חומוסים קנויים

באדי18

New member
חומוסים קנויים

שלום לכולם, אמנם לא כ"כ נכלל תחת "ביקורת מסעדות", אך אשמח לשמוע מהם החומוסים הקנויים המועדפים עליכם (ואני לא מדבר על לקנות בחומוסייה ולקחת הביתה...). אני העדפתי עד לאחרונה את החומוס של סלטי מיקי, אך בשבועיים האחרונים עברתי לחומוס "אבו רמזי" של צבר. בברכה,

Lear22

New member
חומוס של משני

בגזרה התעשייתית הוא מצויין. מוכרים אותו בטיב טעם ובכל מיני מעדניות. לא יודע אם הוא מגיע גם לסופרים מסחריים רגילים

מיכלי56

New member
חומוס משני..

החנות שלהם (והמפעל) נמצאים בראשל"צ-רמת אליהו, לדעתי אין עליהם בתחום החומוס התעשיתי. כדאי לבוא ולראות את התורים בימי שישי וערבי נפנוף. ולמי שמגיע רעב לאיזור ,אפשר לקפוץ למסעדה שלהם שמגישה סלטים ,שיפודים וכו' ,נקי ואסטטי ומה שחשוב ,יופי של סלטים.

shakshuka

New member
משני מוכרים עכשיו גם בסופרים

ראיתי אתמול בהיפרנטו - באריזות של 500 גרם (קופסאות פלסטיק, כמו של כל החומוסים הקנויים), ליד המעדניה.

liti

New member
חומוס אבו גוש,

לא זוכרת מי מייצר- אולי צבר, אולי שטראוס, אולי חברה אחרת. ואם כבר חומוס, בואו לא נזניח את הטחינה. לא מזמן יצאה לצבר טחינה לבנונית מעולה.

neta2

New member
אני רק עם אלו שעושים מאהבה../images/Emo8.gif

רק צבר- והחדש שלהם אבוגוש מעולה!!!

אמנם אני שייכת לאוהבים../images/Emo99.gif אבל

חומוס אני אוכלת פעם ב...כשהמהמם מכין לי צלחת מגניבה עם חומוס, טחינה שהוא מכין לבד, פרוסות ביצה, קישוטים, פיתה... איזה כיף לי!

Giggle Loop

New member
חומוס ועוד המלצה

חומוס, אם קנוי אז של צבר. אבל בבית כמעט ולא יוצא לנו לאכול חומוס .. לעומת זאת, אנחנו מכורים ללבנה של "פיראוס" (נראה כמו גביע של גבינה לבנה) 9% בלי שום תוספת של שמן זית או זעתר. פשוט מצויינת, יכולה להתחרות בקלות בלבנה שמוכרים במסעדות האותנטיות למינהן. אחרי הרבה נסיונות, הגענו למסקנה שזו הלבנה "התעשיתית" המנצחת ואין מצב שתבואו אלינו הביתה ולא תמצאו 2 קופסאות במקרר ...

Lear22

New member
לבנה של

מחלבות גד הרבה הרבה יותר שווה בכלל המוצרים של מחלבות גד מעולים

liti

New member
והלבנה הקנויה שלי

היא של מחלבות ניצן או המחלבה של ניצן. זו לבנה ירושלמית עם זעתר ושמן זית (ונדמה לי שגם שומשום) שיצאה למדפים לפני מספר חודשים וניתן למצוא אותה רק בחלק מרשתות השיווק. היא נמכרת בקופסאות קטנות של 100 גרם עם מפית משובצת מעל. היא יחסית יקרה במחיר (סביבות 8 ש"ח) אך שווה כל אגורה.

ליטי, אחרי שסיפרת לי עליה, מצאתי

אותה
אבל היא היתה בגודל טעימה
(חשבתי שזו טעות- עכשיו אני מבינה שלא) היא אכן יקרה
. הלבנה של גד פי 5 בגודל ועולה פחות. איזה צרות יש לנו...

yalagala

New member
לבנה וחומוס

כדורי לבנה בשמן זית של מחלבת הצפון. זה גם רק 5% שומן. אני משיגה את רק בג'מבו. לבנה צאן על משקל של טיב טעם. ואם בחומוס עסקינן, אז אהבתי את משני כשזכיתי להתקל בו, ויש גם חומוס גבעתיים.

maya100

New member
בעיקר של צבר - מעולים!

אבל מאוד אוהבת גם את החומוס עם פלפלים קלויים של אחלה - הברקה ענקית!!!

קייס

New member
חומוס של נשנש

נמצא בסופרים בצפון ולפי דעתנו חומוס בהחלט טובה יחסית לחומוס תעשייתי

liti

New member
אפשר מילה על חומוסייה?

היום סוף סוף קפצתי בצהריים לחומוסיה המדוברת של שימי וקובי ברמת השרון, לאחר שכבר תכננתי עליה הרבה זמן. השמועות מהללות ומשבחות את החומוס המוכן במקום, ובאמת, הפיתה עם חומוס וסלט ירקות שאכלתי הוכיחה שהפעם השמועות נכונות והחומוס באמת טוב, עדין בטעמו (דבר שיהווה חיסרון לחובבי החומוס הלימוני) ובעל מרקם נעים בפה, וגרגירי החומוס החמים שהוסיפו לו מוסיפים לו מאוד ומשדרגים את המנה. המחיר עבור התענוג (להזכירכם- חומוס בפיתה פשוטה, אפילו לא מוכנה במקום, עם גרגירים וסלט ירקות) הוא 10 ש"ח שלמים. אני מודה שאני לא כל כך שולטת במחירים של חומוס בפיתה, חוץ מבאוניברסיטאות ששם זה עולה בסביבות ה- 6 ש"ח, אך זה נראה לי טיפ טיפה יותר מידי (ואם אני טועה אז תקנו אותי). וסתם בשביל הקוריוז, לא מוכרים במקום חצאי מנות. לדברי המוכר, "אם כבר אז רק לילדים..."

אהד63

New member
liti סוף סוף

היי liti אני קורא שהיית לבסוף אצל קובי ושימי. אני מסכים איתך שהחומוס מדהים ולא חמוץ, רק חבל שלא אכלת בצלחת כי זו החוויה לדעתי. לתאבון אהד63

אהד63

New member
liti סוף סוף

היי liti סוף סוף היית אצל קובי ושימי. אני מסכים איתך שהחומוס מדהים ולא מהסוג החמצץ וגם הטחינה מדהימה חבל שלא טעמת. אך אני חושב שלאכול בצלחת כי זו החוויה האמיתית של חומוס כולל גרגרי החומוס, הפול והתיבול. לגבי המחיר אין לי מושג. לתאבון אהד63

sela v

New member
אם כבר מדברים על חומוס

מישהו פה שמע על מזנון שיפודים בשם אילן העירקי בטבריה עילית? שמעתי כבר שתי המלצות חמות מחברים על המקום, וגם על המחיר הזול.

למעלה