה רח' ביאליק (מול הסופר פארם) יש מקום העונה בדיוק לתיאור שלך על ההמבורגריות בר"ג וגבעתיים. אבל מה, "המבורגר רע" זו תהיה מחמאה נפלאה לעיסת בשר הדוחה שניסיתי לאכול שם שמצאה עצמה כעבור אלפית שניה בפח אשפה הקרוב בעודי מחזיקה עצמי בכל הכח לא להקיא. חשבתי שמנסים להרעיל אותי ולא ברור לי על מה. המבורגר נחמד בר"ג בסגנון מה שתיארת הוא "צ'וצ'ו" ברא"ה - פינת נגבה, אבל מי שמנסה, פשוט שיוותר על הציפס.

שח_מט

New member
אני מופתע יותר מנושא האיכות מהקטע

של הביצוע - זה ממש כמו לעשות בבית על מחבת ועם צ'יפסר. למה שנתלהב לאכול בכאלה??? בבן גוריון יש אחד חדש עם לחמניות טובות והרבה השקעה, בנגבה פינת הראה לא אהבתי את הלכלוך של המקום... ההוא בכצנלסון (סבבה) מוכה זבובים ודי פתטי. שלשום הייתי בימבורגר והיה אחלה המבורגר. עסקית ב 39 כולל מנה ראשונה (נדגם פטה כבד לא רע), עיקרית (לקחתי המבורגר 200 גרם שהיה טוב מאוד) ואפילו שתיה וכדור גלידה לסיום. שח

neta2

New member
שח.. אנחנו אולי נלך מחר לימבורגר

איפה זה בדיוק? אשמח אם תוכל לתת לי המלצה ספציפית . ת'נקס

שח_מט

New member
הייתי בהרצליה

זה מול הזוזוברה וארקפה ברחוב שנקר. יש עסקיות ב- 39/59/79 ששונות בעיקר במנה העיקרית - גודל ותחכום. נאמן להמלצות פה ובטיים אאוט לגבי ההמבורגר שלהם אני ניסיתי את זה שבא בעסקית 39 והוא 200 גרם. יש יותר גדול ב- 59. הפרטנר שלי לקח עסקית ב- 79 עם סטייק עוף בטריאקי אם אני לא טועה. היה די יבש וסתמי אולם זו דעתי בדר"כ על כל סוגי העוף שאני נתקל בהם... יש עוד סניף בנמל ת"א אם אני לא טועה. תהנו, שח

meravbr

New member
בת"א זה במתחם שפך הירקון

בדרך לבויה (על אותה מיני טיילת). יש מולם גם את אגאדיר הוטל אבל לדעתי ימבורגר לוקח בגדול.

neta2

New member
ב"אגאדיר " מאד נהניתי... אז מה..

ימבורגר לוקח לדעתכם??? תודה שח

meravbr

New member
אנחנו נהננו יותר מימבורגר. גם

מאיכות ההמבורגרים וגם מהשרות.

עמית@

New member
עוד לא הייתי שם (ואני מטר מהנמל...

וחובבת מאוד את הז'אנר.. טוב נו- בושה לי)

meravbr

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

למעלה