חום השחר

Galit29

New member
חום השחר

קראתי את הכתבה שתרגמת (מעייןבר), כתבה מעולה ועונה על הרבה שאלות וחוסר וודאות. השאלה שלי היא בקשר למדידת החום, אמרו לי למדוד בשכיבה לפני כל פעולה בכלל, אבל מצד שני בכתבה את אומרת שזהו רמז בדיעבד כך שהוא לא ממש עוזר. ובקשר לרירית של הרחם יש לי את ההפרשות האלו, ורק שתדעו עד לפני כמה שנים הייתי בטוחה שזו איו דלקת שיש לי , איך אני יודעת אם היא חלמון,חלבון או ביצה קשה? איך אפשר לדעת האם היא צמיגית ודביקה או צמיגית ומימית אצלי למשל ותסלחו לי נורא היא נראית כמו נוזל זרע. זה נורמאלי?

פּוֹנְג

New member
ביצה קשה זה בטוח לא ../images/Emo13.gif

תראי, אני לא מבינה גדולה בהפרשות הללו ואני מניחה שבכל אופן אצל כל אחת זה קצת שונה. אבל ההצעה שלי היא תיעוד. תני להפרשות שלך את התאורים שמדברים אליך (אפילו את יכולה לסווג אותן על פי הריח השונה שיש להן) במקביל תמדדי את החום וכך תדעי לזהות (אם לא החודש אז בחודש הבא, אם תצטרכי) כך שאולי החודש הראשון יהיה לך חודש ניסיון בלבד להשתמש בשיטה, אבל אחר כך כבר תדעי. תדעי שכשיש לך את ההפרשה שאת אולי תקראי לה שיפרה, אז עוד יומיים יגיע הביוץ (על פי הדפוס שהיה לך בחודש הראשון) עכשיו בנוגע לחום צריך למדוד אותו דבר ראשון על הבוקר בלי שום פעילות לפני כן (רצוי אפילו לא ללכת לשרותים
) לכן מדברים על שכיבה. החום עולה אחרי שכבר היה הביוץ ובאמת יודעים עליו רק בדיעבד, אבל כמו שכבר אמרתי את לומדת את הגוף שלך, ואם יש לך מחזור סדיר אז אין לך בעייה להשליך את מה שהיה בחודש הראשון על פני החודשים הבאים. וחוץ מזה, גם לדעת שזה כבר היה - זה חשוב (אפשר לנוח
) אוף... כמה כתבתי.

Galit29

New member
תודה פונג היקרה

בינתיים קיבלתי ממש לפני שעה באה המכשפה לביקור של שבוע. תגידי זה בסדר מבחינתה שנקרא לה ככה? את יודעת סה"כ אנחנו מבורכות אם היא באה אלינו? - לא?

פּוֹנְג

New member
ביצה קשה זה בטוח לא ../images/Emo13.gif

תראי, אני לא מבינה גדולה בהפרשות הללו ואני מניחה שבכל אופן אצל כל אחת זה קצת שונה. אבל ההצעה שלי היא תיעוד. תני להפרשות שלך את התאורים שמדברים אליך (אפילו את יכולה לסווג אותן על פי הריח השונה שיש להן) במקביל תמדדי את החום וכך תדעי לזהות (אם לא החודש אז בחודש הבא, אם תצטרכי) כך שאולי החודש הראשון יהיה לך חודש ניסיון בלבד להשתמש בשיטה, אבל אחר כך כבר תדעי. תדעי שכשיש לך את ההפרשה שאת אולי תקראי לה שיפרה, אז עוד יומיים יגיע הביוץ (על פי הדפוס שהיה לך בחודש הראשון) עכשיו בנוגע לחום צריך למדוד אותו דבר ראשון על הבוקר בלי שום פעילות לפני כן (רצוי אפילו לא ללכת לשרותים
) לכן מדברים על שכיבה. החום עולה אחרי שכבר היה הביוץ ובאמת יודעים עליו רק בדיעבד, אבל כמו שכבר אמרתי את לומדת את הגוף שלך, ואם יש לך מחזור סדיר אז אין לך בעייה להשליך את מה שהיה בחודש הראשון על פני החודשים הבאים. וחוץ מזה, גם לדעת שזה כבר היה - זה חשוב (אפשר לנוח
) אוף... כמה כתבתי.

למעלה