חום 37.2 כבר שבועיים...

Dark stranger

New member
חום 37.2 כבר שבועיים...

שלום, מזה שבועיים אני סובלת מחום יחסית לא גבוה, אשר נע בין 37.2-37.6. תסמינים נוספים שמופיעים מדי פעם הם תשישות וגלי חום (פתאום תחושה שחם ומחניק לי, ואני מתחילה להזיע, ואז זה עובר). מעבר לזה - אין שום דבר ספציפי, למעט כך שכשבוע אחרי שהחום עלה - התחילו לתקוף אותי סוגים שונים של פטריות - החל מהרפס (שמופיע אצלי מדי פעם), פטריות קטנות על הכתף, ופטריה וגינאלית (טיפלתי בכל אחת מהן בעזרת המשחות והתרופות הייעודיות ונראה כי התופעות האלה נפתרות, אך החום נשאר כפי שהיה). יתכן כי זה מצביע על כך שהמערכת החיסונית שלי חלשה כרגע, ולכן כל הפטריות פתאום תוקפות בבת אחת? רופאת המשפחה שלחה אותי לבצע בדיקות דם ושתן, אחת התוצאות אמורה להגיע בעוד כשבועיים. בינתיים, בתוצאות שקיבלתי עד כה - הכל תקין, למעט WBC-Leucocytes - נמוך מהנורמה, עומד על 3.5 (כשהמינימום הוא 4.5), המוגלובין מעט נמוך - 11.6 (כשהמינימום 11.7), MCH-Mean Cell Hemoglobin נמוך - 26.7 (כשהמינימום 27), ו- Neutrophils # נמוך - 1.69 (כשהמינימום הוא 1.8). הייתי רוצה לפחות לדעת מה זה יכול להיות, כי בינתיים זה פשוט מדאיג... אני מרגישה די בסדר רוב הזמן, אבל החום לא יורד מ- 37.1... כדאי אולי לקחת משהו לחיזוק המערכת החיסונית? ומה בכלל זה יכול להיות? אשמח לתשובה.... תודה!

חום 37.2

חום מוגדר מעל ל 38. לא נראה לי שהסמפטומים קשורים למחלה זיהומית. הסיבות הן כמו ספר רפואה שלם. אם זה ממשיך תפני לרופא לבירור נוסף.

למעלה