חום ותופים

kfirshap

New member
חום ותופים

היום ומחר ואתמול ושלשום ומחרתיים במעלות בארץ נעות בין 29 בלילה ל-37 ביום! באילת נמדדו אתמול 45 מעלות! איך אתם מתמודדים עם החום בנוצר [לא רק בגלל הטמפ' בחוץ זה רק העלה לי את השאלה] עקב התיפוף? אותי החום שובז אני אחרי שעתיים על המערכת [במיוחד אם הקדשתי את רוב הזמן לנגינה עם כל מה שיש לי בלי לדפוק יותר מדיי חשבון ורק כדי להנות ולא עבודה אינטנסיבית על טכניקה X או יותר מדיי התייחסות לסאונד וכו' אתם יודעים על מה אני מדבר] לא מסוגל יותר, והד"כ נשבז לגמריי... אפילו שיש לי מאוורר בחדר האווירה בחדר נהיית כמו בסאונה [וגם הריח לא משו] מה איתכם?

kfirshap

New member
היי דבר בשם עצמך ;)

באמת אני חושב לקנות לשם מזגן רק ה$$.... =\

dw drum

New member
שם מאוורר ....

אבל זה עדיין לא עוזר אני מת למזגן בחדר כי פשוט אי אפשר לתופף תוך כמה דקות אני מתחיל לטפטף חח../images/Emo186.gif

skelor

New member
לפי דעתי

קח מאוורר גדול אם אין לי בינתיים מזגן או אפשרות לשים שם מזגן ותשאיר את החדר פתוח (דלת וחלונות אם יש) כל הזמן (כמובן כשאתה לא מנגן) ככה הוא יהיה מאוורר יותר ועם ריח כמה שאפשר טוב יותר. ככה לפחות זה מה שאני עשיתי עד שהחלטנו לעשות בחדר גם מזגן ../images/Emo8.gif.

skelor

New member
../images/Emo207.gif - הקלטות

לפני כמה חודשים הקלטנו את דיסק המגמה שלי באולפן "העוגן". אשמח אם תאזינו ותבקרו - לטוב ולרע ../images/Emo13.gif, תודה. ../images/Emo3.gif הקישור או http://www.mytempdir.com/1362565 .

kfirshap

New member
אהבתייי

הפיוז'ן מעולה, מבחינת הסאונד ההקלטה הכל בקצב אבל חסר לו גרוב אני לא מרגיש... לעומתו סוף המסע שיר מעולה! הבוסה נובה מתאימה בולל השירה מעולה וכל הכלים פשוט בדיוק במקום=]

kfirshap

New member
רק לא הבנתי

יש עוד מישהו על פרקאשנים? או שאתה מנגן על משהו שנשמע לי כמו פרקאשן?

skelor

New member
אז ככה:

א. תודה רבה ../images/Emo13.gif! ב. זה עוד מישהו שהוא גם מתופף במגמה אבל בקטע "סוף המסע" הוא מנגן פרקשיין. ד"א, הקטע Fusion Cocktail מורכב משני קטעים+קטע שהמדריך הרכב שלנו המציא: Spyro Gyra - You Can Count On Me & Michell Camillo - Not Yet.

The Sandman

New member
ואו זאת בעיה נוראית!!!!!!

אני לא יכול להיות בחדר יותר משעה. ואני עם שני מאווררים דלוקים, זה בגיע בחדר החום לרמות! פשוט אני חייב לשים איזה מזגן. אולי אפשר להשיג איפשהו מזגנים זולים מישהו יודע?

Gutterball

New member
תהיו שמחים שאתם מנגנים בחדר...

ולא בממ"ד מטר על שניים, די אטום וחנוק רצח גם כשיש מאוור בפנים. שעתיים להחזיק זה אתגר. אחת הסיבות שאני מעדיף חורף...

חח גם אני הייתי בהתחלה במקלט

אבל נשבר לי מזה אז הרכבתי אותה בחדר וזה שווה את הצפיפות חחח

Gutterball

New member
עזוב צפיפות...

מה עם הרעש? גם שכנים, אבל יותר חבל על המשפחה... איך אתה מסתדר?

קניתי מברשות מתכת

כמו של ג'אז והוצאתי מהמקל עצמו חלק קטן מהסיבים ואיתם אני מנגן בלי משתיקים בלי כלום וזה עושה סאונד חלש ממוקד עם פיל של מקלות רגילים! כמובן שאני עושה להם הפסקות שלא יתעצבנו ואני לא מתחרע על הסט

למעלה